Iepurasi De Martie - Aprilie 2010 (82)
Raspunsuri - Pagina 19
castelanaC spune:
Buna fetele!!!!
azi dau de bauttttttttttttt!!!!!!!!!!!!!!!!
al meu frate m-a anuntat ca i s-a nascut in dimineata asta cea de-a doua fetita!!!!
Nepotica mea, Gabriela s-a nascut de 3,700 kg si 50 cm!!!!
dau de baut si mancare la discretie!!!!!!!!!!!
in alta ordine de idei nu-mi vine ciclu! nu-s gravi cred, am facut un test si e negativ, am 10 zile de intarziere, prima data mi-a venit luna trecuta, poate nu mai vine?
va pupupupu si un wk-end de vis!!!
castelana mami fericita
dayanara spune:
castelana felicitari pt nepotica!
da e posibil sa iti intarzie pana se normalizeaza, asa a fost si la mine primele dati cand a venit
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
castelanaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dayanara castelana felicitari pt nepotica! da e posibil sa iti intarzie pana se normalizeaza, asa a fost si la mine primele dati cand a venit roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006) "De medico, poeta y loco todos tenemos un poco" POZE |
merci, ii spunea zilele trecute ca nu-mi vine si daca-s gravida si radeam amandoi: cu cine sa raman?
in fine azi ma rodea curiozitatea si am facut un test de sarcina ( primul din viata mea, negativ, deci m-am linistit)
te pup
castelana mami fericita
ellanik spune:
Castelana si mie a doua luna mi-a venit tarziu.Felicitari pt nepotica.Sa fie sanatoasa!!!
Nafi lasa copilu ' sa apuce cu ce vrea.Mie mi se pare super sa fie ambidextru .De obicei stangacii pot folosi si dreapta dar prefera stanga.
Miria fata daca eram in Buc stateam eu cu Casi,jur!Trageam un party cu cacaciosi,mama mia!!!
Stanucel Geo daca ma duc spre usa face o moaca disperata si daca ma duc la el se agata de mine.Deci, you are not alone!
Babyangel felicitari pt dintoci.Cat despre mobilat asa cred ca vom pati si noi ca de unde bani sa mobilam tot deodata si plus ca ar mai dura ceva.Ne mutam chit ca stam pe rogojini.
Cristina 30
Citat: |
un par sau para |
Carnea si eu o dau intr-un fiert intai singura si apoi pun cu legume cu tot sa aiba gust.
Honey Maya e o scumpa rrrau.Nu-ti spun reactia lui Geo .Ce chiote au fost pe el.Cat despre mancatul Mayei din mancarea voastra....na!conform teoriei de la altu' e mai bun.Lui Geo pot sa-i dau si rahat cand mancam la masa multi.Nu mai tine cont.E pofticios.Aseara in carrefour se uita la un cuplu care servea ceva de la kfc si ii curgeau balele.
Bumbita si noi am luat covorase(2).15lei/buc si sunt super.Faza e ca Geo deja a scos cifrele si roade un 9.
Kossir pupam fetele si baiatul frumos.
IOanaa daca vrei poti sa-i impusti sotului....portocala!!!
Ina ramasesi grea????No hai ca-i bine!
Roxy,Oanka,Oana,Lara,Andra,Andira,Cori,Child,Rebiana,Erina,Irina,Bluekidoo+restul gashtii
Noi suntem la ai mei (iara beu, iara ma-mbat, iar ma freaca cu otzat)azi la gratar deci declar ca sunt o doamna!!!Doar ma striga.Numa' nu imi mesteca si nu-mi baga in gura.Desi,sincer,n-ar fi rau!
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
Ina_3040 spune:
Salutare mamici!!
raportam o noapte "grea" cu un pic de febra, nas infundat si stare de agitatie permanenta
Castelana sa iti traiasca nepotica, sa creasca mare, sanatoasa si fericita! cred ca esti o matusica tare mandra!
Anca cati dinti ziceai??? Ce iepuras precoce ai tu acolo, sa ii foloseasca sanatos! Si noi raportam gura cheala, dar cred ca si cand o da dintii la noi o sa se umple gura in o saptamana, Nafi (si tu la fel) vai de dosul nostru ca se nu zic altceva...
