Suntem in clasa a doua:2010-2011 (4)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happiness spune:

Tot eu...A trecut si sedinta...Nimic deosebit, dar am primit o fisa de evaluare a copilului, cu ce stapaneste foarte bine si ce nu, foarte corecta din punctul meu de vedere, si am aflat ca va fi o serbare candva in ultima saptamana de scoala. Ieri au participat la Winners fara sa stim noi, i-a inscris doamna, asa ca habar nu am cate puncte va lua, nelucrand subiecte de acel gen niciodata...Sper ca la cel de mate din decembrie sa fie mai pregatita.Oricum, m-am uitat pe site si nu au inca afisate subiectele de ieri, si de la fiica-mea nu am aflat mare lucru.Ai vostri au fost?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Happi winnersul la romana e azi. Macar atata lucru scrie si pe siteul lor. Fisa cu subiecte o sa o aiba copilul, vine cu ea acasa.
Adica asa a fost la cultura generala :)
N-am vazut sa afiseze subiectele pe site, nici rezultatele. Inca sunt cele de anul trecut si a trecut o luna de la concursul de cultura generala.
Si eu sunt curioasa ce subiecte au fost la romana si ce a facut.
Matematica e peste 2 saptamani (10 decembrie).
Iar n-a avut fi-ea chef ieri sa-si faca tema la romana (nu are azi) asa ca iar avem teme in weekend.
Of, nu-mi place chestia asta. Dar ieri chiar n-am vrut sa insiste, era clar ca n-are chef.

Mergi la inceput

A venit fi-mea cu subiectele de la winners si e unul la care nu stiu raspunsul corect
Care cuvant nu are acelasi inteles cu "scolar"?
a discipol, b elev, c invatacel, d ucenic, e student

Fi-mea a bifat a pentru ca nu stia ce-i aia discipol
Mie mi se pare ca raspunsul corect ar fi ... a, c, d, e. Adica doar elev = scolar, restul sunt diferite.
Din ce stiu e un singur raspuns corect.
Voi ce credeti?
O fi o greseala in subiecte si au vrut sa intrebe care are acelasi inteles, adica este un "nu" in plus in propozitia aia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

ucenic

Acesta invata o meserie, restul au o legatura cu scolar in sensul de invatare a unor principii educative

Mergi la inceput

Asa o fi Lala, cum zici tu

Uite, dictionarul de sinonime zice ca ar fi "student":
Definitie :
SINONIM
Sinonim pentru scolar
#536;COLÁR s. v. discipol, elev, înv#259;#539;#259;cel, ucenic.

Ce-i drept student nu-i sinonim cu scolar. Dar, dupa cum ati vazut, dupa mintea mea nici celelalte nu erau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Posibil Sorana , dupa mine intrebarea oricum nu are cine stie ce sens, mai ales la clasa a doua. Dar dupa 4 ani de Winners, Eurojunior nu ma mai mira nimic , am vazut destule aberatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

ce intrebare idioata, pe cuvant :)

mie mi se pare ca toate sau niciuna!
pt ca si ucenicul invata ceva, nu e denumirea "scoala de meserii" in curricula?
Si Sofia tot discipol a zis, si dupa aia: ce inseamna discipol?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happiness spune:

Nu, inseamna ca ai nostri au dat mai inainte cu o zi...Nu a adus nicio revista acasa.La cea cu sinonimul ce nu se potrivea cica a ales ucenic, nu stia exact ce si cum.
Si noi avem teme multicele pe weekend, asta insemnand romana si mate pe luni, religie pe marti, stiinte pe luni....Plus o pictura de facut tot pe luni...Si a venit iarna!!!

Mergi la inceput

Lala sa inteleg ca Winners si Eurojunior sunt cele mai "bune" concursuri?
Nu de alta, dar sa stiu la anul ce sa aleg.

Happi e cam ciudat sa se dea in zile diferite. Puteai sa-mi trimiti subiectele pe mail
Poate si la mate dati mai devreme - pe site-ul lor scrie 10 decembrie dar nah... poate la voi e pe 9 ...

La noi preocuparea acum e petrecerea de Craciun. Chiar sunt curioasa care va fi finalul .
Ce bine ca miercuri stam acasa ... face saptamana mult mai usoara ziua asta pauza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

m-am uitat si eu pe smart-ul de mate, am identificat (ca era obosita fimea si n-a avut chef de mai mult) 2 din cele 3 gresite...hm...la una dintre ele n-avea nicio scuza :P

(ceva de genu: bunica, mama si nepoata sunt nascuta la 23 de ani diferenta. daca bunia are acum 48 de ani, cat are nepoata? Sof a zis 25 :), a uitat o generatie :P )

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput