Ghiocei de martie-aprilie 2009 *** 273 ***
Raspunsuri - Pagina 8
Gianina34 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramona7575 Am facut o ciorba de burta pt. sotul si a iesit , yami, yami... Am o intrebare... de o saptamana am diaree, am luat de toate : smecta, ercefuril, furazolidon, tuica... imi trece o zi apoi o iau de la capat... o fi de la nervii stomacali, de la faptul ca pleaca sotul ? Nu mai stiu ce sa iau, am si slabit. oare sa iau saruri minerale pt. deshididratare ? |
incearca niste probiotice (biotics...)
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si sase luni
Gianina34 spune:
chatonel - si noua taaare ne plac scarile rulante (banuiesc ca la astea te-ai referit cand ai zis metalice, nu?)
Bianca2503 spune:
OLGA, pai la medlife si aspirina daca iti da tot atat iti ia. Incearca sa cauti acest medic (daca vrei la el neaparat) intr-o policlinica sau spital.
La orice clinica particulara ai merge asta e pretul.
Dar medicul cu care ai nascut nu te poate examina?
Gianina34 spune:
bianca - s-ar putea aspirina sa i-o dea gratis, apa sa o plateasca
ce mai faceti dragilor?
unde mai "fugiti"wk asta?
Gianina34 spune:
bianca - mi-am adus aminte ca spuneai ca vei incerca flanul chatonelei - ai facut? i-a placut?
ca la mine a fost scuipat, doar stafidele pescuite
avantaj eu - ca uite-asa am ce pune pe farfurie cand ma bag noaptea in pat sa ma uit 15 minute la tv
Bianca2503 spune:
citat din mesajul lui Gianina34 bianca - s-ar putea aspirina sa i-o dea gratis, apa sa o plateasca ce mai faceti dragilor? unde mai "fugiti"wk asta? Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 1 anisor si sase luni |
Habar n-am unde plecam. Cred ca cea mai planificata plecare a nostra e cea de la Moeciu
Bianca2503 spune:
citat din mesajul lui Gianina34 bianca - mi-am adus aminte ca spuneai ca vei incerca flanul chatonelei - ai facut? i-a placut? ca la mine a fost scuipat, doar stafidele pescuite avantaj eu - ca uite-asa am ce pune pe farfurie cand ma bag noaptea in pat sa ma uit 15 minute la tv Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 1 anisor si sase luni |
Bineinteles ca nu am facut. Si daca l-as face, l-as face pentru mine. Lui Vladimir nu ii place dulce. Singurele lucruri dulci pe care le mananca sunt: iaurtul cu fructe si fructele, biscuiti cateodata
olishka spune:
citat din mesajul lui Bianca2503 OLGA, pai la medlife si aspirina daca iti da tot atat iti ia. Incearca sa cauti acest medic (daca vrei la el neaparat) intr-o policlinica sau spital. La orice clinica particulara ai merge asta e pretul. Dar medicul cu care ai nascut nu te poate examina? |
Pai medicul la care am nascut lucreaza numai la particular si tot ,a costa ceva o consultatie la el.
O sa mai caut.
Multu
Olga, mamica lui David iepurasul
Gianina34 spune:
bianca - nu-i un dulce prea dulce
s-ar putea sa-i placa, mai ales stafidutele
Bianca2503 spune:
citat din mesajul lui Gianina34 bianca - nu-i un dulce prea dulce s-ar putea sa-i placa, mai ales stafidutele Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 1 anisor si sase luni |
nu cred. le scuipa. dar strugurii fresh ii plac, ananas e fan, merele le mananca asa cum sunt, adica musca din ele