Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (31)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Rodyka, si eu am pb cu bubitele de la saliva si sters pe bot. Tot timpul sunt cu carpa in mana. Cred ca s-a saturat copilul meu , dar nu suport sa-l vad ud pe gura, ud pe toate bluzicile, ud pe maini, e tot ud. Si am vrut ieri sa intreb pediatra, dar cum m-a luat cu cresterea prea mica in greutate, am uitat de tot. De azi dimineata am facut ceai de musetel si il spal cu el pe fata. O sa-ti spun daca are vreun efect!!
Tanti
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze
poze botez

si a mea e tot timpul uda, eu ii zic micul meu buldog, ca acum e asa umflatica si cum ii curge si saliva...
pediatra mi-a zis ca etse porcesul normal premergator aparitiei dintilor si poate tine foarte mult. plus ca la varsta asta ei asa incep sa cunoasca lumea, bagand totul in gura. gurita ii ajuta sa descopere cum sunt diferite lucruri care ii inconjoara. si de aici o salivatie bogata.

a mea baga de toate in gura, este imposibil sa o opresti. desi a fost din ziua 1 extrem de curatica pe fata, nu a avut nimic nimic, acum i-au iesti niste mici buburute. se pare ca sunt de la cate minunatii baga in gura, mi-a dat o crema cu care sa ii dau daca se inmultumesc. insa pediatra mi-a zis sa nu imi fac griji ca e normal si nu am ce ii face.

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Off fetelor eu sunt tare suparata .Se pare ca problemele cu Paul continua,nu vor deloc sa se ocoleasca.
Miercuri am venit la bunicii de la Barlad cu copilasul sanatos,fara febra,energic,fara nici un semn de boala.
Dar miercuri noapte a inceput sa se trezeasca din ora in ora sa manance,sugea cate putin,se mataia si se culca.febra nu avea deloc insa diareea revenise.M-am gandit ca e de la dinti.
Apoi ieri la fel,papa incontinuu,scaune apoase.Vroiam sa-l sun pe medic insa el imi spusese ca de la dinti o sa fie scancit tare,mofturos si cu diaree.Iarasi am pus totul pe seama dintilor.
Azi noapte scanceli,papat din ora in ora,cate putin si temperatura dimineata 37,4.
Cand a vazut mama cum face kk s-a speriat si mi-a zis ca e DESHIDRATAT,i-am dat san incontinuu,apa plata si un pic de mucilagiu.
Insa plec la Iasi acum,ma duc la medic sa il vada si daca e deshidratat tare la spital musai.

Offf,va spun sincer ca sunt satula tare de tot.Imi vine sa urlu,saracu sufera si se miauna ca o pisica,ii e sete incontinuu.Mi-e teama sa nu pateasca ceva mai grav si de asta ma duc imediat acasa.Stiu ca nu trebuie sa stau asa,e vb de sanatatea lui.

Offffff....sper sa fie totul bine cu el si sa nu ajungem iarasi la infectul ala de spital

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Voi ii lasati pe copii la tv? Eu am televizor in dormitor, si merge tot timpul si am observat ca uneori, mai ale la reclame, Raul e f atent la tv

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze
poze botez

cum avem un singur tv in camera mare Matei nu se uita...si nici nu il las eu cand suntem in zona

...dar nepotelul meu e atent si nu mai plange doar la reclame, sunt pe alta frecventa din cate stiu eu...si reactia asta o are de cand era micut de tot...si acum ii cauta parintii innebuniti reclame cand plange si are 1 an jumate...in rest altceva nu il intereseaza la tv

Oana mamica lui Matei – luna a 4-a 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Ieri a venit tati acasa si am dat primele lingurite de suc de mar. Tati a intrat fericit pe usa, cu un zambet cat el de mare si a strigat in gura mare "Gata fetita lui tati, incepem diversificarea"
Am pus-o in leagan, cu centuri ca acum se duce stanga dreapta si se trage de zici ca vrea sa se ridice. Tati evident ca a filmat momentul.
A fost foarte incantata iar dupa ce am terminat si-a luat lingurita si si-o tinea singura. In incercarea de a si-o duce in gura, si-a dat pe ochi, sprancene,nas si va imaginati ca lingurita era murdara Ne-am amuzat foarte tare.
Ieri i-am dat 10ml, azi 20 ml. Azi nu mai avea rabdare intre lingurite si facuse nicste ochi mari

