Ghiocei de martie-aprilie 2009 *** 273 ***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Poze de la evenimentul de ieri organizat in Ct

Anaan se observa ce am la gat da....le-am dus pentru licitatie(desi si=unt si la bazar) si m-am uitat cu ele la gat

dod-participarea noastra in concurs

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Poze de la evenimentul de ieri organizat in Ct

Anaan se observa ce am la gat da....le-am dus pentru licitatie(desi si=unt si la bazar) si m-am uitat cu ele la gat

dod-participarea noastra in concurs

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Super!!!

Trebuie sa ma mobilizez si eu si sa pun bratarica la bazar. Trebuie sa merg sa o cantaresc si tot uit

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Dodo, figura esti!Eu ma bucur sa-ti fie macar cate ceva de folos sau sa-ti placa, pentru tine sau copii!

Am admirat-o pe Isabella ce dulce si finuta este!

( Mi se pare ca seamana mult cu tine). Iar Bogdan e baiat mare si frumusel!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Olga, a mai trecut supararea?! Sunt frustrante rau situatiile astea; eu saptamana trecuta am patit la fel ca tine: aveam bilete la stand-up comedy si cu ele am ramas, ca n-am avut cu cine lasa copilul.

Wow, o sa mergeti la Londra, de-abia astept poze si istorisiri britanice!

Urmand exemplul lui Alex de Andiaroro, cred ca ar trebui sa-l anunt si eu pe al meu sot ce-si doreste copilul de Craciun: un parfum, niste cosmeticale si o geanta!

Mergi la inceput

I-am facut lui David dovlecel la cuptor cu biscuiti. Nu i-a placut. Mare pacat, caci am umplut congelatorul de pungute cu dovleac.

Anaan ce-ai gatit astazi?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Anaan ce-ai gatit astazi?

Niente, ca mi-am facut norma ieri.

Dati-mi o idee ce sa-i gatesc lui Andrei maine, ca merg imediat la supermarket si-s in pana de idei.

Mergi la inceput

Dovleacul nu-i place nici lui Andrei; cred ca ma mosteneste, ca nici mie nu-mi place.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Olga, a mai trecut supararea?! Sunt frustrante rau situatiile astea; eu saptamana trecuta am patit la fel ca tine: aveam bilete la stand-up comedy si cu ele am ramas, ca n-am avut cu cine lasa copilul.

Wow, o sa mergeti la Londra, de-abia astept poze si istorisiri britanice!

Urmand exemplul lui Alex de Andiaroro, cred ca ar trebui sa-l anunt si eu pe al meu sot ce-si doreste copilul de Craciun: un parfum, niste cosmeticale si o geanta!

Anaan ce tare esti Daca e s-o iei asa si lista lui fii-meu este cam lunga

Da vinerea viitoare mergem la Londra si stam un week-end Merge Cristi la un curs si i-am propus sa ne ia si pe noi. El la curs, noi la shoping. Abia astept

Mergi la inceput

Baietii mei impartasesc mai nou o pasiune comuna: piesa "Cele doua cuvinte", cantata de Taxi. Danseaza cel mic pe ea cu o expresie extaziata pe fata, de n-am cuvinte s-o descriu! Of, barbatii astia-s tot barbati, indiferent daca-s mici sau mari!

Daca nu stiti la ce ma refer, voila: http://www.youtube.com/watch?v=U3KDtZPeods&feature=related

Pacat ca n-am gasit chiar clipul!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Baietii mei impartasesc mai nou o pasiune comuna: piesa "Te iubesc", cantata de Taxi. Danseaza cel mic pe ea cu o expresie extaziata pe fata, de n-am cuvinte s-o descriu! Of, barbatii astia-s tot barbati, indiferent daca-s mici sau mari!

Daca nu stiti la ce ma refer, voila: http://www.youtube.com/watch?v=U3KDtZPeods&feature=related

Pacat ca n-am gasit chiar clipul!

Super piesa!!!

Si eu sunt fan Taxi

Nu stiu daca v-am povestit vreodata cum aveam intr-o zi nevoie sa merg undeva si nu aveam masina. Am pus mana pe telefonul lui barbata-miu si am sunat la taxi. Din greseala insa am sunat la solistul de la Taxi si nu intelegeam de ce nu vrea sa-mi trimita o masina Abia apoi mi-am dat seama unde am sunat si am inchis repede caci mi se facuse rusine Saracul om o fi crezut ca fac misto de el

Mergi la inceput