Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe! (63)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Felicitari Madutule!

Mammaaaa, din oct in spital? Nu stiam! WAW!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Heyyyy! Seara buna!

Ma bucur tare mult ca avem vesti bune!

Mada
FELICITARI din tot sufletul! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de minunea ta! Sa va ajute Dumnezeu in continuare!
Ti-am citit povestea si stiu ca ai luptat mult pentru visul asta, si uite ca lupta ta nu a fost in zadar! Dumnezeu ti-a ascultat rugamintile!
Felicitari inca o data si multa multa sanatate!

Bea...Doamne, ce sa zic? Prin cate ai trecut si tu, scumpa de tine! Cate ti-a indurat sufletelul. Te admir enorm pentru cat de curajoasa ai fost. Si pe parcursul sarcinii cu cate probleme au fost, si acum ...iar...atata suferinta. Cel putin, a meritat! Te bucuri acum de puiul tau, bucatica din sufletul tau!
Ai grija de tine si recuperare usoara!

Va imbratisez cu drag pe toate!
Eu sunt intr-o pasa proasta, de asta am mai si rarit un pic frecventa pe aici.
Imi tot dau tarcoale gandurile rele. Nu cred ca am ovulat nici luna asta...pt ca nu vad niciun semn, nici mucus, nici dureri de ovare...nimic. Sigur iar nu am ovulat.
Speram ca macar dupa operatie si tratament sa prind cateva luni de ovulatii, dar nu.
Am ovulat in prima luna dupa tratament...atunci cred ca am avut si un avort menstrual, pentru ca m-a durut burta ff tare dupa ovulatie si pana mi-a venit cm...si am avut si spotting la o sapt de la ovulatie...stiti povestea. Sigur a fost ceva atunci...dar n-a fost sa fie.
Nu stiu...m-a cuprins o teama stupida asa...cum ca nu voi trai niciodata emotiile unei sarcini.
Nu vreau sa va intristez si pe voi, mai ales ca intram intr-o saptamana magica. Uffff....sper sa-mi revin, pentru ca nu-mi place starea asta a mea deloc.
Si nici nu mi se potriveste.

Va pupic dulce dulce! Vorbim!

Babyboom...vino la mami...acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luca2008 spune:

Madutule drag , sa va traiasca minunea !!!
Felicitari din suflet fata buna !!
Bine ai venit pe lume Matei!!
Magdita , lucialu , elly , liliana , bea va pup cu
drag .
Tuturor , Sarbatori cu liniste si bucurie!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia123 spune:

Ellyshor,

In niciun caz sa nu faci prostia asta!!! Nu mai gandi negativ, desi stiu ca este foarte greu sa iti stapanesti gandurile si sentimentele. CRede-ma ca si eu am trecut printr-o serie de faze "proaste" cand incercam sa raman gravida si nu se intampla nimic: de la ganduri aiurea, la atacuri de panica si atitudine neadecvata fata de cei apropiati. Eu le-am zis la un oment dat s anu cumva sa ma mai intrebe careva cand facem bebe, ca ma saturasem.
Dar draga mea, Dumnezeu e mare si ne ajuta si vei vedea ca cea mai draga doritna ti se va implici. Insa poate nu in ommentul in care iti doresti mai mult, pentru ca asta numai Doamna Doamne stie.
Capul sus, bucura-te de sarbatori, multumeste lui Dumnezeu ca ai un sot iubitor!
NU renunta!!!
Sunt alaturi de tine si ma rog sa te bucuri de ceea ce e mai scump pe lumea asta!
Cu mult drag,

Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Felicitari din inima,Mada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Va imbratiseaza cu muuuult drag,o veche tutunica!
Bun venit Matei!!!!

Intreba cineva de site-ul dr-lui Tutunaru:

http://www. infertilitate .ro/diagnostic_laparoscopia.htm

Multa sanatate si bebicii mult asteptati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Scoateti spatiile dinainte si dupa infertilitate ca se considera reclama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-alexia spune:

Madutz drag, sa va traiasca puiul mult asteptat!
Sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!
Te imbratisez cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Luca, Ana-Alexia, Teodora
Beatrice mama mamelor de treaba!vai de fundicu' tau! Va pupam
Ellyshor sus capul din butoi!
Cristy ma bucur ca ai reusit!
Sarbatori fericite tuturor! Si Dumnezeu sa va binecuvanteze burticile,iar acelora care sunt deja gravi sa aibe parte de bbei sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lores31 spune:

Buna fetelor,
Va invit la un ceai fierbinte sa ne incalzim inimile si gandurile. Madutz si eu te felicit, nu pot sta deoparte sa nu ma bucur de asemenea veste!
Iti doresc sa fiti sanatosi si fericiti! Yuuuuupiii!
Ellyshor vreau sa te incurajez pe tine poate astfel imi revin si eu.Te inteleg perfect chiar daca la mine si la tine treburile stau total diferit. Trebuie si iar trebuie sa fim tari, sa ne rugam la Dumnezeu sa ne calauzeasca pasii, sa fim optimiste si sigur va fi bine si pentru noi. Imi doresc din tot sufletul ca toate fetele de aici sa aiba parte de tot ce isi doresc. Nu stiu daca voi mai intra pe forum (sunt intr-o stare fff proasta) dar VA UREZ DIN TOATA INIMA SA AVETI UN CRACIUN FERICIT, SA VINA MOSUL CU DARURI FRUMOASE SI SARBATORILE SA LE PETRECETI CU CEI DRAGI! VA PUP SI VA IMBRATISEZ CU MARE DRAGOSTE!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Lucialu, te asteptam mai des pe acest forum! Nici eu nu prea am scris, dar am citit mereu. Tu esti o enciclopedie in ceea ce priveste aceasta boala si ne mai poti da sfaturi.

Mergi la inceput