Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (31)
Raspunsuri - Pagina 20
rodyka spune:
of, racusor, pompa aia e de minune!!! daca ar fi stiut cineva sa va spuna dinainte ca poate avea probl asta, ca vad ca sunteti mai multe care aveti la fel, si n-a fost chiar ieftina, cred...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
rodyka spune:
mi-e somn, am dormit rau noaptea trecuta, asa ca o sa profit acum ca jumate casa doarme (inafara de mine, de maria si de pisoi...) si ma retrag si eu. si dimineata lenevesc iar cat pot de mult
noapte buna, delfinariu!! si un we cat mai placut!!!
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
racusor2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rodyka of, racusor, pompa aia e de minune!!! daca ar fi stiut cineva sa va spuna dinainte ca poate avea probl asta, ca vad ca sunteti mai multe care aveti la fel, si n-a fost chiar ieftina, cred... _ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
sa stii ca citisem pe forum de problema asta, dar in acelasi timp ratingul era bun. bine pompa electrica cica e cea mai tare, dar nu m-am indurat sa dau banii pe aia, pana nu vedeam sigur ca am nevoie... eu am dat doar 15 lire pe ea, am gasit-o la oferta, dar totusi, avent e firma care se respecta in fine, nu o folosesc decat maxim 1 data pe zi, asa ca mai rezistam cu ea asa cum e...
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
Mycya spune:
si eu incerc sa ma pun la Andra a adormit in scoica dar plimbata prin casa avea niste mofturi pe ea .intr-o ora ar cam trebui sa pape asa ca bine bine nu pot adormi inca
asa imi e un dor sa dorm o noapte intreaga....dar numa in vis se va intampla asta
nbuna delfinasi si mamici!!! un somn linistit si dulce sa aveti
Mami de Andra Maria 02.08.2010
Diana_Eva spune:
Racusor, Rody, Alina, Michelle, Aleita, Bumblebee, Adriana, Oana, Eladea, Laurika, Mycya - multumim mult la toate.
Azi toata ziua am stat cu ochii pe ea - se poarta normal, deci nu a fost decat sperietura.
Ce sa zic - cand am citit ce a patit Andrei am intepenit si de atunci nu o mai las nici o secunda singura pe masa de infasat si uite ca poate pati si altceva - am zis sa va povestesc ca sa preveniti si tipul asta de accident, sper s anu mai descoperim si alte posibile accidente - nu pe pielea delfinutilor nostri!!!
Cel mai rau a fost ca ne simteam vinovati amandoi - stiti cum e tot revezi intamplarea si tot vezi ce ai fi putut face altfel ca sa nu se intample. E drept ca nu se poate schimba nimic.
Adriana - Alergia se poate face si doar prin atingere cu varful limbii a substantei. Si eu sunt alergica la ibuprofen - sa fi foarte, foarte atenta sa nu faca Edem Quincke - este extrem de periculos - se umfla buzele, limba, gatul si nu mai poti respira. FFFF periculos. Poate totusi a fost doar de la gust.
Se poate face testul de alergie(din pacate alergologi buni nu prea avem in bucuresti)- se zgarie ffff usor pielea si se pune un strop de substanta. Daca se inroseste este alergica si trebuie sa eviti toate medicamentele care au acea componenta. Vorbeste cu doctorul ei!
Diana,mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
Diana_Eva spune:
A adormit puiuta, am invelit-o si ma duc si eu langa sotul meu - sa vad cum reusesc sa-l intorc, sa nu mai sforaie macar pana adorm si eu.
Somn lin delfinuti, ingerasii sa va pazeasca de toate relele!
"Inger ingerasul meu
Inger ingerasul meu, ce mi te-a dat Dumnezeu,
Totdeauna fii cu mine si ma invata sa fac bine.
Eu sunt mic, tu fa-ma mare,
Eu sunt slab, tu fa-ma tare,
Totdeauna ma insoteste si de rele ma pazeste.
Amin!"
Diana_Eva spune:
buna dimineata!
sa inteleg ca toti delfinutii au fost cuminti?
atunci o sa le mai zic Inger, ingerasul meu seara!
bumblebee spune:
Buna dimi!
Carla Maria si Matteo Cristian de Carla Sa fiti sanatosi, norocosi, sa ascultati de mami!
Ariana de bubster
Al meu a ras aseara in hohote pt prima data! Vai ce emotii, dar numai lui tati i-a ras asa in hohote, eu ma maimutaream degeaba
Si noi spunem "Inger, ingerasul meu" in fiecare seara, am uitat odata cand m-a luat prin surprindere si a adormit repede.
Bei fetele, eu azi si maine am pauza in "dieta". Azi mergem la un gratarel, dar aici nu-i pericol, mai pe seara la o aniversare, unde cred ca o sa fie si dulce si nu cred ca o sa rezist, maine iar o aniversare, sper sa nu ma dau in stamba la dulciuri, macar sa nu mai pun pe mine daca tot dispare ambitia...
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3
paula_m spune:
Neata
Bumblebee, distractie placuta azi si maine. Eu nu prea inteleg de ce te chinui tu cu dieta, ca esti slaba. Raul inca nu a ras in hohote, cred ca nu ne gaseste destul de comici...
La multi ani pt Carla, Matteo si Ariana!!
Week-end placut!
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze
poze botez