Iepurasi De Martie - Aprilie 2010 (82)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

La multi ani OANA!!!

Sa fii fericita alaturi de baietii tai si viata sa iti ofere cele mai mai frumoase surpirze!!!

Primeste din parte lui Ianis un parfumat buchet de flori:

La multi ani Damiana!

Sa cresti mare si sanatoasa, norocoasa si voioasa!!!

Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

revin cu o propunere, astept pareri:
este OK sa trecem pe lista sarbatoritilor si fratiorii/surioarele de iepurasi?

am vazut si pe la alte grupuri si ma gandeam si eu ...
ma pot ocupa eu, ca si asa Ianis ma tine treaza noaptea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

ROXANA - Eu i-am luat fustite si le-a purtat fara problema. Era asa frumoasa in ele!! Dar eu, una, am avut o problema la cap in perioada aia cu ea...pe sub orice fustita, rochita ii dadeam si o pereche de pantalonasi scurti, asortati, fireste. Pentru ca nu suportam ideea s-o stiu doar in chilotei stand cu funduletul prin praf sau prin iarba. Fetitele au foarte des probleme specifice lor si macar sa iau o masura de precautie.

Iar iesirile in parc mie mi-au scos peri albi in primii 2 ani. Imi era asa rusine de-mi trimiteam sotul cu ea.
Bine, si eu eram mai timida si ma simteam prost.

Spre exemplu, mergeam in parc cu tot arsenalul: bicicleta, jucarele, minge, trotineta, caruciorul papusii....si ea ce facea? Si le lasa pe toate balta si mergea si se urca pe jucarelele altui copil. Sau era asa de dornica de copii de fugea spre ei, cu o viteza de-si luau parintii plozii in brate, ca sa-i imbratiseze.
Era asa de energica de cand fugea o facea in zig-zag ca sa cuprinda cat mai mult spatiu, de tot timpul intorceam capul ca un girofar dupa ea.
Si tot asa...

Eram asa de atenta si stresata cu ea de preferam sa fac 1000 de alte lucruri decat sa mergem in parc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

La multi ani Oana!!! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta minunata!!! Insanatosire grabnica lui Eric.

Child eu nu prea spal jucariile. Carticelele alea de baie le spal pt. ca intra saliva intre pagini si apoi miros urat. Mai spal uneori cand cad pe jos pe afara si de obicei spal jucariile inainte de prima folosire.

Ami eu zic ca nu e buna atata igiena. Mi se pare exagerat sa sterilizezi cutitul. Eu il spal cu detergent normal de vase si cu apa fierbinte.

Fetelor eu sunt destul de lejera cu sterilizatul si dezinfectatul si sa stiti ca Elena a facut o singura data diaree in 4 ani si atunci a durat 2 zile, fara complicatii. Sper sa fie la fel si Angela. Ce incerc eu mereu, sa le dau mancare proaspata, tinuta in conditii bune. Mi-e teama de mancare stricata:)

Trebuie sa fug

Mihaela deElena Maria (9.08.2006) si Angela Ioana (21.03.2010)

Mergi la inceput

LA MULTE LUNITE THEODOR, TUDOR, TANYA SI CEZAR !!! SA FITI SNATOSI, VOIOSI, VOINICI!

Andira aoleu, cum de m-ai "vazut" pe lista ta de mamici de bebe nr 2 in viitorul apropiat ... imi e f teama de o alta nastere prematura (sunt sanse mari si la urmatoarea sarcina din motiv de col bleg c-o bucata din el lipsa), am vazut la terapie intensiva neonatala copilasi cu probleme grave din cauza prematuritatii ... as vrea sa am puterea sa le uit, si un al doilea motiv este ca sunt f obosita , numar pe degete noptile dormite de la 22 la 6 dimineata, in rest, dezastru, nu imi simt organismul in stare sa o ia de la capat prea curand ... aaa, am si al treilea motiv, sertarul de la noptiera e bine aprovizionat cu "caucioace"

Lara si noi te votam, aveam si eu o grija zilnica, sa aprovizionez alimentara Oanei, acum ca s-a terminat, ai picat la fix cu concursul asta

alexandra tu si tati va puteti trata cu aspirina saracului , deci voua spor la treaba, iar lui Alessandro multa sanatate

Ami initial iti raspunsesem la cele trei intrebari, dar coincid raspunsurile cu ale fetelor, facem economie de spatiu
si eu am niste maini uscate, eu ma gandeam ca au prostit astia sapunul

Oana multa sanatate lui Ericutu', lasa ca e bun si antibioticul asta cand e nevoie reala de el, nu-ti mai face mustrari de constiinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Uff, era sa uit.
La multi ani Damiana!!! Sa ai o viata fericita si implinita!

Mihaela deElena Maria (9.08.2006) si Angela Ioana (21.03.2010)

Mergi la inceput

Lara e pe locul 3

imediat dupa ce se voteza apare un mesaj rapid si nu am reusit sa-l citesc pe tot, dar cred ca avem un nr limitat de voturi pe toata perioada concursului, ma uit maine mai atenta dupa ce votez ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Multumim de urari!

Eu de abia acuma ca ati deschis subiectul ma gandesc la dezinfectatul anumitor obiecte. Nu. Nu spal si nu dezinfectez mai mult decat o faceam si pana atunci. Adica, spal cu detergent de vase sau de care am nevoie si clatesc bine, atat.
Carnea doar o fierb inainte separat, apoi o amestec cu celelalte legume.
Jucariile moi le bag la masina odata la nu stiu cat timp ca mi-e lene sa le scutur pe fiecare in parte si se vad urat. Cele din plastic le arunc in baia fetei si pun dusul pe ele cand sunt murdare rau. :))
In rest, cand ii mai cade vreuna pe jos o sterg cu servetele umede, dar la cat de des si le arunca nu o fac de fiecare data.

Vom vedea cand va incepe sa mearga ce alte masuri va trebui sa iau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

Buna seara dragi fete!
Oana, iti urez si eu La Multi Ani sanatosi plini de fericire, impliniri, bucurii, alaturi de familia ta minunata!
Si insanatosire grabnica lui Eric cel mic! Nu-ti fa probleme, si eu am fost nevoita sa-i dau antibiotic Dianei, dar vad ca ea nu a patit nimic, nu a avut niciun fel de alergie.
La Multi Ani sanatosi Damiana, sa ai parte de o viata frumoasa, implinita, norocoasa si fericita!
Miria, sa stii ca mi-a placut tare mult cum ai descris sentimentele care te incearca, anii trec asa de repede si copiii nostri dragi cresc!
Nafi, multa sanatate!
Astero, imi pare rau ca trebuie sa treci prin asa ceva, dar eu zic Domnul va avea grija de tine si de puiul tau cel drag si totul se va termina cu bine! Multa sanatate!
Mi-au placut pozele cu Astero si bunicii, iar opinia mea este ca tu semeni cu tatal tau.
Roxana, eu am observat ca daca o imbrac pe Diana in rochite, sunt foarte incomode, cel putin pt moment. Asa ca, am decis s-o imbrac mai mult in pantalonasi, sau salopete, ea se simte mult mai comfortabil imbracata asa!
Fetelor, voi ati observat ca Irinabobe si Annya seamana ceva intre ele? Ori asa doar eu le vad?!
Babyangel, multa sanatate lui Codrin!

Poze

Irene, mami de Diana

It's not how good you are, it's how good you want to be.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Fetelor, la concursul cu alimentara am fost pe locul 31.
http://www.libertatea.ro/stire/iata-castigatorii-concursului-alimentara-epocii-de-aur-309917.html

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput