Ghiocei de martie-aprilie 2009 *** 273 ***

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Salutare!

Sunt foarte fericita!!! Au venit prietenii nostri la noi si Andrei s-a distrat de minune cu copilasii lor! Niciodata pana acum nu l-am mai vazut atat de interesat de compania unor copii! Foarte frumos s-au jucat toti trei, de-abia astept sa repetam experienta! Pacat insa ca ei stau in Cluj si nu putem sa ne vedem atat de des pe cat as vrea. Inutil sa va mai spun ca toata casa arata ca dupa atacul vizigotilor, dar veselia lor a fost atat de mare, incat restul sunt detalii nesemnificative!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Monnvas, nu fugi inainte sa zici cum fu balacirea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

simina, draguta, de ce nu dai comenzile mai departe?

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Ca sa fac si eu "afaceri". Nu trebuie sa vina Mosul si la mine?

Daca ne indragiti, votati va rog www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=25" target="_blank">sim1 si www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=26" target="_blank">sim2

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Si noi ne-am distrat f bine la prietenii nostri unde am facut pizza si placinta cu branza ,e preferata Alexandrei care a dat spectacol cu prelegerile ei, s-a distrat toata lumea cu : Ada bebe nu , etc

Astazi i-am cumparat niste imitatii de Thomas cu care s-a jucat toata ziua si a fost tare fascinata de ele, buna investitia, ma gandesc sa-i iau si macar un original

Vad ca nu suntem singurele anti carne asa ca m-am linistit, tre' sa incerc si eu sa-i dau linte, poate o sa-i placa

Cu sucurile nici eu nu imi fac probleme, nu bem nici noi, bem apa si dam noroc cu ea

Mezelurile idem, eventual isi mai ia Pisi cate un salam crud uscat din care mananca o luna ; chiar imi zicea mama zilele trecute ca toate bunicile din gasca lor de plimbare dau cremwursti la copii i sunt tare multumite, ea le-a zis sincer ca noi nu avem de gand sa incercam asemenea delicatese

Monnvas, nautul cum se prepara ?

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Anaan, ma bucur ca s-a distrat Andrei cu prietenii lui, e asa frumos sa vezi ca se inteleg si se joaca impreuna
Astazi radeam dimineata la locul de joaca cu mamicile de cum se joaca picii, erau 4 si fiecare era cu treaba lui, interactionau doar la schimb/smuls de jucarii dar dupa ce pleca cate unul il tot strigau sa vina inapoi

Alexandra de vreo saptamana e intr-o pasa de nu da jucariile adica cum vine cate un copil si nu ii cere voie, le strange repede pe toate in brate in schimb daca vine si ii ofera ceva la schimb ma da si pe mine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

chiar imi zicea mama zilele trecute ca toate bunicile din gasca lor de plimbare dau cremwursti la copii i sunt tare multumite, ea le-a zis sincer ca noi nu avem de gand sa incercam asemenea delicatese

Monnvas, nautul cum se prepara ?

E nebunie generala cu cremwurstii astia; mie mezelurile astea tocate si pastuite mi se par cele mai dubioase, ca nu stii exact ce e pe-acolo.

Mergi la inceput

Ce faci doamna mama lui Andrei ?

Mergi la inceput

Citat:

in schimb daca vine si ii ofera ceva la schimb ma da si pe mine

Ce negustoreasa ai tu acolo!Poate se trezeste Pisi cu alta nevasta, ca fiica-sa a schimbat-o pe a ei mama cu una stil Barbie!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Citat:

in schimb daca vine si ii ofera ceva la schimb ma da si pe mine

Ce negustoreasa ai tu acolo!Poate se trezeste Pisi cu alta nevasta, ca fiica-sa a schimbat-o pe a ei mama cu una stil Barbie!

mai stii, poate-i place ?!!

Mergi la inceput

Citat:

Ce faci doamna mama lui Andrei ?

Doamna mama Adei bebe nu, rad!!!
H. e consemnat la culcat copilul si eu forumesc un pic inainte de.

Mergi la inceput