Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (31)
Raspunsuri - Pagina 7
crispro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aelita Sa va fac pofta? sa ma injurati ,in plina dieta aici Sofia(2ian2007) ,Andres(22mai2008),Miguel(16aug2010) |
Imi ploua in gura....
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
Roxana_Theo spune:
Aelita ce bine arata. Am mai vazut si cateva din spate insa n-am putut sa ma uit pana la capat ca pofteam prea tare.
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo
adrianaBuc spune:
Voi sunteti la dieta si eu mananc gogosi cu finetti zilnic - am o gogoserie in drumul meu cand ies cu Rebe - . Am pus deja 1 kg. Plus ca bag bericica la 2- 3 zile. Azi am bagat doar 60 ml LP la masa de la 5.
aelita, ma omori. Ce bunatati ai tu facute!
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010
Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori
tina_80 spune:
citat din mesajul lui aelita La multe lunite celor 3 printese nascute in aceeasi zi , Sara Maria ,Bianca Maria ,Sara Elena!!! si cu nume comun,doua cate doua tina,spune-mi ce vroiai modificat in lista ! Sofia(2ian2007) ,Andres(22mai2008),Miguel(16aug2010) |
multumesc mult, dar i-am trimis deja PM lui Michelle
Ms Michelle
Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010
bumblebee spune:
Aelita, deci eu clar fac o mazare zilele astea
Azi am copt 2 vinete, ca deh, ieri a mancat Rody
Eu personal incerc sa ma abtin de la dulcriuri, de la mancare no way, oricum nu am pacate de genul cartofilor prajiti, carne de porc sau chestii de genul asta, de facut foamea nu sunt pregatita...
Am citit cate ceva din Monti, e clar f pertinenta abordarea lui, dar eu n-as putea trai dupa toate principiile lui.
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3
ooana spune:
La multi ani sarbatoritilor de astazi!
Cris mai nou Matei doarme de la 7-8 seara pana dimineata a 9-10 cu treziri pentru mancare la ora 22, 2, 6 si la 10 la trezire
in schimb in timpul zile doar cate 30 min o data inainte de masa si o data dupa amiaza
Sa va spun ...azi m-am intalnit cu delfinasul Raul e asa de frumossssss si tare tare cuminte
tare mult m-am bucurat de plimbarea de azi...asa ca Racusoru' neaparat cand mai vi la Sighisoara trebuie sa ne vedem toate 3
fug sa citesc ce ati scris astazi ...dar prima data facem baita
Oana mamica lui Matei – luna a 4-a 08.07.2010
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
racusor2010 spune:
citat din mesajul lui ooana La multi ani sarbatoritilor de astazi! Cris mai nou Matei doarme de la 7-8 seara pana dimineata a 9-10 cu treziri pentru mancare la ora 22, 2, 6 si la 10 la trezire in schimb in timpul zile doar cate 30 min o data inainte de masa si o data dupa amiaza Sa va spun ...azi m-am intalnit cu delfinasul Raul e asa de frumossssss si tare tare cuminte tare mult m-am bucurat de plimbarea de azi...asa ca Racusoru' neaparat cand mai vi la Sighisoara trebuie sa ne vedem toate 3 fug sa citesc ce ati scris astazi ...dar prima data facem baita Oana mamica lui Matei – luna a 4-a 08.07.2010 Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
de sarbatori speram
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
crispro spune:
Oana, ce program are Matei... Ma lasa cu gura cascata...
Bumblebee, tu esti slabuta... Si daca nici nu mananci prajeli, porcarii, dulciuri... imediat ajungi la 50 de kile...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
bumblebee spune:
citat din mesajul lui crispro Oana, ce program are Matei... Ma lasa cu gura cascata... Bumblebee, tu esti slabuta... Si daca nici nu mananci prajeli, porcarii, dulciuri... imediat ajungi la 50 de kile... Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze |
Din pacate nu dau kg-ele asa usor eu jos, cam asta e modul meu de viata, probabil de aia eu ar trebui sa fac eforturi ceva mai mari ca sa slabesc, eforturi fizice, dar si cu granulomul de fir la operatie, anumite senzatii naspa la muschi si frica sa nu afecteze "productia" mai astept...
Fetele cu ceza, va mai doare? Al meu pispirel din maternitate ma rticuleaza zilnic cu cate un sut in operatie, nu ma doare tare acum, dar tot am o jena la muschi
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3
rodyka spune:
citat din mesajul lui bumblebee Aelita, deci eu clar fac o mazare zilele astea Azi am copt 2 vinete, ca deh, ieri a mancat Rody |
asa ma inspir si eu de la voi
cu dulciurile... brusc, mi-a trecut pofta!! sapt asta mi-a fost tare dor de lactate, asa ca acum fac plinul... chiftelute cu sos vroiam sa fac si eu azi, sotul a zis sa las cina in seama lui azi. maine as face niste pastai scazute, cu mujdei... dar, orice-as face, la paine nu pot renunta!! e delicatesa preferata, numai pizza nu o mananc cu paine...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)