Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (31)
Raspunsuri - Pagina 17
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alina2005 Fetelor, ati mancat salata de vinete cu maio si cu ceapa? Ca tare as mai manca si eu si daca ziceti ca ati mancat si bebelusii nu au aut nimic, fac si eu azi. Alina, mamica de Aida Alexandra (30.06.2010) |
eu una am mancat, si nu o felie, doua...asta pana la crizele mele de fiere...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
racusor2010 spune:
citat din mesajul lui Alina2005 Fetelor, ati mancat salata de vinete cu maio si cu ceapa? Ca tare as mai manca si eu si daca ziceti ca ati mancat si bebelusii nu au aut nimic, fac si eu azi. Alina, mamica de Aida Alexandra (30.06.2010) |
sii eeuuuu
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
Mycya spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui racusor2010
sii eeuuuu mami de brotacel Andrei Ioan 9 iunie 2010 |
numa io nu am mancat tot din cauza colicilor am avitat dar maine fac si eu ca m-ati facut sa imi ploua in gura
Mami de Andra Maria 02.08.2010
michelle1981 spune:
BTZ - incearca la Arcadia cu trimitere
Diana - of, ce groaznic! Bine ca e bine micuta
Alina2005 ma alatur si eu la o sueta daca mergi in Spania, ca tare mi-a placut acolo
Eu cu salata de vinete am dat gres, noroc ca nu am mancat mult. A plans pret de cateva minute.
crispro - sper sa se obisnuiasca Vladut cu program noaptea si sa nu te mai necajeasca
Si a mea zabaleste de zor si face bulbuci, e haioasa tare.
Noi azi ne-am plimbat 3 ore in Gradina Botanica, a fost superb!
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
michelle1981 spune:
bratafel - noi am facut ecografie de sold la Pedilife la dr Botez, am inteles ca e foarte bun (e si bun chirurg). Si am si mers pe mana lui cand ii supura buricul. A zis sa nu mai dam cu nimic (spirt, baneocin) 1-2 saptamani ca se va vindeca singur si asa a fost.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
bumblebee spune:
Btz, iubita, sanatate multe lui bb Paul, sper sa nu fie nimic grav...
Diana, intr-adevar o spaima, dar cum spunea si Aelita, o rampa ceva? Hai ca la noi in tara ce pretentii sa mai avem daca nici in alte parti nu se respecta legislatia cu rampele.
Cat despre rampele care sunt la noi, a trebuit sa iau carutul in brate ca sa urc la o farmacie (care era ca la un fel de etajul1) pt ca "rampa" era alcatita din 2 "sine" pe care eu cu ce am nu pot urca... sa nu mai spun ce panta
Baby, eu cand i-am dat AR ii dadeam cam 30 ml dupa fiecare masa, noua asa ne-a recomandat pediatra. Nu cred ca iti va scadea productia. Sanatate multa!
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3
racusor2010 spune:
citat din mesajul lui Alina2005 Racusoru, si Aida mai are muci dimineata si seara, ii aspir, dar se aud departe, pe sinusuri cred. Tu ce i-ai dat lui Andreiu? Alina, mamica de Aida Alexandra (30.06.2010) |
Alina, mi=a zis sa ii pun ser caldut (adica pui fiola pe calorifer sau in apa calda) sau apa de mare, lasi putin si apoi aspiri. si sinupret poti sa ii dai, ca sa o ajute sa elimine mucisorii, sa nu se duca in gat. se dau cate 5 picaturi, de 3 ori pe zi, cu 15 minute inainte de masa.
ii dau oscilococcinum
am inceput si imuno baby , cate 3 ml de 2 ori pe zi
si inca ceva de la farmacie, ma uit si iti zic cum se cheama. dar cred ca daca ii dai sinupret si ser e de ajuns.
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
adrianaBuc spune:
btz, baby, of! tare rau imi pare ca nu sunteti bine.
diana, trebuie sa fie groaznic sa treci prin asa ceva.
aelita, ce spui tu obligati! Pai Administratia financiara sector 1 are rampa, dar te ajuta sa treci de prima usa, apoi ai 15 trepte ca sa intri in incinta si SURPRIZA! au si usa rotativa care mai nou nu se mai poate strange, deci adio intrat in incinta. Mai au o usa laterala - cu treptele din dotare dar care e foarte ingusta - adica ea ar fi mare dar nu se mai poate deschide larg ca e stricata. Am patit-o eu!
AM facut si noi vaccinul de 4 luni. Pana acum nu pare sa aiba probleme. Avem 6,8kg si 64 cm. Rezonabil. Peste 1 saptamana pot sa incep cu cereale la masa de seara, iar 1 sapt mai tarziu incepem cu suculet de mar/ morcov - una din ele crescuta progresiv pana ajunge o masa intreaga, dupa care se adauga celalalt suculet pana ajung jumate-jumate, si ulterior supica si piureu.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010
Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori
ooana spune:
citat din mesajul lui Diana_Eva Stii cum e - pe moment se descarca adrenalina si reactionezi, dar dupa imi venea sa plang in hohote, dar mai era cineva cu noi in masina + ma gandeam ca sperii iar copilul. Sotul meu a ajuns acasa si mi-a spus ca i se taiasera picioarele. E drept ca el nici nu avea cum sa faca ceva - daca dadea drumul la ce mai tinea el in mana( ca nu pot spune ce tinea) se ducea toate peste copil. Of... bine ca a trecut. Vad ca fiecare dintre copilasi trece pana la urma si prin asa ceva - noroc cu ingerasii ... Noi aseara ne simteam cei mai groaznici parinti. Azi ne-am imbarbatat unul pe altul si e mai bine. Racusor - exact asa a facut am luat-o in brate, urla, in 1-2 minute a tacut, nici lacrimi nu avea era urlet de spaima cred. Diana,mami de pui iubit Eva (20.08.2010) |
la noi cum am mai zis nu a facut clik in toate punctele de prindere...si sub ochii mei am vazut cum landoul o ia la vale si se opreste pe trotuar...Matei nu a cazut din el doar s-a adunat in partea de la cap
oricum inima mea s-a facut cat un purice si parca asa cum spui si tu dupa ce l-am luat in brate si am vazut ca nu are nimic imi vedea sa plang asa sa ma descarc
off nu mai vreau sa trec prin asa ceva...de atunci verific de 100 de ori caruciorul
Larissa fain costumasul asteptam pozele cu tine
nu mai stiu cine zicea ca trebuie schimbata suzeta o data la 1 luna...am cumparat azi o suzeta si pe instructiuni intr-adevar scrie ca din motive de igiena suzeta se schimba la 1-2 luni
Oana mamica lui Matei – luna a 4-a 08.07.2010
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Mycya spune:
fetelor fata mea iar nu a facut kk de 3 zile. asta e a 4 si i-am pus 1/4 supozitor dar nu a facut nimic decat eliminat gazute si plans ca nu poate sa faca probabil. oare ii mai pot pune inca un sfert ?
Mami de Andra Maria 02.08.2010