Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (103)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

am uitat sa va anunt..aseara le-am postat. dar m-am luat cu altele si nu am mai zis nimc

Andreea ai grija cu tocurile. sarcina e deja maricica si mai bine nu risti. k dupa tu tragi cu dureri de spate si contractii. mai bine sa te simti bine si comoda decat sa ai probl. te asteptam cu poze si distractie placuta

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 31+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmin26 spune:

Ana,Danina,sunteti 2 frumoase ce sa mai zic de burticute

30 cu Lukas Christian

Crina

Daruieste-i lui D-zeu inima si D-zeu iti va oferi cerul

Mergi la inceput

Da,da si o mamica super sexi,Raluca,nu apucasem sa te vad(prima poza e dementiala)

Irina,spune-mi te rog ai gasit cumva in Resita camasa de alaptat?

30 cu Lukas Christian

Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Da Crina, exista si camasa de alaptat. Vrei sa-ti zic unde?

Irina ~ 31+ cu Patrick Cristian

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

da

30 cu Lukas Christian

Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

voi cate camasi de alaptat va luati???
eu am 2. sper sa ajunga. adica macar la spital. kaksa numai stau cu ele. oricum nu le suport

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 31+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

2 camasi si eu
si 2 pijamale

30+ cu
Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Crina ti-am trimis PM cu locul unde se gasesc.

Eu am vreo 4 camasi. M-am gandit ca 2 sau 3 sunt cam putine...
Cineva cu experienta ar trebui sa ne spuna,,,

Irina ~ 31+ cu Patrick Cristian

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Eu am 4 camasi cu fante de la mama, le-am purtat de s-au rupt in 2 ani de alaptat. Cum dormeam cu bebe si el se trezea si isi lua portia, de unul singur, le-am gasit tare practice. Apoi in primele luni, numai cu ele stateam prin casa.
Eu n-am purtat mai deloc sutien, nu suportam, si era tare bine sa pot sta cu tzitzi la aer, fara sa-mi fie frig la spate. Mai curgeau si sanii, si asa vedeam imediat cand incepeau sa curga, luam masuri.

La spital, cum mai ziceam imi iau cu nasturei, ca nu stii niciodata cine mai intra, la noi e destul de liber la vizite.

'Neata si de la mine! Astept si eu sa termin programul sa ma mai uit la pozici! Am o zi incarcata azi : servici, overtime apoi in bucatarie pana seara, eu azi fac niste chiftelute de legume, orez cu pui, ciorbita de cartofi si pentru Mofturila ala mic paste cu sos alb si pui. Sper sa pot sa le fac pe toate.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 25+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Fetele eu am stat 8 zile in spital( de... problemute) dar la o nastere normala se da drumu'acasa dupa 2 zile max 3.. Vreau sa va zic ca am avut 1 camasa de alaptat, si 2 cu nasturi in fata.. (bine le-am tot schimbat.) ce am avut mai mult la mine au fost chilotii( la un moment dat cred ca aveam cam 8 perechi), am avut prosopele din acelea mai micute pt sani( am facut febra laptelui, si mi-am pus prosopele pe sani toata noaptea, dimineata eram ca noua..).

Poze ..

Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
30+

Mergi la inceput