Iepurasi De Martie - Aprilie 2010 (82)
Raspunsuri - Pagina 11
miria_cristina spune:
LA MULTI ANI, OANA!
Sa ai mereu liniste in suflet si sa nu-ti dispara niciodata zambetul din priviri!!
miria_cristina spune:
Am uitat! Am uitat sunt zapa!!!!![]()
![]()
Servim toata cinstita adunare cu tort cu lumanarele colorate, prajiturele cu frisca, fructe glazurate, saleuri pe alese, sucuri, nectare, ape parfumate, sampanie cu multi bulburuci si baloane colorate sa va aduca buna dispozitie!![]()

nafi spune:
Buna ziua fetelor!
Intru mai tarziu caci azi si maine sunt singura si veveritul mic ma tine ocupata full time. stiti si voi cum e !
OANA DRAGA
, LA MULTI ANI FERICITI ITI DORESC SI SA TE BUCURI IN PACE SI ARMONIE DE FAMILIA SUPERBA CARE ITI E ALATURI!
MIRIA - LA MULTI ANI DAMIANEI! SA FIE SANATOASA , CUMINTE SI SA-TI ADUCA NUMAI BUCURII! 
de
Riccardo
Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629
greenfrog spune:
LA MULTI ANI Oana! Sa fii fericita alaturi de cei dragi tie!
Miria la multi ani pentru Damiana! Felicitari mamico!
nafi spune:
Multumesc tuturor ptr cuvintele de incurajare 
Sper sa fie ceva usor de tratat si sa devina istorie cat mai repede caci am prea multe de facut ca sa pierd timpul prin doctori!
Sotul are un examen la Toulouse zilele astea asa ca sunt un pic singurica. maine insa vine babysitter-a cateva ore dimineata asa ca le voi folosi ptr a incepe sa impachetez din lucruri caci din data de 10 nov incepem sa mutam cate un pic in noul apartament.
Ieri au terminat lucrarile de renovare si cand a vazut sotul nota a venit acasa cu o fatza luunga...
Dupa ce a refacut calculele am decis sa lasam achizitionarea dormitorului pe mai tarziu ca sa nu ramanem complet descoperiti.
Asta e ...vom avea un apartament frumos si gol!
![]()
Am reusit sa vad si eu filmuletul cu protagonista Maya jucand in "Splendoare in iarba"
Cu pozele sunt inca in urma , mai am de recuperat dar macar am reusit s-o votez pe Lara.
Nu v-am scris niciodata pana acum ce ii dau lui Ricky sa pape! nu ca i-as da cine stie ce ..dar asa ca idee...Deocamdata doar masa de pranz e "diversificata" si anume:
- supica din cartof, morcov, telina (150ml) in care adaug cateva din legumele fierte pasate, o lingurita de ulei de masline, o lingurita de parmigiano reggiano (cel indicat de pediatra ca fiind the best) si 2-3 lingurite de praf de orez.
Ricky o papa cat ai zice peste! cand termina casca o gura maare maaare ca sa-i mai dau!
cred ca azi ii introduc si carnita de iepuras. sa vedem daca ii place. am luat omogenizata la borcanel.
gata , trimit ca s-a plictisit musiu , ma duc sa-l smotocesc un pic!
O zi frumoasa fetelor!
de
Riccardo
Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629
michelle_sf spune:
La multi ani, draga Oana, sa ai parte numai de bucurii si sa le imparti cu baietii tai, sa iti aduca Ericutu numai satisfactii, sa mosteneasca de la tine sufletul cald si iubitor. Multa, multa fericire iti doresc! 

La multi ani si gingasei Damiana, sa isi faca parintii din ce in ce mai mandri, sa le lumineze si sa le incalzeasca zilele pana la adanci batraneti, sa aiba mereu macar o mica parte din fericirea asta inocenta de copilas!
Mamica lui
Andrei (23.03.2010)
POZE
honeybaby spune:
ASa mi-am adus aminte de meniu ca a pominit Nafi de el
Ieri
1. banana-mar-para-2 masuri cereale de ovaz cred...
2. mancare de a noasta : cartoi la tava cu pui + morvov si pastarnac puse special in tav pt ea. A mancat ceva mai bine, nu stiu cat ca nu am mai pus in paharelul gradat ,dar tot cu greu
Azi
1. banana-pruna-para-cereale cu ovaz sigur
2. dovleac-cartof-morvov -pastrarnac ...cred
Roxi - parca il si vad pe Ivan pe jos tAVAlinduse
Nafi - lasa ca se vezi ce de spatiu aveti fara mobila.......si ecou
Michelle vroiam sa intreb de tine 
Niki tu unde esti ????
Denisa,
de bebe roz
Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
elba spune:
CoriMami sa petreci un timp fain cu fratele si mama ta!
Asa drag imi era si mie cand ne strangeam pe la mama pe acasa si povesteam pana noaptea tarziu.![]()
mamica lui Filip(30.04.2010)
briza_marii spune:
Oana, din tot sufletul iti urez La multi ani plini de sanatate si fericire!! Sa iti dea Dumenzeu numai zile senine
Dami, La multi anisori! Sa cresti mare, frumoasa si baftoasa in viata!
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
ami_84 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui honeybaby Ami Ma spal cat de des pot dar deja nu mai am piele pe maini, ma ustura si se cojesc. Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)Doamne ajuta sa fim sanatoase ! ![]() Poze & Filmulete Bebeluna |
Multumesc.Si la mine la fel arata mainile. Ziua nici nu pot sa ma dau cu crema ca nu apuca sa intre in piele ca tb sa spal din nou cate ceva.

Irina (8 martie 2010)