buna fetelor ,
dupa ultima vizita la dr am concluzionat ca trebuie sa ma gandesc la fiv . medicul meu spune ca voi ramane insarcinata fara probleme , desi am un ciclu anovulatoriu , menstre neregulate , o trompa infundata , iar sotul are cam putini spermatozoizi . incercam de 2 ani neprotejat , inainte am folosit anticonceptionale vreo 15 ani , nici o sarcina , nici un avort . niciodata nu e prea tarziu , dar parca am vrea acum eu am 34 , iar el are 38 . suntem impreuna de 16 ani , asa ca e vremea sa avem un bb . medicul care ne urmareste cred ca nu e foarte interesat de reusita mea , asa ca ma orientez acum pentru un medic comunicativ , deschis , o clinica curata cu asistente dragute , si ma gandesc la toate costuriel unui fiv - nu numai pretul lui ci si tratamentele si toate adiacentele - pentru ca noi suntem profesori si ca banii sunt din ce in ce mai putini - va trebui sa luam un credit - imprumut . va multumesc deja pentru raspunsuri si va doresc sanatate maxima
espe,se pare ca zi sunt plina de curiozitati...deh....tu ai vreo legatura cu aceasta clinica???
ca vad ca ai pus linkul asta pe la o gramada de subiecte...si am si vazut ca nu-i tocmai gratis....adica suma aia importanta tot noi o platim.
3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS
si deci , cu tot cu ceea ce da statul - cam putin dar ce sa faci ? - cam cat sunt costurile totale ?
cu tot cu medicatie ? acum stiu ca difera medicamentele dar puteti detalia . cat a fost si ce a inclus .
gabriela - te rog sa postezi la topicul dedicat subiectului FIV.
Acolo o sa gasesti toate informatiile solicitate. Totodata, informatii despre costuri gasesti pe prima pagina a tuturor subiectelor FIV la diverse clinici.
Succes!