Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (31)
Raspunsuri - Pagina 16
rodyka spune:
ce bine-a dormit si isa aproape 4 ore
. s-a trezit tare bine dispusa! i-am pus mariei sa pape (mamaliguta cu branza din Ro si slaninuta - preferata ei), am papat si eu, si acum i-a venit randul si delfinasei, ca deja am schimbat 2 randuri de tampoane in sutien
. si a papat cuminte un san si jumatate, acum rade si povesteste ursuletilor de la carusel. vad ca s-a inorat putin, asa ca peste vreo ora iesim la o plimare scurta. care va sa zica, stie si sa se joace singurica si sa fie cumintica...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
rodyka spune:
aaaauuuu, aaaaguuuuu, oooooo, agääämmm, mmmbuuuuuuuu 

_
rodyka spune:
am uitat sa va mai spun ceva. sotul meu si nasul, in povestile lor, asa cand se mai contrazic sau cand se lasa unul pe altul fara replica, in loc de "no bine-acuma, si tu!!", zic "ngheee" 

_
Mycya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rodyka am uitat sa va mai spun ceva. sotul meu si nasul, in povestile lor, asa cand se mai contrazic sau cand se lasa unul pe altul fara replica, in loc de "no bine-acuma, si tu!!", zic "ngheee" ![]() ![]() ![]() _ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |

Mami de
Andra Maria 02.08.2010
baby78 spune:
Sunt tare suparata....
Am fost la pediatru si strumful meu are doar 5.310kg..adica in ultimile 3 sapt a luat doar 310 grame...Vomitatul lui nu e normal si de aceea nu se ingrasa...Asa ca vom avea 1-2 mese de 100 ml de LP Nan AR pentru regurgitare. Oi fi vrand eu sa alaptez exclusiv dar asta nu inseamna ca imi voi infometa copilul....asa ca ii dau si LP
La inaltime are 63 cm deci e pe curba de +1 iar la greutate e pe curba cu -1...Chiar daca e activ nu e normal sa nu ia in greutate ...Avem si o usoara anemie si vom lua Fe si trebuie sa facem si un sumar de urina sa inlaturam infectia urinara ca o posibila cauza a lipsei de luare in greutate...
A....si neaparat sa ii fac program de mancat cu pauza intre mese de 3 ore...deci adio tzitzi in gura non stop....
Nu stiu daca ii voi da 2 mese de LP dar una sigur ii voi da...Ma gandesc ca deja la 2 mese usor usor voi renunta la alaptat si nu vreau ca prea mult am muncit sa ajung la productia pe care o am...O sa vedem cum decurg treburile in urmatoarele 2 saptamani si ne vom hotara atunci ce facem
Iuliana mami fericita de minune
Tudor 05.08.2010
Mycya spune:
Btz imi pare asa rau ca iar aveti probleme. multa sanatate lui Paul si incredere in DD si ingerasul lui ca in curand vor trece toate. 
eu am pus gagicuta in patut dupa ce a adormit(pe picioarele mele) si cat am stat la bucatarie cu sotul de am mancat ea sa trezit si cum a scapat suzeta din gurita am gasito chinuindu-se sa ajunga la ea
dar in drum spre suzi a dat de oita ei si asa ii mai zambeste si acum 
Rody ce cumintica e Isa
sa nu fie deochi
dar oare nu se molipseste si la alor nostri putin 
Diana mami prin ce momente ai trecut si tu offf . bine ca a pazit-o Dumnezeu si ingerasul ei si nu a patit nimic. 
Mami de
Andra Maria 02.08.2010
paula_m spune:
Am venit si noi de la plimbare, a dormit Raul o ora jumate, eu mi-am luat cartea si ne-am pus intr-un parc si am stat linistiti. Doar cand doarme mai apuc si eu sa citesc. Simba nu se pune!!![]()
Diana, mi s-a ridicat parul pe mine cand am citit ce ati patit. Si eu am tot Neonato, landoul intr-adevar nu are centuri, dar teoretic din landou nu prea are cum cadea copilul, doar daca cade landoul, cum ati patit voi.
Btz, saracutul Paul, iar tb sa mearga in spital...
.
Baby, daca va fi mai bine, da-i si la LP si nu cred ca daca ii dai 100 ml lapte praf, o sa-ti scada productia. Macar o perioada, pana isi revine un pic puiutul tau.
Paula, mamica
Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze
poze botez
Otiliav spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui baby78 Sunt tare suparata.... ![]() Am fost la pediatru si strumful meu are doar 5.310kg..adica in ultimile 3 sapt a luat doar 310 grame...Vomitatul lui nu e normal si de aceea nu se ingrasa...Asa ca vom avea 1-2 mese de 100 ml de LP Nan AR pentru regurgitare. Oi fi vrand eu sa alaptez exclusiv dar asta nu inseamna ca imi voi infometa copilul....asa ca ii dau si LP La inaltime are 63 cm deci e pe curba de +1 iar la greutate e pe curba cu -1...Chiar daca e activ nu e normal sa nu ia in greutate ...Avem si o usoara anemie si vom lua Fe si trebuie sa facem si un sumar de urina sa inlaturam infectia urinara ca o posibila cauza a lipsei de luare in greutate... A....si neaparat sa ii fac program de mancat cu pauza intre mese de 3 ore...deci adio tzitzi in gura non stop.... Nu stiu daca ii voi da 2 mese de LP dar una sigur ii voi da...Ma gandesc ca deja la 2 mese usor usor voi renunta la alaptat si nu vreau ca prea mult am muncit sa ajung la productia pe care o am...O sa vedem cum decurg treburile in urmatoarele 2 saptamani si ne vom hotara atunci ce facem Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010 |
Scumpa stii ca aceeasi problema o avem si noi. Am alaptat-o la 3 ore musai, daca s-a foit noaptea am luat-o imediat sa manance ca sa nu mai sara mesele de noapte. Si intr-o saptamana de mancat la program cat de cat a luat 300 de grame. Nu i-am dat LP ca am zis sa incerc cu programul. Ce cred ca ne-a ajutat mult a fost ca i-am dat sa suga intinsa in pat si am mai stat cu ea asa. In felul acesta nu a mai regurgitat la fel de mult si des. Saptamana aceasta n-am cantarit-o dar fac pariu ca s-a ingrasat binisor ca a facut niste falcute grozave, pulpite & co.
Sunt pe fuga. Pupam delfinariul

