Ghiocei de martie-aprilie 2009 *** 273 ***
Raspunsuri - Pagina 13
Dodo-pui spune:
Poze de la evenimentul de ieri organizat in Ct
Anaan se observa ce am la gat da....le-am dus pentru licitatie(desi si=unt si la bazar) si m-am uitat cu ele la gat![]()
dod-participarea noastra in concurs
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dodo-pui Poze de la evenimentul de ieri organizat in Ct Anaan se observa ce am la gat da....le-am dus pentru licitatie(desi si=unt si la bazar) si m-am uitat cu ele la gat dod-participarea noastra in concurs![]() Blogul Speranta moare ultima Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! |
Super!!!
Trebuie sa ma mobilizez si eu si sa pun bratarica la bazar. Trebuie sa merg sa o cantaresc si tot uit

Olga, mamica lui David iepurasul

Anaan spune:
Dodo, figura esti![]()
!Eu ma bucur sa-ti fie macar cate ceva de folos sau sa-ti placa, pentru tine sau copii!
Am admirat-o pe Isabella ce dulce si finuta este!
( Mi se pare ca seamana mult cu tine). Iar Bogdan e baiat mare si frumusel!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Anaan spune:
Olga, a mai trecut supararea?! Sunt frustrante rau situatiile astea; eu saptamana trecuta am patit la fel ca tine: aveam bilete la stand-up comedy si cu ele am ramas, ca n-am avut cu cine lasa copilul.
Wow, o sa mergeti la Londra, de-abia astept poze si istorisiri britanice
!
Urmand exemplul lui Alex de Andiaroro, cred ca ar trebui sa-l anunt si eu pe al meu sot ce-si doreste copilul de Craciun: un parfum, niste cosmeticale si o geanta!![]()
olishka spune:
I-am facut lui David dovlecel la cuptor cu biscuiti. Nu i-a placut. Mare pacat, caci am umplut congelatorul de pungute cu dovleac.
Anaan ce-ai gatit astazi?

Anaan spune:
| citat din mesajul lui olishka Anaan ce-ai gatit astazi? Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
Niente
Dati-mi o idee ce sa-i gatesc lui Andrei maine, ca merg imediat la supermarket si-s in pana de idei.
Anaan spune:
Dovleacul nu-i place nici lui Andrei; cred ca ma mosteneste, ca nici mie nu-mi place.
olishka spune:
| citat din mesajul lui Anaan Olga, a mai trecut supararea?! Sunt frustrante rau situatiile astea; eu saptamana trecuta am patit la fel ca tine: aveam bilete la stand-up comedy si cu ele am ramas, ca n-am avut cu cine lasa copilul. Wow, o sa mergeti la Londra, de-abia astept poze si istorisiri britanice Urmand exemplul lui Alex de Andiaroro, cred ca ar trebui sa-l anunt si eu pe al meu sot ce-si doreste copilul de Craciun: un parfum, niste cosmeticale si o geanta! Ana, mama lui Andrei (14.03.2009) |
Anaan ce tare esti

Daca e s-o iei asa si lista lui fii-meu este cam lunga 
Da vinerea viitoare mergem la Londra si stam un week-end
Merge Cristi la un curs si i-am propus sa ne ia si pe noi. El la curs, noi la shoping. Abia astept 

Anaan spune:
Baietii mei impartasesc mai nou o pasiune comuna: piesa
"Cele doua cuvinte", cantata de Taxi. Danseaza cel mic pe ea cu o expresie extaziata pe fata, de n-am cuvinte s-o descriu! Of, barbatii astia-s tot barbati, indiferent daca-s mici sau mari! 
Daca nu stiti la ce ma refer, voila: http://www.youtube.com/watch?v=U3KDtZPeods&feature=related
Pacat ca n-am gasit chiar clipul!
olishka spune:
| citat din mesajul lui Anaan Baietii mei impartasesc mai nou o pasiune comuna: piesa ![]() Daca nu stiti la ce ma refer, voila: http://www.youtube.com/watch?v=U3KDtZPeods&feature=related Pacat ca n-am gasit chiar clipul! Ana, mama lui Andrei (14.03.2009) |
Super piesa!!!
Si eu sunt fan Taxi

Nu stiu daca v-am povestit vreodata cum aveam intr-o zi nevoie sa merg undeva si nu aveam masina. Am pus mana pe telefonul lui barbata-miu si am sunat la taxi. Din greseala insa am sunat la solistul de la Taxi si nu intelegeam de ce nu vrea sa-mi trimita o masina
Abia apoi mi-am dat seama unde am sunat si am inchis repede caci mi se facuse rusine