Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (31)
Raspunsuri - Pagina 19
Mycya spune:
Eladea ms mult
dupa ce i-am pus de data asta intr-un minut a si facut. abia ast sa ajung marti la pediatru sa ii cer ceva ca saracuta e constipata de aproape 2 sapt si numa cu supozitor a facut in timpul asta.
Mami de Andra Maria 02.08.2010
Mycya spune:
Adriana prin ce clipe de cosmar ai trecut ,numa cat am citit mi-a stat inima in loc. poate cand va creste mai marisoara si nu va mai fi problema asta cu respiratia si inecatul va fi mai bine.
mai bine preventiv incerci un supozitor cu paracetamol decat sa ii dai pe gurita si sa treci iar prin momente de astea.
Mami de Andra Maria 02.08.2010
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adrianaBuc Intrebarea mea este: ce ma fac eu cu ea daca nu pot sa ii dau oral nimic? Nu accepta nici o aroma. Deci clar nu pot Ibuprofen, Panadol, nimic cu arome. Am supozitoare pentru febra, dar ce o sa ma fac cand va fi nevoie sa ii dau pentru raceala? Cum sa o fac sa accepte medicamentele astea cu arome? |
of, adriana, ce spaima!! dar vezi ca poate nu aromele sunt de vina, poate fata ta e alergica la ceva, ai grija! intreaba un dr neaparat!! daca era doar fitoasa la gust nu stiu daca avea o reactie asa de puternica
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m M-am tampit de cap. Am adormit copilul si stateam si cautam pe net poezia lui Cosbuc, El Zorab. Nu am mai citit o poezie de 10 ani, cred |
a, pai in cazul asta si eu!! de dimineata nu-mi aminteam cum se termina "trecut-au anii" a lui Eminescu
_
racusor2010 spune:
adriana, dar e posibil sa se fi inecat?
mi-a zis sotul acum, ca in cazuri din astea, copilul trebuie sa fie piscat foarte tare, ca sa planga.
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
laurika1982 spune:
Salutare fetele!!
La multi ani tuturor delfinasilor si delfinaselor dragi, avem niste copii de moare lumea, ce sa mai
Noi intram mai greu sa scriem...mai mult cu cititul , sunt aproximativ la curent cu ce se mai intampla in delfinariu.
Noi crestem mari si voiosi, ne trezim cu zambetul pe buzisoare, baita la 8, si adormitul in jur de 9 jumate , trezire la 6, 6jumate...uneori chiar mai tarziu.Am vazut ca vb de raceli..si noi am fost raciti la o luna jumate: ne-a dat colargol pt nasuc, 3 picaturi/ zi, sumetrolin si ambroxol - 5 picaturi de 3 ori/zi.Ne-am si crestinat, o sa incerc sa pun pozici cu noi.sper ca puiul meu sa faca ochii verzi, ne jucam cu jucariile de la fisher, am robat daca in mod constient - am luat eu o jucarie in mana si el a inceput s-o pipaie.seara cuntem mai marati nitel, ce sa facem...MArea oboseala.imi place ca se gadila peste tot.
Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010
Pozici noi
rodyka spune:
isabela mea si-a revenit, a fost mult prea cuminte azi, a dormit 4 ore in prima parte a zilei (pana la 2), apoi inca una dupa-masa la plimbare. dar de mancat a mancat mai putin, doar la 10, 14, 19, la 21 baita si apoi s-a mai jucat 5 minute, dar aia nu se poate numi papa... sunt curioasa de cate ori ma trezeste in noaptea asta
_
adrianaBuc spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rodyka
of, adriana, ce spaima!! dar vezi ca poate nu aromele sunt de vina, poate fata ta e alergica la ceva, ai grija! intreaba un dr neaparat!! daca era doar fitoasa la gust nu stiu daca avea o reactie asa de puternica _ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
Nu cred sa fie alergie la ceva; in fond nici nu a apucat sa ajunga in stomacal ceva. Reactii urate are la orice altceva in afara de Bonisan. Nu am putut sa ii dau nici infacol, nici sab simplex, nici Debridat, nici lass baby. De sinupret nici nu mai zic - ala mi se pare rau la gust si mie.Se vede clar ca se stranga la arome, se cutremura cand simte gustul. Dar ca in seara asta nu mi-a facut niciodata.
I-am dat un morcov zilele trecute pe care fireste ca l-a dus la gurita si l-a incercat cu dintisorii. Atat de tare s-a strambat cand i-a simtit gustul! Presimt ca o sa fie tare greu cu diversificarea. Culmea e ca la ceai nu face nazuri - i-am luat ceai de la Hipp pe care il bea fara probleme.
racusor, cred ca si-a facut singura greata si s-o fi si inecat, dar se cutremura ca atunci cand nu supoti un gust.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010
Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori
laurika1982 spune:
Apropo de gandureli: am nostru se uita sa gura, zzamebste, rade a alint si incepe si el:uuuu, achhh...
SI pe mine ma mai jeneaza operatia si cred ca am dureri /9infernale) de spate de la anestezie...si mai raportez si menstruatie de 4 saptamani...a mai patit cineva asa ceva???ca mie medicul mi-a zis ca s-a suprapu functia ovarelor cu anticonceptionalele si ca e totul ok...
Aelita: mama mea, imi ploua in gura, ma ia cu lesin, mai ales ca eu fac foamea seara...
Eu m-am gandit s anu las copilu la tv pana la macar 2 anisori...cica le cam dauneaza, vorbesc mai greu...mai bine vorbesc eu cum toata ziulica...
Al meu saliveaza intr-o veselie, baga manutele in gura desi nu ii e foame: face ochii mari la mine, deschide gura mare-mare si baga viteza la pumnisor...e delicios, si daca nu-l las, da un chiot...
Btz_ovi...saraca de tine, numai probleme cu micutul PAul...o sa treaca toate, ma gandesc la voi sa fiti bine.
Racusor: am citit cum a cazut baiatul si m-am spriat tare...acum cu raceala...eu una am facut o boacana la baie..l-am pus pe burtica in cadita si-l tinem iar sotul vroia sa-l clateasca si cred ca nu am fost prea atenta, ma doare si spatele de mor..si a luat piciul nitel apa la bors,m-am speriat tare, ca tipa rau...l-am luat pe mana si l-am batut pe spate, a ragait nitel si s-a potolit...
Rodyka: si al meu zice: nhgeeeeiii!!
DIana: bine ca e totul bine :*
Adriana: si la noi face figuri la gusturi, mai ales la bonisan, e scarbit totual..am patit-o si el cu plans din asta isteric, se invinetise, nu mai respira, am crezut ca mor de inima...l-am luat in brate (eram dupa baita si ii era foame rau de tot) am vb cu el si s-a potolit...inceearca cate o picatura mica si da-i ceiut doua trei picaturi s-o pacalesti...la noi asa merge, se enerveaza tipa si inghite...Saraca de tine, chiarte inteleg cu spaima..
Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010
Pozici noi