Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (31)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Cristina, eu LP il fac cu apa plata si atat. Nu o fierb, nu-i fac nimic, doar o incalzesc un pic...deci in 3 min biberonul e gata, 10 min mananca si inapoi la somnic
Azi am fost la pediatru, care m-a suparat un pic. Initial mi-a zis ac Raul e f bine, are 65 cm si 6450 g. Dar dupa ce a comparat cu luna a3a, cand avea 5500 gr, mi-a zis ca a luat cam putin in 6 sapt - 950 g. Si mi-a zis ca ar tb sa-i dau cereale. Adica pt inaltimea lui e buna greutatea, dar a luat mai putin decat se astepta. Eu chiar nu cred ca e slab. Da, parca mananca mai putin de vreo 2 sapt, dar e tare activ copilul ziua, isi consuma energia. Daca nu doarme ziua aproape deloc, cum sa puna mult in greutate?
Oricum nu ii dau cereale si astept sa vad cum ia in continuare...
M-am intalnit cu Oana si cu Matei, care e un frumos si un cuminte, si are 2 ochisori, albastri, albastri

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze
poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Paula, e dus cu pluta pediatrul? Pai intr-o luna 950 e grozav... Fetele ziceau si de delfinasi care au pus 400 de grame intr-o luna... de la luna a treia la a patra, cand cica ar trebui 750 grame... Io zic ca e foarte bine Raul, arata foarte bine. SI daca te uiti pe orice grafic e bine...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Paula, e dus cu pluta pediatrul? Pai intr-o luna 950 e grozav... Fetele ziceau si de delfinasi care au pus 400 de grame intr-o luna... de la luna a treia la a patra, cand cica ar trebui 750 grame... Io zic ca e foarte bine Raul, arata foarte bine. SI daca te uiti pe orice grafic e bine...

Poze

Nu , nu , iubita, a luat 950 in 6 sapt. Dar eu tot nu cred ca e putin.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze
poze botez

Mergi la inceput

Pai o luna are cam 5 sapt, deci cam tot pe acolo bate... chiar mi se pare ca a pus foarte bine... Sper sa puna si Vlad atata... ca noi ne chinuim cu 200 grame la 2 saptamani.... acuma nu il mai cantaresc...

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

La multi ani sarbatoritilor si din partea noastra.

Noi am avut o zi tare linistita astazi. Iar mami a fost tare bucuroasa pentru ca bebe mic a mancat foarte bine piureul de legume si cerealele de dimineata. Se pare ca cerealele sunt cele care ii plac cel mai mult.

Am avut si noi o incercare de a iesi in parc astazi pt ca a fost o vreme tare frumoasa. Am pus in masina copil+bunica insa cand sa iesim din complex, cum strada este in lucru, a trebuit sa asteptam cam 10 min pana muncitorii au facut o punte provizorie pe care sa iasa masinile. In masina caldura mare (caci batea soarele) iar puiul mic a adormit dus. Cand am ajuns la destinatie, transpirase in cap suficient de mult incat ne-am intors cu el acasa. Nu am avut curaj sa-l tin afara cu caputul asa incins. Mi-a parut tare rau.

Cristina eu LP il prepar cu apa pentru sugari de la Humana pe care o incalzesc la bain-marie un minut. Am achizitionat la inceputul sarcinii si un incalzitor de biberoane de la Chicco dar nu il recomand nimanui. Iti incalzeste bibe sau mancarea in 5 min. Pai daca lui bebe ii e f foame, in 5 min urla de se invineteste. Tot cel de la Avent este cel mai bun. In 2 min e gata.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

buna fetele!!!
am venit si noi de la vaccin, a fost cat de cat ok. Am plans cand ne-a intepat dar a trecut. Suntem bine, sanatosi, ne dezvoltam bine, si daca vrem sa incepem diversificarea o putem incepe cu cereale. Eu am zis ca mai asteptam inca nu e mom. si daca vrem putem sa-i dam suculet de mere, morcov (ne mai gandim daca-i dam). Ne-a spus sa-i punem comprese cu apa rece pe piciorus si sa-i bagam un supozitor cu paracetamol, dar noi ne-am limitat doar la ai pune o felie de lamaie.
Am ajuns acasa, am papat si am dormit iar acum ne uitam la tele.
Bumblebee imi pare tare rau sa citesc stafilococi si alte minuni. Asa e, daca am fi avut si noi asa ceva cu siguranta as fi stiut ce e aia batista bebelusului, dar pe noi ne-a ferit Dumnezeu de acesti intrusi ca sa le zic asa, oricum multa sanatate va doresc in continuare.
Va pup

Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
"Cresteti sa va inmultiti si sa umpleti pamantul si-l stapaniti"
(Facere I,26)
http://happyrooms.blogspot.com/
POZE

Mergi la inceput

Roxana, . Din ce i-ai facut piureul de legume? Cate lingurite i-ai dat? Asa is de curioasa cum va reactiona Vlad cand incepem diversificarea, daca reuseste sa si inghita ce e pe lingurita...

Poze

Mergi la inceput

Paula si eu cred ca nu-i putin. Am priceput de la pediatru ca se calculeaza greutatatea ca o curba. Intr-o luna poate lua mai mult in alta mai putin, important este sa se inregistreze un progres.

24.06.2010

Mergi la inceput

Cristina l-am facut din 3 morcovi mici si o bucatica de pastarnac. Am adaugat si o jumatate de lingurita de ulei de masline. Le-am fiert bine. Apoi le-am scos, le-am pus in blender iar piureul rezultat l-am amestecat putin cate putin cu apa in care au fiert legumele. A mancat cam 20 ml. Si chiar i-a placut. Dupa reteta pediatrului meu, cam dupa o saptamana ar trebui sa inlocuiesc 1/4 morcov cu cartof. Iar dupa alta sapt sau 2 as putea adauga si dovlecel. El mi-a recomandat sa pasez si carnita. Insa eu nu vreau sa-i dau carne deocamdata.

24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Sa va fac pofta?
sa ma injurati ,in plina dieta
aici

Mergi la inceput