Iepurasi De Martie - Aprilie 2010 (82)
Raspunsuri - Pagina 13
dayanara spune:
oana imi pare rau ca sufera micutul! sa va treaca repede
ami, denisa, ivan asa face, isi arunca cate-un bakugan pe jos si sare pe el zice la luptaaa si va dati seama ce e pe jos printr-un service sau aprozar
am dat o tura prin cartier cu silvana si am trecut pe langa parcul unde mergeam zilnic cu ivan cand era mic! asa tare m.am impresionat...erau mamici cu copii de seama lui ivan de atunci
abia astept sa ies cu silvana acolo
apoi normal ca m.am oprit sa ma uit la niste haine de copii, de la o firma tuc tuc, foarte frumoase dar scumpe rau
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
nafi spune:
Ioanaa28 - esti o draguta asa prefer si eu, multa multa iubire. se poate trai si cu mobila putina dar cu iubire putina nu.
Oana - sanatate multa lui Ericutzu! O sa treaca si asta!
Dayanara - pup Silvana dulce si Ivan cel simpatic!si eu ma gandeam azi, ca abia astept sa-l vad pe musiu al meu in parc cu copii. tare's curioasa sa vad cum va interactiona cu ei.
de Riccardo
Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629
sanzi spune:
Buna!
LA MULTI ANI, OANA!!! Sanatate, impliniri si fericire alaturi de baietii tai! Si multa sanatate lui Eric!
LA MULTI ANI, DAMIANA!!! Miria, sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa si norocoasa in viata!
Alina, am vazut pozele voastre din Romania, e o scumpa Asteropi!
Am votat si eu pozele fetelor, chiar merita, sunt foarte frumoase!
Intrebare: de ce trebuie fiarta carnea separat de legume? Eu am fiert mereu cu totul, ce se poate intampla?
kossir spune:
Ziua buna si de la noi,
Am revenit din plimbareli, a fost super, frumos si relaxant, am facut plaja, Mihai si-a facut prieteni, s-a distrat de minune, iar Sofia s-a obisnuit cu strandul si marea, ca-i era tare frica .
Suntem bine in general, Mihai a inceput scoala, ( a fost in vécanta 10 zile), Sofia aceeasi lenesa, nu face nimic special. Chiar se vorbea parca pe aici, n-am citit decat intr-o maaare diagonala de pitici lenesi. Va rog stati la coada. Sofia face in 12 luna asta 9 luni si nu se ridica, nu merge in patru labe, nu-i place pe burtica, se tine pe picioare, dar doar daca o pune cineva, iar cand o iei in brate urca pe tine ca pe scara. Atat . Nu-i nimic, zic eu. Fiecare cu ritmul lui. Chiar nu are mina de copil bolnav, sau cu probleme.
Ce ma ingrijoreaza pe mine este ca e tare mofturoasa la mancare. Si ma ingrijoreaza pentru mine, nu pentru ea. Ca ea mananca ceva, doar ca eu trebuie sa am grija sa fie mereu pe gustul ei. S-a obisnuit cu cartof dulce sau dovleac sau sfecla rosie in mancare, deci sa fie dulce, altfel nu mananca. La fel si branzica, iaurtel, orice. Ieri i-am facut branzica cu ardei si am pus si dovleac copt si un biscuitel ca sa fie dulce. Esec total. Nu stiu ce are zilele astea doua.
OANA LA MULTI ANI!!! Sa fii fericita, sanatoasa si sa te bucuri de baietii tai iubiti.
Sa aveti mereu o familie asa unita si fericita ca acum
Jeni h pentru ziua ta care a trecut fara ca eu sa fiu prin zona
Dayanara ca ti-ai adus aminte de noi. Pup copii grozavi si mama super .
Alina sanatate multa .
Stanucel Doamne ajuta sa fie cea mai buna decizie cea pe care ai luat-o. Pentru copii clar este si sper ca inima ta sa nu te fi inselat, sa fie si pentru tine ceea ce-ti trebuie. BRAVO!
Mai citesc si revin.
Va pup pe toooaaate si toooti iepurasii dragalasi
child spune:
Meniul de azi:
- para, putina banana, suc portocale si branzica
- legume (dovlecel, cartof dulce, fasole galbena, morcov, pastarnac)+carne vita+iaurt
- iaurt cu cereale
Despre carnita: eu o spal doar cu apa rece, pun la fiert separat de legume, cand fierbe arunc apa si pun carnita in steamer, langa legume.
Asta cu dezinfectatul ma streseaza si pe mine, in special dezinfectatul jucariilor, ca Albert le arunca pe toate pe jos si noi cam intram incaltati, mai ales in locul unde luam masa.
Plus praful care se pune pe ele.
Voi cum procedati? spalati jucariile? cat de des? si cu ce?
Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)
dayanara spune:
nafi, kossir
child la ivan le spalam in masina de spalat sau in chiuveta ce nu mergea bagat la masina si din cand in cand le curatam cu o carpa cu otet
la silvana am zis pas :)))
meniul de azi
papaya+mar+cereale
la pranz
dovlecel, cartof, morcov, praz, telina, avocado
da lara e batrana rau de tot! of tre sa.mi dai dezglegare ca eu nu mai pot asa :)))
POZE
dayanara spune:
denisa am incercat iar, chiar la ultima poza unde am vazut ca ai scris la comentarii, ei bine la mine e imposibil, o sa incerc de test la alta poza mai veche
POZE
dayanara spune:
denisa merg toate mai putin ultima, unde ma chinuiam eu fara spor
POZE
oanaiacovita spune:
Am pus cateva poze de azi pe contul comun.
Noi nu mai punem meniu, ca suntem doar pe lapte, nimic altceva nu vrea.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
dayanara spune:
vreau sa intreb mamicile cu fetite mai mari:
sunt practice fustele la varsta asta sau ma rog, la primvara cand vor incepe sa mearga mai bine, sa stea mai mult jos din carucior?
nu stiu dar aveam asa o retinere, am impresia ca.s incomode si preferam salopete, sarafane, rochite, imi plac si fustele si as vrea sa iau cateva de aia intreb
POZE