Iepurasi De Martie - Aprilie 2010 (82)
Raspunsuri - Pagina 20
miria_cristina spune:
Buna, fete!
Intru nitel pana imi vin musafiri (nu-s multi, dar oricum n-am chef de ei). Bine ca nu ma aud. Zau, ca nu-s rea, dar sunt ata de obosita de n-am chef de nimeni, nici de mine.
In fine, eu sunt cu o noua problema!
Doctora asta a mea de familie, care incepe sa imi trezeasca neincredere, nu mi-a dat pana acum deloc Calciu. Eu stiu ca lui Dami i-am dat 10 zile pe luna preventiv si a fost tare bine.
Abia luna viitoare ajung la ea pentru vaccin, deci ce fac?
Nu vreau sa incep eu stiudiul pe bebe ca cine stie ce diagnostic ii pun. Dar daca face coaste evazate din nonsalanta asteia? Cred ca nu mai stau la discutii si o schimb.
Voi le dati Calciu si de cand?
Mi-a picat fisa aseara cand il schimbam, ca parca e umflat in torace. Acuma de frica l-oi vedea eu deformat si el e bine mersi, mai ales ca-i si rotofei.
carmickey spune:
noi nu am iesit nici acum afara,doarme adelina neintoarsa, de la ora 13.30....fac clatite,poate se trezeste pana termin eu si sa iesim afara....
miria_cristina noua ne-a zis de calciu 10 zile/luna si vigantol doua picaturi zilnic...
distractie placuta cu musafiri...lasa ca vine el si cheful...
FILMULETE
POZE
mamica carmen de Adelina 16.04.2010
dayanara spune:
miria eu dau un complex de vitamine numit protovit pana la 1 an de zile, 6 picaturi pe zi, cand imi aduc aminte :))
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
miria_cristina spune:
Bine, le dati, dar de cand? Chiar de la o luna?
Na! Ca nu-mi intrase de mult nimic in dos, acum am si morcovii si frunzele.
dayanara spune:
de la 2-3 saptamani ii dau
dar nu calciu, daca bea lapte ca na, toti au ca alimentatie de baza laptele, nu.i problema de calciu ci de absorbtia lui, de aia se mai da d3, d vigantol cum ii zice sau asta ce dau eu aici
POZE
child spune:
Hai mai MIRIA baga-mi si tu morcovul...
Ca eu de cateva zile tot masor capul lui fiu-meu si ma uit la abdomenul lui, de cand a zis DELIA13 de rahitism
Luni ma duc la control la alt pediatru, sa vad ce zice.
Eu calciu nu i-am dat, doctorita a zis ca nu e necesar, nu-i dau nici fier.
Adevarul e ca Albert si arata bine, e dolofan, pentru cate kg, a avut el la nastere..
Si ma mai gandeam eu la ceva: daca ii fac branzica cu calciu, poate nu mai e necesar separat calciu de dat.
Va zic luni ce mai aflu.
Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)
dayanara spune:
din cate stiu excesul de calciu e mult mai daunator decat lipsa lui
POZE
dayanara spune:
calciu spre deosebire de altele , nici nu se absoarbe bine, nici nu se elimina, in schimb se depune , de asta un exces e periculos
scuzati ca ma insir, dar sunt cu silvana in brate si scriu cand si cum apuc
POZE
babyangel spune:
Roxi, da,Lucas este stangaci,dar vreau sa-ti spun ca scrie foarte frumos, doar ca putin mai lent. Au incercat la gradinita sa-l forteze cu dreapta, desi le spuneam sa-l lase in pace,si oricum nu au reusit!
Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 7 -a