Suntem in clasa a doua:2010-2011 (4)
Raspunsuri - Pagina 16
anya spune:
Flowers, prea multe concursuri ai insirat..unul-doua sunt suficiente.
La noi, serbarea putea fi facuta in clasa dar dupa ora 19.00 pt ca sunt ore de dupamiaza. De comun acord cu parintii si contra cost
am inchiriat un loc de joaca si vor face petrecerea acolo. Am luat si un mos cu barba adevarata, aseara am fost si am luat cadourile pt profesori ci copii, poeziile le stim...gata, suntem pregatiti. Sambata e serbarea, dar pana atunci mai am una maine, la cel mic, la gradi - unde e om de zapada.
loryi1974 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Flowers La anul sper sa ma ocup personal de acest aspect, adica sa organizez concursurile de matematica: Smart, Arhimede, Evaluare nationala in educatie , Winners,Micul matematician, Cangurul.Am omis ceva? |
Cam multe,dupa parerea mea avand in vedere ca multe au mai multe etape.Cred ca trebuie facuta o selectie,in functie de copil:o obisnuire cu atmosfera de concurs ,o incurajare-concursuri mai usoare sau,pentru un copil ambitios,concursuri mai dificile.In plus,fiecare etapa costa 20-25 lei ,s-ar putea sa nu fie asa multi doritori.
In rest,ca de obicei ,fara teste
confectionare de decoratiuni pentru bradul de acasa :),probleme de matematica mai speciale si citit,cat mai mult si mai divers.
madyrizi spune:
hello, fetelor!
nici la noi nu se face serbare, dar... comitetul nostru
a facut o smecherie: astazi mergem la mc donald's sa coloreze copiii globulete pentru actiune caritabila, asa ca ne facem noi serbare la care o invitam si pe doamna.
alex citeste cu mare placere "cartea cu jucarii" de tudor arghezi
. poate si pentru ca am fost saptamana trecuta la casa memoriala cu clasa.
in rest... asteapta cadoul de la mos. apropo, ai vostri mai cred in mos? al meu nu mai crede
si spune ca o sa-si informeze si fratele cand mai creste
.
Mami
de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti ALBUMUL MEU
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
am nevoie de voturi
Tisina spune:
Nici la noi nu se face serbare de Craciun, in schimb vor avea o mica petrecere in clasa, cu brad si Mos cu tot. Si in afara de cadourile de la Mos, anul asta isi vor face cadouri intre ei. Au scris biletele cu numele lor, le-au amestecat si au tras fiecare cate un biletel. Si vor lua un cadou pentru cel de pe biletel. Mi s-a parut o chestie foarte draguta!
loryi1974 spune:
Nu mai cred ![]()
Noi avem serbare traditionala propusa de mamici care vor sa intre in atmosfera Sarbatorilor,brrrrr...Nu pot sa sufar insirarea de copii care recita la foc automat si bliturile care nu se mai opresc ...Si cei trei-patru-adulti per cap de copil.....Abia astept sa vina vremea petrecerilor unde sa mearga singura si sa se distreze cu adevarat.
anya spune:
La noi Mosul exista. E adevarat ca are ca ajutoare oameni costumati in Mos, dar asta pt ca sunt multi copii si nu are cum sa ajunga la toti in mod direct, cat de magic ar fi. ![]()
Lalya spune:
Si la noi exista Mosul....iar anul acesta copiii isi doresc un catel.
Miruna zilele trecute a luat dictionarul canin si si-a ales din el un caine, apoi m-a chemat sa mi-l arate:" uite mami, asta este cu catel bland..si eu nu am" In poza arata el band, desi era un ciobanesc belgian ![]()
De citit David a citit cele 3 volume- Araminta Nalucila...foarte mult i-a placut...cu greu il convingeam sa lase cartea din mana seara si sa se culce, pentru ca era foarte tarziu. Acum citim si noi Micul Print si Harap Alb ( in paralel)...depinde ce are chef sa citeasca in acel moment.
Tisina spune:
Lalya, si la noi exista Mosul, insa el nu aduce animalute vii
(altfel aveam o menajerie pana acum).
sorana spune:
Nici Monica nu mai crede in Mos. Am impachetat impreuna cadourile pentru toata clasa.
Nici anul trecut nu credea, acum 2 ani a "inghitit" mai cu greu ... de fapt nu credea dar imi facea mie o placere ![]()
Eu sper sa le placa copiilor la petrecerea de Craciun. Doar eu am venit cu ideea cu Fun Science. Daca nu le va place o sa-mi para rau ca nu m-am gandit la altceva. Macar de fi-mea si inca un baietel stiu ca sunt "fani" pentru cei de la Fun Science. Pentru toti ceilalti va fi prima experienta de acest gen.
Loryi nici mie nu-mi plac serbarile cum zici tu. De-asta am si dat din gura cand intreba invatatoarea ce facem anul asta de serbare. Dezavantajul este ca a trebuit sa organizez eu ![]()
Flowers spune:
Asa este, am insirat cam toate concursurile cunoscute.Am vazut pe site-ul celor de la evaluare in educatie ca au etapa si in februarie , o sa incep cu acesta(sunt cadru didactic in scoala) sa vad cati doritori sunt.Mi-au placut mult subiectele lor.
Julia mai crede in mos Craciun insa este plina de intrebari, daca as recunoaste ca eu sunt mosul n-ar fi prea surprinsa.
Sincere felicitari pentru mamicile care au reusit sa se mobilizeze si sa organizeze petrecerea extrascolara.