Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (103)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Fetele cand citesc cate faceti va admir pe bune... eu azi am dat cu mopul putin si apoi a trebuit sa stau cam 45 min intinsa in pat ca era burta pietroi..

Acum incerc sa ma apuc de calcat.. am cam multe dar dupa cum ziceam si dimineata fac in reprize.

Poze ..

Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufoasalaura spune:

fetelor, dar repede va miscati.nici n-as zice ca sunteti insarcinate...
eu am fost azi la primul curs de aerobic ptr.gravide, care se va finaliza prin alte cursuri de respiratie si simulat nasterea.o placere!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufoasalaura spune:

apropos,fiecare cu ale lui. bebita nu mai misca decat daca stai cu mana pe ea, numai in jurul orelor 2.3-5 am, iar in timpul zilei zici ca am fluturari in burtica(pana acum vreo 2sapt. nu le aveam).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

fetele...m am intors din oras, am papat...si am admirat o pe shubulina in noile foto

culmea..dupa ce am cautat o luna un poncio...intamplator am gasit, e negru, in nasturi si arata super peste rochita..asa l am probat...si a costat 60 lei...

si eu si catelusa suntem frante...luam o pauza la tv...

fetita si a spalt labutele si s a pus deja pe o parte in sezloong la nana....atatea mirosuri de catei prin oras...

fluturas 26 EMANUEL MIHAI+ MARIA CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyleeks spune:

Shubulina......ce burtoi frumos...

27 + Kevin Claudiu Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

toata lumea e plecata la plimbari????
eu nu am mai plecat. am spalat, calcat, gatit. ma cam dor salele.
bine k nu mai am contractii.
acu stau in pat sa-mi revin. si maine plecam la plimbarica

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 31+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

incerc sa ma tratez cu rennie si lapte de a\rsuri,,dar cam degeaba...

ce mi a placut la plimbare...de..asa e omu care iese la o saptamana din casa...

ma deranjeaza sa merg cu masina ..se simt toate denivelarile si astfel ma apuca contractiile si presiunea pe col si vezica...asa mi s o fi scurtat mie colul...

o prietena a fost si ea ieri la eco si bebele ei are 900 gr la 25 sapt...cat or avea si bebeii mei...

abia astept sa mi faca sotul leaptopul asta in romana..ca fara semne de puntuatie parca sunt varza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Fluturas cand mergi la eco?
mai bine faci o plimbarica p jos k asa faci si miscare. daca tot nu te simti bine cu masina.
eu merg p aici prin zona. iau aer, fac miscare si dupa acasica

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 31+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina10 spune:

Ziua buna dragi mamici de buburuze!

Iertare ca am intrat pe forum acum ceva vreme si dupa aia am disparut. Am avut doua saptamani foarte grele si nu am mai apucat nici macar sa va citesc.

Naste cineva la Regina Maria? Sau ati auzit de cineva care a nascut acolo?

Dar contractul de celule stem cu cine il faceti?

28+ cu

Mergi la inceput

miercuri dupa masa...si am niste emotii..cum or fi bebelusii, colul, cerclajul...

Mergi la inceput