costuri fiv

costuri fiv | Autor: gabriela_tutuianu

Link direct la acest mesaj

buna fetelor ,

dupa ultima vizita la dr am concluzionat ca trebuie sa ma gandesc la fiv . medicul meu spune ca voi ramane insarcinata fara probleme , desi am un ciclu anovulatoriu , menstre neregulate , o trompa infundata , iar sotul are cam putini spermatozoizi . incercam de 2 ani neprotejat , inainte am folosit anticonceptionale vreo 15 ani , nici o sarcina , nici un avort . niciodata nu e prea tarziu , dar parca am vrea acum eu am 34 , iar el are 38 . suntem impreuna de 16 ani , asa ca e vremea sa avem un bb . medicul care ne urmareste cred ca nu e foarte interesat de reusita mea , asa ca ma orientez acum pentru un medic comunicativ , deschis , o clinica curata cu asistente dragute , si ma gandesc la toate costuriel unui fiv - nu numai pretul lui ci si tratamentele si toate adiacentele - pentru ca noi suntem profesori si ca banii sunt din ce in ce mai putini - va trebui sa luam un credit - imprumut . va multumesc deja pentru raspunsuri si va doresc sanatate maxima

Raspunsuri

Inceputul discutiei Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

espe,se pare ca zi sunt plina de curiozitati...deh....tu ai vreo legatura cu aceasta clinica???
ca vad ca ai pus linkul asta pe la o gramada de subiecte...si am si vazut ca nu-i tocmai gratis....adica suma aia importanta tot noi o platim.

3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

si deci , cu tot cu ceea ce da statul - cam putin dar ce sa faci ? - cam cat sunt costurile totale ?

cu tot cu medicatie ? acum stiu ca difera medicamentele dar puteti detalia . cat a fost si ce a inclus .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

gabriela - te rog sa postezi la topicul dedicat subiectului FIV.
Acolo o sa gasesti toate informatiile solicitate. Totodata, informatii despre costuri gasesti pe prima pagina a tuturor subiectelor FIV la diverse clinici.
Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Espe, cam ii dau dreptate samirei.

Mergi la inceput