Ghiocei de martie-aprilie 2009 *** 273 ***
Raspunsuri - Pagina 22
novus spune:
Aha !! abia astept si eu sa culce Pisi etita lui dar deocamdata nu e rost, a verificat ea tzitile lui si l-a declarat necorespunzator ![]()
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Anaan spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui novus
mai stii, poate-i place www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Lui Pisi, exclus!!! Acolo-i iubire mare! Te-ar recupera intr-o secunda!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Anaan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui novus Aha !! abia astept si eu sa culce Pisi etita lui dar deocamdata nu e rost, a verificat ea tzitile lui si l-a declarat necorespunzator www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
novus spune:
Noapte buna si tie !! Si eu ma retrag la nani !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
ramona7575 spune:

A plecat sotul acum o ora si ma simt cumplit de rau, parca am un gol in toate, sper sa nu ma imbolnvesc. Nu va mai spun cum urla si intindea Stefan mana dupa tati cand a urcat in autobuz... e groaznic, sunt constienta ca si daca nu ar fi plecat ar fi fost mai rau... dar oare de ce nu-mi pica si mie o matusa Tamara si sa nu ne mai chinuim... mama lor de matuse, tot la astia bogati vin 

Ma retrag catre dormitor,ma ustura ochii de la bocit, nici Stefan nu doarme asa ca il voi culca cu mine daca o vrea.
Noapte buna !!!
elena.elena spune:
Monnvas, Am citit putin din blogul tau. Foarte realist si bine scris, felicitari, imi place mult!
Novusica, eu din naut fac Humus, daca vrea cieva pun reteta pe aici, eu il cumpar gata fiert ca sa econimisesc timp. Se face si mancare ,un fel de iahnie, supa-crema,salat..vezi tu ce te coafeaza mai bine ![]()
Eu sufar tare ca in orasul asta nu ai numic bund e facut in afara de a te plimba, as merge la un bazin ceva...poate sa dam o tura la Hd la bazin...va pupam si sa aveti o duminica relaxanta!
aditapop spune:
Neata!
Multumim de cafea
Ramona, imi pare tare rau ca suferiti, sper sa treaca timpul asta cat mai repede pentru voi
Elena, hai la noi la cafea daca te plicitsesti, adica la noi acasa![]()
VOTATI, VA ROG, adi-1 adi-2 MULTUMIM!
m_monique spune:
noi cumparam destul de rar mezeluri. cam odata pe luna ii cumparam cremvusti lui andrei. ioana, vazandu-l pe andrei, vrea si ea. i-am dat sa guste si i-au placut. imi tot explica sa-i mai dau: ati atio.
la varsta asta li se pare foarte interesanta forma cremvustilor si a carnatilor.

. Va pup, doamnelor!