Iepurasi De Martie - Aprilie 2010 (82)
Raspunsuri - Pagina 12
ami_84 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Erina Ami, si eu spal cu detergent de la Amway. Mai merge sa dai cutitul si "fundul" de bucatarie cu otet si sa il usuci la soare. Ami, eu incerc sa limitez consumul de carne de puidin comert (cind iau ii dau intii un clocot si arunc apa), am comandat 20kg de vitel. Cred ca la voi nu am scris. Cind trageti apa la toaleta daca nu e pus capacul particolele de apa si mizerie sunt imprastiate pina al 6 m in jur. Na ca v-am dat motiv de ingrijorare. ------------------------------- mamica Dariei si a lui David L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno. |
Multumesc. Si eu dau un clocot la carne siapoi schimb apa. De chestia cu otet nu stiam am sa tin minte,numai ca de acum nu prea mai este asa soare ca vara... si baia unde stam noi,cred ca are mai putin de 6m!!
Irina (8 martie 2010)
ami_84 spune:
citat din mesajul lui dayanara dupa ce ivan se tavaleste pe langa service auto si aprozar si pune mana pe silvana :))) roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006) "De medico, poeta y loco todos tenemos un poco" POZE |
Multumesc si tie Roxana de raspuns.
Irina (8 martie 2010)
CoriMami spune:
Elba multumesc
Am votat si eu pozele Larei, sunt super. Pe ale lui bluekidoo nu le-am gasit.
Am facut si noi o plimbare in parc, ce vreme minunata e!!! Am lasat-o pe Petala sa stea pe frunze, dar nu aveam timp sa o pozez ca le ducea cu 2 maini la gura sa le guste, viteza maxima.
Ii plac copiii, eu nu sunt prea sociabila cu strainii dar acum vanez mamici prin parc sa o vad pe Eliza mea zambind si dand din manutza spre bebici ca ea.
Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
ami_84 spune:
Anca, Oanka multumesc. De vreo cateva zile nu stiu ce m-a apucat ca eu nu eram asa. Dar acum m-a luat mania asta a "dezinfectarii" carnii si totceatinge ea. Ma sperie gandul ca se poate imbolnavi Irina din nou.
Irina (8 martie 2010)
ami_84 spune:
citat din mesajul lui Lara Ami multumesc (desi ma enervezi ca esti asa tanara!!) |
Pt tine sunt mai baba decat baba. Ok?
O trec si pe Carmen pe prima pagina.
Irina (8 martie 2010)
ami_84 spune:
Alina - multa sanatate! Sa iasa analiza bine.
Oana - persa fie bine Eric. Multa sanatate si voua!
Miria - foarte emotionant mesajul tau.
Irina (8 martie 2010)
bluekidoo spune:
Stefimic, Oanka, Ina multumim pentru urari
Lara multumesc pentru campanie
Cori http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=6 blu 1 si 2
Nunta 12.05.2007
Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010
oanaiacovita spune:
Fetelor, inca o data, mii, milioane de multumiri pentru cuvintele frumoase, mi-ati facut ziua MINUNATA!!!! Un brat de flori pentru fiecare.
Noi nu am scapat de antibiotic din pacate. Deja sunt 4 zile de febra. I-a gasit ganglionii tare inflamati si nu a reusit sa isi dea seama de la ce sunt. In urechea dreapta(unde e si ganglionul mai mare, avea ceara si nu a vazut timpanul sa vada daca e otita), iar in gat a vazut doar rosu, nu si puroi. Ideea e ca vine we si nu aveam unde face un sumar de urina si o coprocultura. I-am zis ca ii miroase tare urat kk. Mi-a zis ca cel mai probabil e ceva bacterian si nu viral. Acum luam 7 zile antibiotic, apoi pauza 7 zile si facem si analizele. Offff...
Am o frica sa ii dau antibiotic, nu stiu de ce.
Imi pare rau ca nu pot sta de povesti, dar revin eu in forta zilele urmatoare.
Multumesc inca o data pentru tot!!!!
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
ioanaa28 spune:
Oana, sa se insanatoseasca puiul repede
Alina, sanatate maxima !!!! se vede ca a fost frumos acasa, si mai ales ca ati facut bunicii fericiti
nafi, sper sa rezolvi problemutele repede...
felicitari pt noua casa!!! sa suplineasca iubirea lipsa mobilierului !!!!