Ella nu stiu fata, am ascultat sfaturile tale si... Ziceam ca m-a durut burta acum vreo doua zile in acelasi fel cum m-a durut la inceputul sarcinii. Poate tot asa m-a durut ceva pana mi se regleaza si mie cu ciclul si ovulatia. in nici un caz nu vreau asa repede, dar pana la urma cum vrea Domnul, deja is in priza maximia cu nenea Robin, unul in plus ce mai conteaza.
Castelana hai ca tu macar mai vroiai unu' repede, eu am zis ca macar sa dorm cateva luni pe modelul "noapte intreaga" ca m-a terminat cu trezirile lui.
Oana cum se mai simte Ericutul? sper ca mai bine si ca ai petrecut o zi frumoasa ieri.
noi ne pregatim se plecam pe la magazine, Roxano ce mai achizitionezi weekendul asta?
pupici tuturor!
Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010
dayanara spune:
ina chiar vroiam sa.ti scot majoretele :)))
pai am rezervat biletele pt romania la inceputul lui iunie, tre sa confirm cand vine leo sa vada si el data
el s.a dus la un centru comercial mai de fitze sa.si ia nu stiu ce hanorac si apoi vine acasa si mai pe seara ies si eu sa.mi cumpar cate ceva, nu stiu , n.am chef sa cumpar pt copii iar, au o gramada si nu le poarta....mi.as lua eu ceva
multumesc de raspunsurile cu privire la fuste, deocamdata si pt mine sunt incomode, de fapt mi se pare ca e mai usor in pantaloni, cea din jersey cu dresuri gri la fel, am luat.o pt ca mi.e usor s.o bag asa in cosmonaut si s.o scot afara, sau in mall o scot din cosmonaut si ramane asa, frumos :)
silvana incepuse sa se miste incet incet in 4 labe, dar de vreo 2 zile, in orice pozitie e se ridica in fund si nu mai poate de bucurie, altceva nu.i mai vine sa faca
POZE
dayanara spune:
oul ma tin sa-l dau de o saptamana si nu reusesc, tot uit, tre sa.mi notez si am luat si cereale cu gluten, sa vedem cand ma indur sa i le dau
POZE
dayanara spune:
eu am incercat sa votez pozele larei si azi nu se mai poate...deci un singur vot de user sa inteleg?¿
POZE
child spune:
Buna!
Am fost la coafor si m-am dichisit! Ce bine a fost...
INA imi pare rau sa aud ca iar sunteti bolnaviori .
Pupam Robinutul zambaret, sa se faca bine si sa nu se mai prinda de el nici o boala.
Homeopatele nu functioneaza?
ELLA si noi tot 2 covorase, deocamdata am pus doar unul.
Si tot cifra 9 e preferata pentru rontait!
Nu mi-ai spus ce paste folosesti.
BUMBITZA eu am luat covorasele din metro.
ERINA ma bucur ca iti place "the secret", nu toti agreeaza ideea.
Acum caut si eu "un nou pamant", tot la sugestia de pe pm
In acelasi stil (GREENFROG atentie), de fapt, cartea de la care a plecat ideea pentru "the secret" este "Stiinta de a deveni bogat" de Wallace Wattles.
Si mai e o carte care mie mi-a placut enorm, le depaseste pe astea, "Puterea extraordinara a subconstientului tau" de Joseph Murphy.
Ieri Albert s-a ridicat in 4 labe pentru prima data, dar nu se deplaseaza asa, doar sta si se batzaie 2 secunde si apoi cade pe burta, ca e mai comod asa.
Meniul de azi:
- para+suc portocale+cereale
- legume+galbenus ou
- iaurt+branzica
Un WE frumos sa aveti!
Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)
carmickey spune:
la multe lunite sarbatoritilor de azi..multa sanatate...
castelanaC sa iti traiasca nepotica...hai sa bem cu toate...felicitari matusica...
FILMULETE
POZE
mamica carmen de Adelina 16.04.2010