Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (31)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danuta-bel spune:

Noi tocmai ce ne-am mutat, acum, in week-end.. Ne-am cumparat, in sfarsit, casa noastra. Asa ca de o vreme visez numai impachetat si acum despachetat.. Mai am multe de aranjat...Sara nu prea ma lasa..daca apuc sa fac o ora-2ore pe zi. Mai mult nu sta singurica.
Noaptea e ok, ne trezim pt.papa de 3-4-5 ori/noapte, dar nu ma deranjeaza. Eu care inainte de sarcina, eram rea de somn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Michelle, nu se trezeste noaptea pt suzeta? Noaptea cum mananca? Stiu ca si voi sunteti tot cu alaptatul la cerere.

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Am vazut poze noi: Ramo, Cris2010, ilinca, Ramo, Miha, Bamboletta, Victo, Belu. Aveti niste copii superbi!

crispro - ziua papam la cerere, dar orientativ cam la 3 ore, iar noaptea de doua ori in ultima vreme (poate ca e aerul uscat ca tot citesc la voi), la 2 si la 5, apoi ne trezim la 8. Ziua doarme cam 30-60 minute intre mese, in rest joaca. Si la plimbare se mai trezeste dar sta si se uita la mine, nu plange (decat daca ii e foame)

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta-bel spune:

Aaaaa...am incercat si eu sa-i dau suzeta...3 diferite a incercat si pe toate le scuipa de parca i-as da fiere

Mergi la inceput

Nu se trezeste noaptea decat pt papa si in 10-15 minute e inapoi in patut, doarme.

Suzete - noua ne plac Nuk si Dr Brown's

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danuta-bel

Aaaaa...am incercat si eu sa-i dau suzeta...3 diferite a incercat si pe toate le scuipa de parca i-as da fiere

mami de Sara (04.08.2010)
Cand scuipa suzeta ii pun pe ea o picatura de bonisan ca e dulce si apoi o accepta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

andreea, bine mami ca ai precizat ca voiam sa te intreb si eu unde lucreaza sotu tau de va luati masina noua :)..ca noi ne chinuim de 2 ani de zile..da na , 15 mii de euroi nu-i de colea. ca al meu numa masini noi vrea ;)
hai ca ies afara cu praslea, ca imediat s eplictiseste si ma oracaie.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

ei si tu acum...doar nu crezi ca ne luam masina noua,ca abia am scimbat-o acu cateva luni pe cea veche cu fordul din 2007...de unde atata euroi...

e o masina veche, dar buna pt ce are nevoie al meu, ca sa-si faca de cap... a fost adusa luna trecuta din Austria, si n-are 60000 km la bord..

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maurice
Micheleam admirat-o pe Bianca cum se joaca cu manuta, e grozava! Tu ai invatat-o, sa singura a inceput sa le atinga? Sara le loveste, dar nu le priveste cand le atinge, mai mult le nimereste

Mami de Sara Maria 04.08.2010
saru-mana!
Nu am invatat-o eu, singura a inceput sa le loveasca, pana atunci doar vobea cu ele. Acum le apuca cu mana si le baga in gurita, tb sa o supraveghez mereu, ca bara aia nu e fixa, e de la balansoar, dar daca o asez acolo nu ajunge la jucarii.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Citat:
citat din mesajul lui danuta-bel

mami de Sara (04.08.2010)
Cand scuipa suzeta ii pun pe ea o picatura de bonisan ca e dulce si apoi o accepta

hehe, varianta asta am incercat-o si eu, da cu ceva si mai gustos... lapte de la mami..evident ca dupa ce-a sorbit picatura de lapte a scuipat suzi si se uita la mine de parca imi zicea: 'mami, de ce vrei sa ma prostesti?'

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

bumblebee, asa deci cu berea...ei, ier am baut cam 150 ml, sa zic, dar fara alcool...de la asta cred ca mi s-a tras... cat despre tratamente, astept sa-mi aduca terapeuta la care merg ceva pastile compatibile cu sarcina, nu stiu ce se tot mosmondeste atata pana le aduce, de parca ea ar merge in China dupa ele... celelalte variante de tratament nu sunt compatibile cu alaptatul, asa ca tre sa mai astept...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput