Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (31)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Racusor sanatate lui Andrei

am pus si eu fata in patut,acu stau la pazit suzeta
sper sa adoarma bine sa ma pun si eu la nani.

nbuna delfinasi si mamicute

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

noapte buna si de la noi, isa e in patut se uita cuminte la carusel, sa vedem daca o ia somnul, ca in seara asta a dormit 2 ore cat am fost in oras sa cinam...

TUDOR CONSTANTIN (baby78) si DENIS GABRIEL (princess)

cristina, daca ii dai lp seara, sa fie mai caldut decat de obicei, adoarme mai repede si mai bine... dar nu stiu cat tine minunea...

isa mea a papat acuma seara amandoua titi, pana se trezeste ea sper sa se refaca...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata!

TUDOR CONSTANTIN de baby78
DENIS GABRIEL de princess

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

buna dimineata mamicilor si bebelusilor...

a trecut mult mult de cand nu am mai intrat..nu o recuperez niciodata.. doar asa pe fuga..

noi suntem bine..crestem...suntem frumusei..

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

buna dimineata!!

declar o noapte dormita stramb, n-am avut de lucru si am culcat-o pe isa in patul mare, drept ptr care nu m-am putut rasuci in voie, am dormit ca pe spini!! si ea nu s-a trezit ptr papa decat la 7 dimineata, dar la 2 am pus-o eu sa pape ca simteam sanii plini... acum inca doarme, profit sa pap si eu cu maria...

va invit la paine prajita cu tomate si sunca , si apoi un capuccino...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Neata!

La multi ani TUDOR CONSTANTIN si DENIS GABRIEL!

bumblebee - si pe mine ma deranjeaza operatia, zona aceea.. Daca ma ciupesc de exemplu, nu simt. Parca sunt morti muschii, pielea. Iar cand ating e o senzatie ciudata, nu e durere, doar un fel de sensibilitate.
Eu sport nu am facut inca. Am alergat o data putin si m-a durut apoi zona aia, asa ca.. pas.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Fetele, are ceva daca ii dau san dupa LP??? Ca i-am preparat 170 de Lp, a papat doar 100ml... SI io care credeam ca goleste sticla... SI apoi l-am pus la san, nu stiu daca a tras vreop 40, ca s-a plicitisit... De regula, stiu ca LP se da dupa san, ca si completare. Are ceva daca am procedat invers???

Merg la nani, ca doarme piticul. Noapte buna si linistita.

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

draga mea, eu zic ca n-are nik...doar nu in aceeasi burtica ajung toate? crezi ca conteaza ordinea? ideea era sa-i dai san prima data ca sa goleasca sanul, sa-l stimuleze...ca unii daca papa LP sunt satui si nu mai vor sa pape apoi...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Neata mamicute si delfinasi!

va invit la o cafea cu lapte si scortisoara...

Filip baga iar...ie a fost f cumintel, a dormit de la 13 pana la 17...cu papa la ora 16... sper sa nu si-o ia in cap daca il laud...

aelita, ce de bunataturi ai tu acolo... te admir pt cate faci...

rodi, hai ca esti mortala cu painea... nici eu nu ma satur fara ea...parca mi-e tot foame daca nu bag si paine...

crispro, ati avut o noapte mai buna?

bianca, draguta, uf mami...esti tinerica si iti revii mai usor ca noi, cele trecute de 20 si de ani... sanatate!

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Neata
Rodyka, cred ca si mie mi-ar fi teama acum sa mai dorm cu Raul in pat. Cand era mic, mic, ma trezeam si cand dadea din manuta. Aveam un somn tare finut. Dar ma bucur ca v-am ascultat si l-am obisnuit de mic in patutul lui. Acum tb sa depuna copilul ceva efort sa-l aud noaptea si sa-i dau papa. Si apoi il pun inapoi in patut, asa dormim amandoi mai bine.
Eu nu simt nimic la operatia de cezariana. Inca e tot rosie, astept cu mare nerabdare sa se faca alba. Chiar cand imi mai da Raul cate un picior, tot nu ma doare deloc. Dar eu nu am facut pe viteaza cand am ajuns acasa, pt ca m-a avertizat dr, sa nu ridic si sa nu ma obosesc prea tare primele 6 sapt, pt ca e totusi o operatie. Singurul lucru pe care il ridicam era Raul...
La multi ani pt Tudor si Denis

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze
poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

neata mamici!

LA MULTE LUNITE SI ANISORI SARBATORITILOR!!!!
TUDOR CONSTANTIN
DENIS GABRIEL

mi-a dat trezirea iar de dimineata fata mea, dar nu-i bai ca am dormit bine adica de la 23 la 1 (trzirea pt papa) si apoi pana la 5 jumate (pt papa) adormit la loc dar cu miscari multe in somn de nu mai puteam adormi eu ca lumea.
i-am dat sa pape ca noaptea a mancat numai cat un san si acu dim aveam un petroi!!! dupa ce a papat ea am mai scos si eu cu mana 40 ml.se vede diferenta la productie cand beau multa apa

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput