Iepurasi De Martie - Aprilie 2010 (82)
Raspunsuri - Pagina 7
honeybaby spune:
Ami
1.cutitul il spal cu dero ca pe restul vaselor. Din cand in cand mai se nimereste si la masina unde il spal la 70 C dar rar.
Am renuntat la cele cu maner de lemn ( cel putin pt carne) si la tocator de lemn .
Poti sa-l fierbi daca nu are coada lemn, altfel crapa. dar nu vad rostul, mai bine il stergi cu spirt sau clor daca vrei sa i sigura ca nu mai sunt crocobauri
2. e ok
3. da
Eu cred ca mai repede as comtamina eu cu mainile ceva decat cutitul. pun mana pe carne apoi ma sterg pe carpa, carpa o mai las pe masa , Maya aduna tot dupa masa. Ma spal cat de des pot dar deja nu mai am piele pe maini, ma ustura si se cojesc.
Sunt stresata cu astea doar pt maya.Eu pot sa mananc si pui crud fara teama.
Pe de alta parte o pun pe jos in parc cum ati vazut. Ieri pana acasa si-a supt un degetel dupa ce a facut in parc ordine in frunze.
Am sters o eu cu servetele umede dar nu cred ca ac mare lucru.
Roxi - AR TREBUI SA POTI SCRIE atata timp cat esti logata. Nu stiu daca poti scrie logata pe sclipiciosi tot la sclipiciosi .
caps din greseala
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
stefimic spune:
ALINA v-am admira pozele din tara, cred ca tre bine a fost cu bunei langa voi si o gramada de dragoste in jur.
AMI la fel ca si ROXI iti spun ca este suficient sa-l speli cu detergent, eu nu am vrut nici sa dau in exagerare cu sterilizatul, asa ar trebui sa ne gandim in fiecare minut si la jucariile pe care le baga in gura, m-am stresat si eu la inceput dar apoi am zis ca nu e bine nici asa.
carnea eu ii fierb doar ce mananca atunci, am prostul obicei de a gati pentru IOANA in fiecare zi, ca sa manance cat mai proaspat.
in fine cred ca pana la urm,a fiecare face cum crede ca e mai bine si mai usor pentru el.
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)
dayanara spune:
exact ca denisa am patit si eu mi se cojesc mainile de atata spalat si altele, asa ca am mai lasat de la mine
denisa vroiam sa comentez o poza a vostra, nu ma lasa nici logata pe sclipiciosi nici la mine
ieri am fost la chicco si iar mi s.au lipt una alta de mana :)))
maine ma duc la cumparaturi serioase denisa, ileana cine vine?
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
child spune:
OANA La multi ani!!! Sa fii sanatoasa si iubita toata viata!
DAMIANA La multi ani!
BUMBITZA pentru filmulete am trimis invitatie pe gmail sau pe picasa, pe banda dreapta, apare albumul cu Albert.
ERINA eu sunt fan "The Secret".
Mie mi-a schimbat viata aceasta carte (filmul parca nu e asa reusit), plus alte carti de genul, cu toate ca, sunt lucruri normale, care oricum le aplicam si inainte.
Chiar voiam sa recitesc cartea, de cate ori ma simt obosita sau stresata, recitesc cartile acestea.
Am citit si carti si vizionat documentare despre "apa vie", foarte interesante!
ROXI eu pot scrie comentarii, nu stiu de ce nu-ti iese
Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)
ioanaa28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui stefimic bai fetelor nebunelor, ROXI si ANDIRA, cat de mult m-am andit si eu la subiectul asta cu o noua sarcina, de asta nu am lasat nici ginecoloaga la nasterea IOANEI sa-mi lege trompele. problema la noi este ca daca ma aude sotul ma trimite de acasa, el spune hotarat ca nu mai vrea alti copii, dar eu traiesc in suflet cu ideea unei noi sarcini si a inca unui copil. cert este ca e greu de crescut, noi suntem singuri, si financiar ne-a fost destul de dificil, dar eu tot nu pot spune cu siguranta ca nu voi mai avea alt copil. voi cum ati evaluat situatia cand v-ati apucat de bebe 3? cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010) |
Cata, subscriu la ce ai scris...inclusiv in ce priveste sotul...oare singure nu ne iese? ca n-as mai sta pe ganduri..
oanaiacovita spune:
Neataaaa!!!!
Va invit la o FELIE DE TORT virtuala!!!!
LA MULTI ANI, DAMI!!!
Multumesc mult pentru urari. Noi fugim la dr. Lui Eric nu ii scade sub 38.5, nici cu antitermice.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
honeybaby spune:
Roxi - vin , vin . Iti fac galerie
stai asa sa nu fi o problema la mine.
Nu merge la nimeni sa doar la noi ?
Ioanaa Stefi - pai singure care mai e faRMECUL ????
Faceti si voi o regula: dupa 1000 de partide de un bebe, altfel n-o mai vede, la revedere
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
Erina spune:
Andira, si eu ma uitam cu jind la un master in Design la Institutul di Moda Burgo. Taxele erau vreo 5000 de euro.
Casa pe care ai vazut-o deja mi-o imaginez, cred ca e in stil clasic, cu chair rail si mobila alba.
Si eu abia astept sa fac proiectul meu cel mai mare desi cred ca voi pune mobila de la Ikea (nu cred ca o sa imi permit Cavio, Nord Arin, Mobexpert etc), casa e facuta cu cele mai bune materiale va fi perfect autonoma cu generator, pompa de caldura si panouri solare si banii cei mai importanti se duc acolo.
Child, ma bucur sa aud ca merita citita desi mie nu prea imi place genul acesta de carti gen help yourself. Ieri am incercat sa citesc Manualul parintilor eficace de Thomas Gordon si pur si simplu nu am reusit. E tare plicticoasa.
Ami, si eu spal cu detergent de la Amway. Mai merge sa dai cutitul si "fundul" de bucatarie cu otet si sa il usuci la soare.
Eu vreau sa imi dau din nou comanda de dezinfectant GNLD. (intii o sa intreb o colega de la grupul Dariei cum e vazut in Suedia). Am mai avut anul trecut o sticla si la 2 zile spalam pe jos-venea Daria din Herastrau si intra incaltata in living.
Ami, eu incerc sa limitez consumul de carne de puidin comert (cind iau ii dau intii un clocot si arunc apa), am comandat 20kg de vitel.
Denisa, este un gel dezinfectant in farmaciile Sensiblu si la DM.
Cred ca la voi nu am scris. Cind trageti apa la toaleta daca nu e pus capacul particolele de apa si mizerie sunt imprastiate pina al 6 m in jur. Na ca v-am dat motiv de ingrijorare.
-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
Erina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanaiacovita Neataaaa!!!! Va invit la o FELIE DE TORT virtuala!!!! LA MULTI ANI, DAMI!!! Multumesc mult pentru urari. Noi fugim la dr. Lui Eric nu ii scade sub 38.5, nici cu antitermice. Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010) Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi! Cand cineva acolo SUS te iubeste... |
Multumim. Sanatate lui Eric.
-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.