Iepurasi De Martie - Aprilie 2010 (82)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Buna seara fetelor!

Am un matz miorlait aici caci ii este somn si cum nu poate dormi decat leganat de mami...trebuie sa mai astepte un pic ca mami sa scrie pe DC

Intrebare intrebatoare : Am observat astazi ca Ricky prinde jucariile f bine cu mana stanga pe cand cu dreapta nu prea le nimereste. sa fie asta vreun semn ca e stangaci?

Am fugit ca se lasa cu lacrimi!

de Riccardo

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gazzica spune:

Buna seara tuturor! Fetelor am o intrebare la voi,ati auzit cumva de clinica OFTAPRO? Eu am strabism,si am impresia ca fiul meu ma mosteneste...Am asteptat sa treaca de 6 luni,acum avem 6 luni si 3 sapt, putem merge la consultatie! Am auzit ca aceasta clinica este buna! Va rog sa-mi spuneti daca ati auzit de ea. Va multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui nafi

Buna seara fetelor!

Am un matz miorlait aici caci ii este somn si cum nu poate dormi decat leganat de mami...trebuie sa mai astepte un pic ca mami sa scrie pe DC

Intrebare intrebatoare : Am observat astazi ca Ricky prinde jucariile f bine cu mana stanga pe cand cu dreapta nu prea le nimereste. sa fie asta vreun semn ca e stangaci?

Am fugit ca se lasa cu lacrimi!

de Riccardo

Povestea lui Ricky

si ianis avea mana stanga mai dibace pana acum 2 saptamani cred ... acum dreapta e mai "buna"

Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

Oana, sorry! Ma mira faptul ca ai fost pe locul 31 !
Nafi, si Diana manuieste mai bine jucariile cu mana stanga, decat cu cea dreapta! Sotul este stangaci, dar eu voi face tot posibilul sa nu fie si ea stangace.

Poze

Irene, mami de Diana

It's not how good you are, it's how good you want to be.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

miria da e buna ideea, oricum ii voi da colanti pe dedesubt sau chilotei mai gogosari ceva

irene de ce sa faci tot posibilul sa nu fie stangace?

ivan e stangaci...

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Andra , Irene - ptr raspunsuri.

O sa-l tin sub observatie atunci si o sa incerc sa-l fac sa prinda cu dreapta mai mult. poate os sa echilibram situatia! si la sotul meu in familie sunt cativa stangaci si de asta ma preocupa

Oana - sorry ptr locul 31. data viitoare incercam sa ne mobilizam mai bine. eu nu stiam exact la ce participi si cum sa ajut Ma revansez pe viitor.

Lara - locul 3 ! bravo! inca un picutz si suntem in frunte! Am incercat sa votez de 2 ori dar nu permite regulamentul Bafta in continuare!

de Riccardo

Povestea lui Ricky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

buna fetelor..
intru si eu repede sa urez LA MULTI ANI sanatosi mamici OANA, frumoasei pitice DAMIANA si iepurasilor care mai sarbatoresc azi inca o lunita implinita.

azi am avut putina treaba, pitica a vrut numai calare pe mine sa ma joc cu ea non stop...cum incercam sa fac altceva hop incepea sa se chitaie piticania:))) e o mare sarlatana si o iubescccc....
doamne ma disperat cu ridicatul asta in picioare, daca ar fi dupa ea numai in picioare agatata de noi sau de canapea ar sta..
\mai nou a descoperit ca se poate sprijini si de semineu de ma bagat in sperieti
zilele astea trebuie sa gasesc ceva sa pun acolo ca sa nu se loveasca.

avem si noi o veste bunaa.....au mai spart 2 DINTISORI cei de sus abia astept sa mai creasca si sa o vad cum se ranjeste cu 4 dintisori, mai nasol o sa fie de nasul meu si al lui tasu ca e innebunita sa ne muste de el
si in cinstea celor 2 dintisori, Zana maseluta(mami, eu) i-a adus cadou fetii azi o groaza de lucruri, printre care covorasul antiderapant pt joaca, sosete cu MERRY CHRISTAMAS si cateva mici jucarioare.a fost darnica zana maseluta pt ca e vb de 2 dintisori

sa raspuns si eu repede....carnea o pun la fiert singura, direct asa cum e , adica congelata, o spumez si o las sa fiarba cam 20-30 singura , dupa care in aceeasi apa adaug si legumele si le fierb pe toate impreuna
cutitele doar le spal f bune cu det de vase fairy si nu folosesc niciodata cititul cu care am taiat carnea, ca sa tai legumele...no way..

si inchei multe MULTUMIRI adresate fetelor care azi mi-au urat iar sanatate si celor care si-au rupt din timpul lor pretios si ne-au vz pozele ...mulumesc pt vorbele frumoase.

va pupik dulce pe toate

OANA sanatate multa micutului Eric:(((( mi se rupe inima cand imi inchipui cat se chinuieste , saracutul....si tu la fel :((((pupici

CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!

http://www.flickr.com/photos/asteropipan/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Fete, cu toate ca sunt fericita pe de o parte, iar maine continuam sa o sarbatorim pe Dami, am si o umbra de tristete. Acuma, pe seara, am primit vestea ca pe 20 noiembrie va avea loc la Palatul Cantacuzino un moment special unde am fost invitata...Ce fac? Cum sa fac?
Nu am cu cine sa-l las pe bebita pentru ca acolo nu merg singura, ca sa zic ca-l las cu sotul.

Este un eveniment atat de mare, incat chiar imi pasa daca nu ma duc si toata viata ma va urmari nesansa asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

Gazzica, nu am idee, poate stiu fetele mai multe. sper sa fie ok puiu...in rest cum sunteti? nu ai timp de mai multe povesti?
nafi, eu ma gandesc ca e inca devreme sa stabilesti daca e sau nu stangaci...altfel pot spune ca Ovi are doua maini stangi..exagerez, iti dai seama, ma refer la stangacia datorata varstei lor,...
miria, te duci fata !!! cunm sa nu te duci??
pai ai timp berechet as te organizezi, tocmai tie sa nu-ti iasa? fa o lista cu persoanele care-ti vin in minte, carora le-ai putea cere sa stea cu copii seara aia. pentru mine conditia principala e ca ei, copii, in special Dami, sa se simta bine cu persoana respectiva, mai putin conteaza daca ii spala, hraneste etc...ca la carte, o seara nu-i bai...
merita si meriti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Nafi- copii se diferentiaza in stangaci sau dreptaci pe la 2 -3 ani. Probabil ca are acum o preferinta pt o mana.
Maya a avut o perioada cand folosea stanga des, apoi dreapta f des, ziceai ca stanga nici nu exista. Acum vad ca le foloseste pe ambele la fel.
De ce vrei sa compensezi chestia asta ? Care e problema daca e stangaci, nu e un handicap.

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput