Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (31)
Raspunsuri - Pagina 10
aelita spune:
OANA-
Citat: |
aloooooo Aelita daca la cura nu ne ajuti...atunci trimite si la noi din bunatati ca cel putin mie una chiar mi-ai facut pofta ...si ce-mi mai place mazarea...trebuie sa imi fac curaj sa mananc ca pana acum n-am indraznit de frica colicilor |
maine poate fac si eu ciorba de dovlecei,a la Otilia.,cu iaurt sau smantana mmmmm
eu confesez ca mananc ardei iuti/acri la ciorbe si dormim
CRISPO nu face nimic ca ii dai invers,regula e buna ca sa se obisnuiasca mai mult cu sanul,sa traga de el cand are forta foamei,si la final cand e mai satul sa ii curga lejer la bibe.dar o data nu se pune.
MYCYA asa si eu de cand zic ca fac o prajitura...si nu am timp.dar poftaaaa ca imi vine sa fac noaptea.
ADRIANA,VREAU GOGOOOSI!!!!!in fiecarezi vreau sa fac...
Rodica-
numai pizza nu o mananc cu paine... |
Roxana_Theo spune:
Bumblebee nici pe mine nu ma mai doare cezariana. Insa burtica tot nu a ajuns ca inainte si mai am exces de piele.
Otilia si Aelita cand aveti voi timp sa faceti asemenea bunatati si sa aveti grija de trei copii? Si am inteles ca sunteti mai mult singure. Recunosc ca sunteti de admirat.
Racusor ii doresc multa sanatate lui Andrei. Pentru mucisori eu am folosit Vibrocil picaturi (cate 1 picatura de 3 ori pe zi). Spunea pediatrul ca nu da dependenta chiar daca este folosit perioada mai indelungata (pana la 3 saptamani de exemplu). Theo respira foarte bine dupa ce-l folosim. iar daca il pun pe burta, se intampla ca mucisorii sa iasa si singuri.
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo
adrianaBuc spune:
racusor, ce rau imi pare ca e racit. Dar cum de s-a intamplat? Mie imi e tare frica sa nu raceasca mandra.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010
Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori
tina_80 spune:
Chiar azi vb cu sotul la plimbare ca tare ma tenteaza si pe mine LP sa-i dau intr-o seara sa vedem cat si cum doarme...dar parca n-as vrea.....oricum tantantia e mare!!!
Crispro, abia astept ziua de maine sa-mi spui cum a dormit bebe Vladut
Azi am dormit in 3 reprize bune, 40 min la ora 10, 3 ore de la 12la15 si o ora si 40 min de la ora 18.Dupa am facut baitza si iar somn.......eu!!! sunt chiauna!!!!!! pt ca sunt treaza de la 7 si un pic.
Ma bag la un somn! Sper sa fie dulce
Noapte buna!
Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010
bumblebee spune:
Mi-am pus plodul in bouncer si astept sa vina Mos Ene, pt moment miauna sau chiuie. Cand aud la ce ore se culca alti copii, dar na, mie imi doarme fara treziri pana dimineata, dimineata sta treaz cam o ora dupa care mai baga 3 ore de somn, in rest in timpul zilei nu are o regula, incerc sa-i bag un somn intre masa de 2 si 6, ca el e ciufutel de oboseala, dar nu-i asa usor cu adormitul, parca nani nani ar fi un monstrulet mic si rau
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3
bumblebee spune:
Mersi de raspuns, am cam fortat de la inceput, in ziua in care am venit de la spital eu intindeam rufe-n, a doua zi dadeam cu aspiratorul, in aceeasi saptamana hamaleam landoul cu tot cu bb si carut pe scari, daca nu a avut cine sa ma urecheasca...
Cris, amestecul de LP cu LM nu are nimic
Delfinasi, gagici somn dulce!
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3
Roxana_Theo spune:
L-am pus si eu pe bebe in patut. Si urmand exemplul Rodykai il parasc ca azi nu a facut kk, poate, poate va face si el singurel.
Noi am petrecut cateva momente minunate in aceasta seara. Bebe a stat in pat intre mami si tati, a ras si a gangurit tare fericit. Iar astazi am purtat prima noastra "conversatie". Bebe gangurea iar mami incerca sa imite suntele scoase de bebe (mai ales pe baza de 'a'). Incurajat, bebe continua cu noi si noi inflexiuni. Mi-a placut tare mult.
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo
Mycya spune:
citat din mesajul lui bumblebee Mersi de raspuns, am cam fortat de la inceput, in ziua in care am venit de la spital eu intindeam rufe-n, a doua zi dadeam cu aspiratorul, in aceeasi saptamana hamaleam landoul cu tot cu bb si carut pe scari, daca nu a avut cine sa ma urecheasca... Delfinasi, gagici somn dulce! Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010 Luna 3 |
si eu in ziua cand am venit de la spital am lustruit toata casa ca jale mare am gasit dupa o sapt de lipsa, adica asa mi se parea mie ca doar imi adusesem puiul acasa si voiam sa fie luna plus caratul carutului pana la et 1 de fiecare data cand ieseam dar nu am avut probleme la cat de obraznica am fost
Dragaica eu de la 2 luni am inceput sa fac abdomene .
EDIT: si eu o parasc pe a mea ca nu a mai facut cacuta de 3 zile
Mami de Andra Maria 02.08.2010
racusor2010 spune:
citat din mesajul lui adrianaBuc racusor, ce rau imi pare ca e racit. Dar cum de s-a intamplat? Mie imi e tare frica sa nu raceasca mandra. Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori |
nu prea stiu... poate ca l-am tinut in port bebe, nu stiu
dar e bine ca nu are febra, deja nu mai tuseste. si am vazut ca dupa ce i-am pus apa de mare a fost si mai bine. sa speram ca trece asa usor.
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
racusor2010 spune:
citat din mesajul lui Roxana_Theo L-am pus si eu pe bebe in patut. Si urmand exemplul Rodykai il parasc ca azi nu a facut kk, poate, poate va face si el singurel. Noi am petrecut cateva momente minunate in aceasta seara. Bebe a stat in pat intre mami si tati, a ras si a gangurit tare fericit. Iar astazi am purtat prima noastra "conversatie". Bebe gangurea iar mami incerca sa imite suntele scoase de bebe (mai ales pe baza de 'a'). Incurajat, bebe continua cu noi si noi inflexiuni. Mi-a placut tare mult. Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor 24.06.2010 http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo |
si andrei la fel, daca il pun intre mami si tati e f fericit...bine, cand e in toane bune intoarce capul de la unul la altul si rade
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010