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
aelita spune:
ROXANA stai linistita ca uneori nu amtimp nici sa mananc,dar sa mai si fac! fac cine stie cand,de obicei cand dorm ei ,sau noaptea,ca ei se culca intre 8 si 10 seara cel tarziu,apoi eu incep activitatea mare,rufe,mancare,etc.eu cinez si la 12noaptea ,cand apuc..
sunt zile cand nu fac nimic,doar cu ei..
ELADEA,hai ca alea sunt adunate in timp,nu fac zilnic![]()
BtZ OVI mergi la spital,cel mai bine ! sper sa nu va interneze,sa fie ceva usor...
DIANA doamne,prin ce ati trecut! cred ca ti-a stat inima!!! uf,ce sperietura !
cel mai bine,cauti locuri unde ai acces cu carutul fara sa il iei pe sus.trebuia saisi faca lift,rampa,sunt obligati,daca nu,sa il ia ei in carca,voi le faceti destul consumatia!
in ziua de azi trebuie sa aibaacces orice carut,capana acum nu se gandea nimeni ..
nici aici nu sunt peste tot facute ...la gara de langa mine sunt doar scari.asa ca nu ma duc .
schimba locurile,nu le mai dati bani celor care nu se intereseaza de client si ii doare in spate ca le cad copiii pe scari.
chiar daca apuca sotul bine,pune problema ca se impiedica ! deci vina tot a restaurantului ramane.
aici cred ca ii dadea in judecata daca patea ceva copilul...
doamne,saraca de tine!ce sperietura!
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui rodyka
daca nu doarme isa la ora de culcare a mariei (10 jumate), spunem ingerasul toate trei, maria ia intre palmele ei pe-ale isabelei, si eu pe-ale mariei... daca nu, le spunem pe rand... zilele trecute cand era isa maraita de nu mai stiam ce sa-i fac, am luat Psaltirea si am inceput sa-i citesc, se uita asa de atenta la gura mea si a inceput sa-mi povesteasca. eu citeam, ea gangurea, pana a adormit ![]() _ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
ce frumoooooossss...mi-au dat lacrimile...parca va si vad...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...