Ghiocei de martie-aprilie 2009 *** 273 ***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

olishka- mai ai musafiri?
ia fa-ne un raport scurt despre davidutz ca nu mai stim nimic de el de pe vremea cand tusea si incercai "cughendul"

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si sase luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Anamariame multumesc

Eu sunt condamnata sa stau in casa caci nu am masina. Mi-am vandut-o pe a mea si inca nu mi-am gasit alta care sa-mi placa. Asa ca as fi colindat si eu orasul, mai ales ca este o vreme superba afara

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

Citat:
citat din mesajul lui olishka

As avea nevoie de o informatie: unde pot sa fac o ecografie mamara? Trebuie mai intai sa merg la ginecolog sa-mi dea trimitere sau pot sa merg de capul meu?

poti sa mergi de capul tau
eu am mers la medlife la prof Pelinescu(e mama si tata ecografistilor plus ca au un ecograf super-performant cu ceva sonde special pentru explorarile mamare); singura problema e ca dureaza ceva programarea dar daca nu e o urgenta, eu zic ca merita asteptarea

Gianina sper ca nu te superi, dar mai vreau cateva informatii: la ce sediu Medlife gasesc acest dr? Cam cat costa o ecografie si cam cat dureaza programarea? Mie imi trebuie pana pe 20, crezi ca reusesc? Multumesc

Mergi la inceput

olishka- la sediul din Grivita - 275 lei (sau cam pe aici)
incearca - poate ai noroc
dar sa spui ca vrei eco mamara (ca cel mai aglomerat e pentru eco de sarcina)

PS: sa stii ca eu datorita lui am ajuns la medlife
am cautat un medic specializat in depistarea celei mai mici problemute la bebe mic in burtica si asa am aflat de el si cat de bun este
(de ex, in sapt 14 ,parca, vazuse ca la mana stanga la degetul mic nu era osificata falanga mijlocie)
este super-super bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Wow, 275???Eu platesc aici 30 lei...tot eco mamara, la o dr ft buna. Ma gandeam ca in Bucuresti o fi 100 lei, dar 275...Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:

Anamariame multumesc

Eu sunt condamnata sa stau in casa caci nu am masina. Mi-am vandut-o pe a mea si inca nu mi-am gasit alta care sa-mi placa. Asa ca as fi colindat si eu orasul, mai ales ca este o vreme superba afara

mergi cu taxi/ cu metroul/ mergi pe jos noi am inaugurat ieri mersul "pe jos" cu metroul, adica dragoana fara "side-car"ul ei, doar cu mami dupa ea; a mers si pe scari mecanice, ce sa mai , are mama fetita mare

Mergi la inceput

Gianina si mie mi se pare foarte mult 275 RON, mai ales ca dupa aceea trebuie sa merg cu aceasta eco la alt dr la care constultatia este 100 de euro

Fetelor nustiti un dr mai ieftinut si bunut? Daca nu, n-am ce face si merg la asta.

Multumesc Gianina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Am facut o ciorba de burta pt. sotul si a iesit , yami, yami...

Am o intrebare... de o saptamana am diaree, am luat de toate : smecta, ercefuril, furazolidon, tuica... imi trece o zi apoi o iau de la capat... o fi de la nervii stomacali, de la faptul ca pleaca sotul ? Nu mai stiu ce sa iau, am si slabit. oare sa iau saruri minerale pt. deshididratare ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Citat:

Gianina si mie mi se pare foarte mult 275 RON, mai ales ca dupa aceea trebuie sa merg cu aceasta eco la alt dr la care constultatia este 100 de euro

Fetelor nustiti un dr mai ieftinut si bunut? Daca nu, n-am ce face si merg la asta.

Multumesc Gianina

ptiu, dar scump frateee !!! Ce naiba, fac operatie ?

Mergi la inceput

olguta - stiu ca e scump insa ... e "creme de la creme"
e cel mai bun
plus aparatul - e 4D cu sonde speciale (si soft aferent - i-am auzit vorbint cand se gandeau daca sa-l cumpere ca cica-i vre-o 500.000 eur)

Mergi la inceput