Nu mai stiu cine zicea de cereale, noua ni s-a recomandat deocamdata sa le folosim doar daca nu accepta sucul de fructe sau supica de legume, si maxim 2 masuri pe zi. O masura este egala cu cea de la lapte praf.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

btz, dragii de voi, ca nu va ocolesc deloc problemele... nu gasesti alta solutie - la alt dr, la alt spital?! ma ia pe mine cu groaza cand ma gandesc ca iar trebuie sa mergeti acolo . eu sper sa nu fie nimic grav, sa revina la normal totul si pentru voi, ca e cazul si o meritati, dupa atatea prin cate ati trecut

tu fetelor , eu stiu ca e normal sa saliveze atata si sa bage in gurita tot ce prinde la mana, daca nu si mana goala ca e mai buna (de cate ori nu baga degetul mare in gurita pe langa titi ), dar ma gandesc ca de atata umezeala sa n-o usture bubitele alea, ca eu am testat ´nspe mii de servetele si carpe moi, abia dac-o tamponez, iar intre body si bluzita sau ce-i dau pe deasupra, vesnic ii pun o bavetica, sa nu se ude pana la piele... la maria tin minte ca era frig (asa cum e in Ro in perioada asta, normal ) si ii puneam pe sub geaca la fel... atunci imi era frica, ca o sa ramana baloasa tot timpul, ca dintii abia dupa 6 luni au inceput sa dea semne ca vor sa iasa...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Off fetelor eu sunt tare suparata .Se pare ca problemele cu Paul continua,nu vor deloc sa se ocoleasca.
Dar miercuri noapte a inceput sa se trezeasca din ora in ora sa manance,sugea cate putin,se mataia si se culca.febra nu avea deloc insa diareea revenise.M-am gandit ca e de la dinti.
Apoi ieri la fel,papa incontinuu,scaune apoase.Vroiam sa-l sun pe medic insa el imi spusese ca de la dinti o sa fie scancit tare,mofturos si cu diaree.Iarasi am pus totul pe seama dintilor.
Azi noapte scanceli,papat din ora in ora,cate putin si temperatura dimineata 37,4.
Cand a vazut mama cum face kk s-a speriat si mi-a zis ca e DESHIDRATAT,i-am dat san incontinuu,apa plata si un pic de mucilagiu.
Insa plec la Iasi acum,ma duc la medic sa il vada si daca e deshidratat tare la spital musai.

Offf,va spun sincer ca sunt satula tare de tot.Imi vine sa urlu,saracu sufera si se miauna ca o pisica,ii e sete incontinuu.Mi-e teama sa nu pateasca ceva mai grav si de asta ma duc imediat acasa.Stiu ca nu trebuie sa stau asa,e vb de sanatatea lui.

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Imi pare tare rau ca aveti asa probleme, sper sa fie totul bine cu micutul Paul.
Cand are asa scaune apoase mai multe zile la rand e bine sa il canatresti des sa vezi ce si cum. Daca copilul nu scade, atunci nu e problema cu deshidratarea. Cand Larisa a avut infectia, manca 7 mese pe zi- avea o luna pe atunci - dar imediat dupa masa facea caca. Nici nu se mai putea chema caca, pentru ca facea apa apa. Dadea numai jeturi, de multe ori si in timpul mesei. Si eu am avut frica sa nu se deshidrateze, dar daca mananca bine si il cantaresti si vezi ca nu scade, atunci doctorii mi-au zis ca e ok. Nu ii mai da apa plata, nu e bine pentru copii asa mici si mai ales daca are si diaree. Eventual daca vrei poti sa ii faci putin ceiut de menta. Daca insa cauza nu este o enterocolita, ceaiul d ementa nu va avea nici un efect asupra diareei ci doar sa il hidrateze. Pentru hidratare sunt si solutii de cumparat de la farmacie. Astia in spotal pot sa iti masoare gradul de deshidratare daca exista. Internarea se face de regula in cazuri foarte grave, mai bine iei solutiile alea si i le dai tu acasa.
Eu zic ca e f important sa descoperi cauza acestor simptome!!!!
Am pierdut putin sirul povestirilor tale si nu mai stiu: urocultura, sumar de urina, coprocultura sio coprocitograma i-ai facut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

neata si de la noi...zi tare grea

desi aseara nu prea mai avea muci, azi au revenit in forta, si pana nu i-am pus preparatul minune in nasuc, nu am scapat de ei. dar nu a patat, e chiar ok, i-am pus numa cate o picatura si a ramas in nasuc.

