Suntem in clasa a doua:2010-2011 (4)
Raspunsuri - Pagina 15
Sabina spune:
fimea n-a mai fost la scoala de vreo 10 zile....maine se duce.
A fost racita, si chiar cand a fost mai bine am tinut-o acasa.
motivul? azi a fost exmenul de pian si mi-a fost teama sa nu o intoarca boala si sa rateze examenul.
A cantat foarte frumos, sunt tare mandra de ea cum s-a concentrat in ciuda emotiilor, ca mi-a spus ca ii este foarte foarte frica....:)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Lalya spune:
Anya si noi urmam cursurile de limba engleza la aceeasi scoala..noi avem ore luni si miercuri de la 18.15. Serbarea o avem miercuri pe 15.
Am primit fisa de evaluare are A/B la citit in rest numai A.
apoi continuam joi cu serbarea celei mici de la gradinita... vineri si sambata 2 petreceri la Mc...pe 20 petrecere de Craciun cu colegii de clasa, iar pe 23 cea mai mare petrecere- ziua lui
Felicitari Sofiei!!...
Nicoleta spune:
Salut.
Stef are serbarea de Craciun astazi. Am emotii... si-mi amintesc de serbarea de anul trecut... cand abia daca stia putina germana... ce trece vremea si cat de repede "cresc"!
---------------------
Vine Craciunul! 
sorana spune:
Si noi inca repetam numere sub 100. Le-o da inca un test? As crede ca da. La romana au terminat capitolul cu iarna, deci e foarte posibil ca saptamana asta sa avem teste si la mate si la romana. Ba chiar si la cunoastere ca vad ca si acolo au repetat ...
Nici noi n-avem lecturi de la scoala, am avut lecturi recomandate doar peste vara.
Nu pot sa zic de fi-mea ca citeste mult. Citeste cand are chef si ce ii place (adica s-a intamplat sa lase cartea dupa cateva pagini pentru ca nu-i placea). Mie mi se pare ok asa ...
Bravo Sofiei pentru concentrare si trecut peste emotii.
Vineri are petrecere cu clasa. Joi se duce la concertul lui Banica iar sambata la ziua unei colege. Un weekend incarcat ![]()
anya spune:
Felicitari Sofia!, Sanatate, mami
Lalya, eu am doi baieti la Sh. si de luni pana joi mergem zilnic. Cel mic are lunea si miercurea de la 17.45 iar Matei are marti si joi de la 13. Peste o ora e serbarea si fug pana acolo (si ma intorc la servici). Matei sta bine cu invatatura, cu cumintenia mai rarut. E foarte usor de distras si daca face cineva vre-o bazaconie, imediat e mot si el sa se hlizeasca, asa ca mai serveste cate un "colt" pt vorbit/ras in ora sau A/B in cazul asta, la Sh.
Nicoleta, cum a fost la serbare?
Nicoleta spune:
Anya, a fost frumos la serbare, copiii costumati majoritatea foarte fain, serbarea a curs snur, toata lumea multumita. A avut loc in Capelle, o sala catolica din scoala lor fosta catolica... ambele clase de-a doua... Stefan a fost emotionat. Le fel si noi :). Doar ca nu am apucat sa facem poze cu el, nici cu doamna, ca i-a dus direct sa se schimbe...
---------------------
Vine Craciunul! 
Flowers spune:
La Julia in clasa nu se face serbare anul acesta, dar de ce imi este cel mai ciuda este faptul ca nu s-au organizat concursuri. La anul sper sa ma ocup personal de acest aspect, adica sa organizez concursurile de matematica: Smart, Arhimede, Evaluare nationala in educatie , Winners,Micul matematician, Cangurul.Am omis ceva?
Utima carte citita a fost "Mary Poppins", a vazut si filmul si acum urmeaza "Mary Poppins de intoarce".
Nu mai merge la dansuri, am intrerupt din cauza celei mici- statea mult in frig si curent sa-si astepte surioara.
Lalya spune:
Anya, exact asa este si David-baiatul meu... se amuza din orice.
saptamana trecuta in ora de muzica, un coleg a facut un desen si l-a strigat pe alt coleg sa i-l arate...David era la jumatatea distantei dintre cei doi, normal ca a vazut si el desenul, nu s-a putut abtine si a inceput sa rada. Pentru ca au deranjat ora, cei 3 baieti au fost pusi sa cante, cantecul ce abia il predase...normal ca nu l-au stiut si asa au incasat IS la muzica...dupa cum vezi la noi sunt altele metodele de pedeapsa(apropo de pusul la colt).
Noi suntem primul an la Sh si vad ca se descurca bine, ma bucur ca-i plac f mult orele de curs si merge cu drag.
Flowers nici noi nu avem serbare la scoala. In schimb cativa parinti au hotarat sa le organizam o petrecere la un loc de joaca si au platit si un Mos Craciun si un Magician...mi s-a parut o idee extraordinara si ii felicit ptr.ea.
happiness spune:
Flowers, cei care organizeaza concursuri sunt invatatori sau profesori...Ce poti face tu e sa ii spui doamnei ca ai vrea sa participe copilul tau pe semestrul II, nu cred ca va avea ceva impotriva. Nici noi nu am mers decat la Winners pe acest semestru, dar doamna a zis ca din semestrul II se pot inscrie la cate/ce concursuri doresc ei. Eu nu sunt in cautare de premii, dar as vrea sa se obisnuiasca sa se concentreze, sa fie atenta, sa verifice, sa reziste la stres...Daca ia si punctaje mari normal ca ma bucur, dar daca nu, asta e. Oricum la scoala fac ceva si la concurs le da altceva, deci nu e acelasi lucru. Atata vreme cat la scoala e ok, nu ma ingrijorez ca ar rata la vreun concurs, ele de multe ori depasesc programa si dau subiecte din sem II pe sem I.