Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe! (63)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misspii spune:

Buna seara!
Mi-am facut analizele si ceva nu a iesit bine.
Citomegalovirus IgG -pozitiv si IgM negativ?
Stiti ceva ? ca pana in 28 o sa o iau iar razna.
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_d15 spune:

misspii, nu vreau sa vorbesc prostii, dar cred ca ai avut o infectie cu CMV care nu mai este activa. Eu stiu ca IgG este pentru o infectie care a devenit latenta, iar IgM este pentru una activa. Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Roxy, nu m-a cauterizat imediat ce am aflat de ramasita de placenta,(eu am aflat dupa 6 sapt de la nastere intamplator)pt ca, mi-a zis, femeile dupa nastere sunt predispuse la infectii

M-am chiuretat vineri, am gresit cand am scris cauterizat. Ideea e ca dupa Sarbatori ma cauterizeaza pt........fisuri anale. Din lac in put.
Ce sa va spun? A fost mai rau ca la cezariana. Adica la operatie nu am simtit nimic, acum am simtit cum tragea din mine. Mi-a facut 2 anestezii, una chiar in vagin.(in urma operatiei de cezariana am ramas cu ramasite de placenta, avand placenta praevia, strans lipita de uter). N-a durat mult, asta a fost norocul. Femeile care erau la chiuretaj (intrerupere de sarcina sau sarcini oprite din evolutie)ieseau fresh. Pe mine m-au tinut de dimineata de la 9 pana la ora 14. Eu abia asteptam sa vin la bebe ca eu sunt posesivitatea in persoana, asistentele nu, nu pleci inca, eram ratutita si imi monitorizau scurgerile. Acum fac tratament, ca antibiotic mi-a dat Augmentin si am voie sa alaptez. Dr mi-a zis sa-l sun in caz ca fac febra, apar cheaguri de sange sau sangerarea nu se opreste in 3 zile. Doamne, sper sa fi scapat!Mi-a spus ca daca mai fac un al doilea copil, mai mult ca sigur tot placenta praevia va fi sau mai rau.
E ca si cum am nascut a doua oara. Iar dureri, iar merg cocosata.

--------------------------------------------------------------------------------

Misspii, are dreptate Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misspii spune:

Irina - mersi de raspuns,am tot citit si ai dreptate dar cand vad ceva ca nu este bine o iau razna.vreau sa fie bine si numai la bb ma gandesc.
Beatrice - bine ca a trecut ,ce sa zic greu cu durerile si cu toate prin cate tb sa trecem dar bine ca s-a terminat.Te pup si ai grija de tine.
Duminica faina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Fetelor, am un mesaj de la Madutz :
" Miracolul a sosit pe straduta noastra, 3.52kg, 50cm, minune mult asteptata Matei Nectarie " 18.12.2010

Felicitari din tot sufletul iubita mea, sa va traiasca minunea si sa aveti o noua viata minunata !

The best is yet to come !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia123 spune:

Bea, FELICITARI si Doamne ajuta! Vei trece peste toat greutatile, vei vedea.
Unde ai nascut? SI cu ce medic?
Ai grija de tine si bebe!

Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Magditaaaaa iuuuuuuuuuuhuuuuuuuuuuuu!!!
Alooooooooooo gascaaaaaaaaaa, a nascut Madutaaaaaaaaa! Se aude? Receptie!
FELICITAAAAAAAAAAARI IUBITA!!! SA FITI SANATOSI SA VA CRESTETI IN PACE MATEIASUL MIC! SA FIE SANATOS,PAPACIOS SI SA AIBA O VIATA MINUNATA!!! Bine ai venit in lumea noastra Matei, minune asteptata de noi toti alaturi de parintii tai!Sa-ti fie viata bucurie!
Felicitari Madutule! Felicitari iubita! Dupa astptarea luunga si grea, in sfarsit poti sa bei din cupa ta de fericire! O meriti din plin! Sa va dea Dumnezeu viata lunga sa va puteti bucura unii de altii! Esti nu doar un exemplu ca se poate, esti un exemplu de bunatate, rabdare si daruire totala!Iti multumesc ca imi esti prietena!

Fetele, nu stiu cate cunoasteti povestea Madutei, ceea ce nu s-a scris e ca Maduta a stat in spital din octombrie ca sa-si vada visul cu ochii, numai bunul zDumnezeu stie cum a indurat perfuziile atatatimp, departe de casa intr-un spital, dar a reusi, au reusit, pt ca si puiutul ei este un luptator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Mada Ma bucur din suflet ca ai reusit,felicitari iubita si tot binele din lume!

Sa auzim de bine fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Lilisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

mada felicitaaaaarriiii!!!!! sa-ti traiasca bebitza si sa te bucuri de el!!!!! si sa tragi cu piciorul k sa vina si la nooiii!!!!!
lelu, asta cred k e site-ul dr tutu - http://www.medical-endometrioza.com/ (nu sunt sigura, dar am mai adunat ceva info si de pe aici).
bea, curaj k trece si asta! hai sa te refaci repede!

va pup pe toate!

Roxy

Mergi la inceput