Ghiocei de martie-aprilie 2009 *** 273 ***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Am vazut puiuti frumosi Andrei si Ioana

Si eu de cand cu statul acasa, prefer sa merg mai mult pe jos, decat cu masina, asa mai vad si eu lumea

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonapro

La multi ani fericiti Maria_K si Roxana!

Multumesc frumos , pentru urari si aprecieri!

Si haideti sa va spun de evenimentul de aseara. Ne-am intalnit multe mamici din Constanta(in jur de 30), la un club de joaca ca sa strangem ceva banuti pentru cele trei cazurile umanitare din Constanta. Nu va spun ce bine a fost, ne-am simtit ca intr-o familie, am licitat si am cumparat de toate, am papat bunatati si cel mai important e ca ne-am atins scopul.Copiii s-au jucat, numai ca Luc dupa o ora a obosit si nu mai vroia decat pe langa mine si sa faca nazbatii.
Cu ocazia asta am cunoscut-o pe Dodo, cu care din pacate nu am apucat sa stau prea mult de vorba, si pe printesa Isabella, care e o fetita dragalasa si delicata, ce sa te faci cu grasul meu care avea si gura plina de fursecuri si ambele maini

Asa ca am avut o seara super frumoasa, care sper sa se mai repete de multe ori de acum incolo

Simona, ce frumos din partea tuturor mamicilor din Constanta!

Am vazut si fotografii la topicul lui Dodo, n-am decat cuvinte de lauda pentru voi toate. Si nu doar ca ati facut un gest generos, dar v-ati si simtit bine, iar copilasii s-au distrat de minune! Bravo voua!

PS: Tu arati ca o adolescenta, de fiecare data cand te vad in poze ma minunez!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Ei, Gianina, Gianina, ce ganduri iti trec tie prin cap, tufato! Micsunica top-model o faci, la asa inaltime si zveltete! Week-end placut!

Monique, m-ai dat gata cu cele 14 kg ale Ioanei. Cred ca, din punctul asta de vedere, le da lectii tuturor. Ioi, si ce picioare grasunele, sa le tot pupi! Ma bucur ca Andrei se recupereaza fara probleme dupa operatii.

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Anaan: multumesc frumos , ma faci sa rosesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Eu sunt tare tare suparata Nu pot sa merg astazi la curs caci nu am cu cine sa las copiii si nici masina nu am Sunt suparata ca si-asa cursul este 1 data pe saptamana, doar vinerea, iar vinerea viitoare iarasi ratez cursul caci mergem la Londra.

Simona foarte frumos din partea voastra Poze?

Monica super pozele de la gradinita. Da ce grasunisca este Ioana Eu nu mai stiu cate kg are David. Nu l-am cantarit demulticel.

Sunt suparaaaaataaaaa!!!!

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

De suparare am dat navala in bomboane Rafaelo. Am mancat cam multe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Monique-am recunoscut la Andrei si la Ioana niste gesturi ce-s si pe la mine prin ograda... se vede ca "lucram" cu aceleasi varste.

Micsunica-i"topmodeala" gastii. Noi poate la greutate suntem in categoria asta ca a ramas cantarul intepenit la 9.400 si nu cred ca misca curand.

De lapte sa nu auda. Eventual, ceva iaurt cu aroma de vanilie sau capsuni, dar in rest nu ma pot plange. Daca am treaba de facut, ii pun castronul si lingura in fata si se serveste. Parca o vad cum se indopa in iulie din budinca lui Monnvas....dar nu stiu pe unde dispare mancarica la ea.Monnvas-tot am vrut sa-ti zic...ai mai multe sanse sa-ti gasesti chirie, daca adaugi un mail/ scrisoare de la fac, care sa confirme ca e "pe bune" ca te duci la ei pe per X. Eu tot cautam pentru un amic chirie acum vreo 5 ani si abia asa am reusit sa gasesc pe cineva, care sa-l bage in seama.

Simo-tu ziceai de "salsa"? sper ca nu ma insel...Eu fac salsa gym o data la 2 sapt si chiar mi se pare super. De fapt, m-a inscris consortul la abdo-fesieri si step si step-ul la combinat profa cu salsa sa nu ne plictisim.

Uitasem sa va spun: nu a avut scarlatina...a facut angina, temp, dar nu a avut pete ca cica la scarlatina e musai sa apara la 2 zile de la puseul de febra...ea a facut niste bubite la 5 zile. Nu prea s-a dumirit dr ce-i cu ele ca mai avea si Alex la fel si cum aveau o bubita mica in palma le-a trecut la categoria : maini-picioare-gura...Are max 10 bubite in totalitate. Nu ca atunci cand a mai facut porcaria asta si avea peste tot

Aseara n-am mai apucat sa corectez ce scriam si sper ca am fost cat de cat coerenta, dar d-ra "stie tot"imi trantea cu poseta in tastatura si am trimis iute sa nu se piarda...Lui frati'su i se pare ca nu ii sunt apreciate cunostintele, asa ca ne explixa toata ziua cate stie el, iar ea il copiaza si anunta pe orcine intalneste"Astazia tie tot"...ghinionul ei ca noi ne vedem cu francezi de obicei, asa ca nu o baga nimeni in seama.

Chato-pentru romana va trebui sa insisti. Depinde ce-ti doresti si tu si de dragoana.Anastasia le amesteca...Are cuvinte sau mici propozitii in ambele limbi si un mare balmes bebelusesc, dar eu nu consider batalia castigata cu ro ca stiu cum a fost cu Alex, care fara vacanta din vara asat si scoala ro nu a vrut sa vb romaneste...acum pot spune ca are un vocabular aproape la fel de bogat in ambele

Mergi la inceput

Andiaroro da ce vorbareata este Anastasia Eu ma minunez, caci sa va spun la ce stadiu suntem noi cu vorbitu: fii-meu a zis pa si a facut cu mana la educatoare, din propria initiativa, ceea ce este un mare lucru

La gradinita lui David, de la ora 6 se tin cursuri de aerobic cu mamicile. M-am inscris si eu si merg de luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Oliska-e considerata motoreta cresei...Eu cred ca a avut un mare efect si prezenta lui frati'su. Care ne si traduce uneori . Mai nou ne tot spune ca ea isi doreste pentru Craciun Zou-Zou Pets, dar ca nu poate sa ne spuna. Aiurea, cred ca el ii vrea si ca sa nu fie lista lui prea lunga pune in carca ei.

Nu mai stiu, daca v-am pov, dar pentru sarbatoarea cu H ne-am dus la Disney si urla Anastasia la vederea curcubitaceelor de ziceai ca o inghite dovleacul. Nu avea insa nici o treaba cu scheletii si vrajitoarele...Bine ca nu gasisem unul intreg de cumparat pt acasa si luasem doar o felie ce-am folosit-o la placinta.

Mergi la inceput

Ce tare este Alex! Anastasia nu-si doreste oare de Craciun ceva masinute, basculante, trenulete?

Mergi la inceput