dar maraiala maxima de la 7 dimineata, cu un pic de somnic, dar trezire tot in plansete

acum a adormit putin, sa vedem cat. imi pare tare rau ca nu pot sa il tin mult afara, ca e tare frumos. dar poate reusim sa iesim si azi o ora macar, sa stam numai la soare...

e bine ca de mancat mananca, nu are febra, nu mai stranuta, nu mai tuseste, doar mucii astia ne omoara

LA MULTI ANI SI DIN PARTEA NOASTRA PENTRU SARBATORITII ZILEI!

Ochidut felicitari pentru prima lingurita de suculet

si Andrei are balute, eu ii tin babetica de bumbacel (nu de aia de mancare) ca sa nu se ude pe bluzita si sa raceasca, ca e periculos. si il mai sterg cu ea la gurita. nu s-a iritat, dar am grija sa nu ramana ud.

in schimb aseara s-a jucat tati cu el si s-a dus si el sa il pupe, ca pe mami, doar ca tati era tepos si s-a iritat puiul pe fata zici ca l-a dat cu smirghel...azi e mai bine, doar putin mai pare zgariat ce tata nebun

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Oana - super faza cu reclamele!
Noi nu stim cum sa scapam de ele si altii le cauta...

EU nu o las deloc la TV - cand se mai uita tati la stiri si nu sunt pe faza sa o intorc cu spatele instant isi priponeste ochii in televizor. Era intr-o seara Obama tinea un discurs - era atat de facinata de el - am ras cu lacrimi - dedea din sprancene, scotea limba, balosea, vorbea cu el, gesticula .

Va spun ffff pe scurt ce am patit ieri - poate invata cineva ceva din intamplare.
Mers la restautant cu sotul, copilul si niste prieteni - scari(vreo 15 trepte) cand am intrat (coborare) toate bune si frunoase - eu tineam carutul din spate(de bara de care se impinge) sotul din fata. Stat, vorbit, simtit bine, papat si puiul... La plecare (urcare) - la fel eu tineam carutul din spate el din fata. Se despinde landoul, aluneca landoul jos, aluneca si copilul din landou, aterizeaza copil pe o treapta(pe umarul drept)...noroc ca prin nu stiu ce minune am putut sa reactionez - am pus piciorul(l-am rasucit un pic simt inca in sold o durere naspa) si nu s-a rostogolit pe trepte - urla de iti era si frica (urla cu suzi in gura inca) - am luat-o in brate, linistit-o , verificat-o - era neatinsa - cred ca a pazit-o ingerasul ei.
Apoi am studiat problema - eu cand caram carutul cu landoul de fiecare data tineam de bara - sotul meu de landou. I-am explicat ieri ca trebuie sa tinem de partea metalica (structura carutului) amandoi. Mi-a marturisit ca si pana acum tot asa facea - tinea de landou. Of bine ca e totul bine! Cred ca de acum incolo el cara carutul si eu copilul.

Diana,mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

of gabita, asa rau imi pare pentru cate aveti de suferit voi

multi -ici pentru micul Paul si Doamne ajuta sa se faca bine si sa scapati de toate

cand te duci la Biserica sa il impartasesti, lasa un pomelnic pentru el, sa fie pomenit in rugaciuni

9 iunie 2010

Mergi la inceput

Diana of, si voi cu sperieturi

bine ca e printesica bine, cred ca ingerasii ii vegheaza pe puiutii nostri. eu daca uit seara sa ii zic ingerasul meu, ma duc inainte sa ma culc eu si ii zic, sa aiba grija de el peste noapte

9 iunie 2010

Mergi la inceput