Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (31)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

fata mea e treaza de o juma de ora, am vazut-o prin usa intredeschisa dar, cum nu face galagie, o las in pace... se uita pe pereti si isi indeasa pumnutii in gurita, desi sigur nu-i e foame!! de atatea balute si atata sters, i s-a iritat barbita, ca are bubite micute si rosii, scumpa de ea... oare cu ce s-o fac?! desi cred ca tot degeaba, o vreme o sa mai fie umezeala in zona, desi vroiam s-o laud ca nu mai saliveaza asa tare...

cristina, Vladut doarme inca? a papat cuminte azi-noapte?

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Roxana cam cat mananca bb al tau cereale in 24 h?
Al meu de cand am inceput cu cerealele mananca destul de putin lapte simplu dar daca are cereale manaca cam 150 ml, am zis sa nu ii dau prea multe cereale sa se faca pufos
Cand vad ca manaca decat 70 ml lapte simplu ma duc si ii amestec laptele cu cereale in castronel si asa mananca restul, cand vede ca ridic lingurita din castronel el este deja cu gurita deschisa
Ai inceput sa ii dai piureu de fructe? ca eu pana acum i-am dat decat suc de mar si morcov , dr imi zisese sa incep cu portocala dar am zis sa ii dau mai tarziu
De saptamana viitoare vreau sa incep si eu cu supa

Paula felicitari ca ai slabit atat intr-o saptamana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Rody si eu fac greseala de a o lua in fiecare noapte in pat dupa a doua masa, uneori si dupa prima ca mi se pare ca se joaca cu suzeta si cum eu sunt zombi de somn si nu am chef de ridicat din pat prefer sa o pun langa mine si rau fac ca nu dorm deloc bine, ma trezesc dimineata cu dureri de spate si de gat la cat de stramb stau . tre sa imi iau inima in dinti si sa o pun mereu ca si ea am impresia ca doarme mai bine la locul ei decat intre noi ca la orice miscatura de mana a noastra ea imediat se foieste.

Eladea nu m-am prins la ce anume sa imi revin mai repede cu oboseala si stresul sau fizic cu operatia ? am ramas cu neuronul de gravida

fug ca ii este somn si face scandal

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Rodyka, si eu am pb cu bubitele de la saliva si sters pe bot. Tot timpul sunt cu carpa in mana. Cred ca s-a saturat copilul meu , dar nu suport sa-l vad ud pe gura, ud pe toate bluzicile, ud pe maini, e tot ud. Si am vrut ieri sa intreb pediatra, dar cum m-a luat cu cresterea prea mica in greutate, am uitat de tot. De azi dimineata am facut ceai de musetel si il spal cu el pe fata. O sa-ti spun daca are vreun efect!!
Tanti
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze
poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Voi ii lasati pe copii la tv? Eu am televizor in dormitor, si merge tot timpul si am observat ca uneori, mai ale la reclame, Raul e f atent la tv

poze
poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Racusor, Adriana, Aelita, Tina, Bumblebee, Rodi, Eladea. I-am dat LP inainte, ca dupa nu il accepta ... Chiar daca a papat si un pic de LP aseara, tot s-a trezit - la 1 prima data, apoi la 4 (pana aici boierie), apoi la 4 si un sfert, 4 jumate, tot titi, titi... ca nu am mai putut, dar numai ma molfaia, de suzeta nu avea chef... La 5 jumate iar trezirea, cand m-am enervat si i-am facut iar LP, a papat vreo 60... desi sanii imi erau plini, nu mai aveam psihic putere sa tot stau cu sanul in gurita lui, sa ma tot molfaie, sa il scape si iar sa il ceara inapoi... A domrit apoi bine pana la 7 jumate, cand iar maraiala... CUm il luam in brate, cum atipea, cum il pouneam jos, cum se trezea... Intr-un final am reusit sa il mai adorm, si am mai dormit si io un pic, pana la 8 jumate... Nebunie... cu atatea treziri si scanceli... Azi a facut kk,c a tot la 2 zile face, si ii duc proba la copro... De cand tot vreau, dar cand face kk nu am in ce sa il pun, cand am recipient nu mai face el, si uite asa... Dar azi ii duc proba., si pe luni vedem ce si cum...

Ieri peste zi a dormit foarte bine, probabil recupera noptile pierdute... in total cred ca vreo 5 ore...

Rodi, si Vlad are bubite rosii mici pe la barbie, de la atata saliva, oricat il sterg... Si mai este cand sta cu suzeta, si pe dedesubt e ud... Trec ele de la sine..

Merg sa ma spal pe cap, ca doarme de 10 minute, mai are 20...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Multumim de urari! Va invit la o felie de tort caci acum suntem baieti mari...avem 3 luni!!!!
La 13.30 mergem la doctor sa vedem cat de mari suntem si apoi daca e totul ok plecam iar la munte

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Voi ii lasati pe copii la tv? Eu am televizor in dormitor, si merge tot timpul si am observat ca uneori, mai ale la reclame, Raul e f atent la tv

poze
poze botez

eu o las. numai asa mai reusesc sa fac putina ordine in casa, o pun in fisher mai la distanta si sta si cate 10 min cumintica. pana si cand mananca se uita pe sub mana mea

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

bianca, ma refeream la faptul ca te cam tine in priza pitica si nu te lasa sa te odihnesti...la faptul ca esti singurica cu ea toata ziulica, departe de casa, fara sa ai pe cineva apropiat langa tine, sotul toata ziua la munca... si mai trebuie sa faci una alta...de oboseala era vorba, fizica si psihica...dar care dintre noi paote declara sus si tare ca e f fresh in fiecare zi si nu simte nici un pic de oboseala?

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

poze
poze botez

Doar in caz de forta majora, ca sa o mai pacalesc o las putin la tv. In rest nu. Ambii pediatru si medicul de familie mi-au atras atentia ca nu e bine, isi strica ochisorii si le da si un fel de dependenta.

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput