Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe! (63)
Raspunsuri - Pagina 17
beatrice75 spune:
Didi, si eu am fost cauterizata pe col inainte de operatie de endometrioza. N-ai de ce sa te temi! E o interventie usoara si a doua zi esti acasa.
xdidi spune:
salutare fetelor
bea cum adica a adoua zi esti acasa??????

, eu a doua zi am fost acasa dupa laparo, nici nu cred ca am stat 30 ore in spital cu tot cu operatie
...am auzit ca nu doare , pt ca e colul care nu are terminatii nervoase...sper sa fie bine, de data asta ma duc in giulesti, m-am hotarat si pt ca toata lumea il lauda pe medicul asta la care voi merge... sper sa fie bine si daca nu raman macar sa-mi rezolv toate problemele si sa stiu ca sunt sanatoasa pt a primi un bebe mic![]()
fetelor ce sa va mai zic de craciun imi vine
sper sa fie menstra de pilule nu normala cum am avut luna trecuta![]()
va puuup pe toate

Ellyshor spune:
Buna seara!

Beatrice in primul rand pe tine vreau sa te felicit din suflet pentru minunea ta, un adevarat dar de la Dumnezeu si un luptator!
Sa aiba parte de mult noroc in viata si voi sa va bucurati de el!
Va pupic dulce, eu sunt cam stresata, cam aglomerata cu seviciu si n-am prea mai avut timp sa intru.
Asa e intotdeauna in perioada asta!
Aveti grija de voi va imbratisez cu drag!

Babyboom
...vino la mami...acum

roxypuy spune:
buna fetelor! ce ziceti de frigul asta de afara?
didi, mie mi-a zis dr N k o sa-mi dea sa repet colpo si paps dupa diphe si pe urma in fct de rezult o sa-mi recom si o analiza mai scumpa, genotip HPV parca pt identif tulpinilor...sper sa nu mai fie nevoie
oricum dk nu a disparut rana de pe col, probabil k voi ajunge si eu la cauterizare....eu am fkt colpo si paps tot la giulesti inainte de operatie. f buni pe partea asta sunt dr Puia si dr Drambareanu (la ei m-a trimis Niculescu al meu
) hmm...nu stiu ce sa fie cu durerile tale de burtik...incearca sa papi miere si sa iei si un protector pt mucoasa gastrica.
bea - da' de ce te-a tinut atat dupa cauterizare? io intelesesem k nu te tine dupa aia 
care din voi a mai luat ceva suplimente pt fertilitate? as vrea sa incep sa iau si eu ceva - m-am uitat pe site la dr tutu si vreau sa merg la plafar sa iau ceaiurile si sa-mi prepar cocktail-ul recomandat de dansul pt endo si ma gandeam sa-i dau si sotului niste ceai de branca ursului (asa preventiv
). voi ce ati mai luat?
poop!
Roxy
beatrice75 spune:
Roxy, nu m-a cauterizat imediat ce am aflat de ramasita de placenta,(eu am aflat dupa 6 sapt de la nastere intamplator)pt ca, mi-a zis, femeile dupa nastere sunt predispuse la infectii
M-am chiuretat vineri, am gresit cand am scris cauterizat. Ideea e ca dupa Sarbatori ma cauterizeaza pt........fisuri anale. Din lac in put.
Ce sa va spun? A fost mai rau ca la cezariana. Adica la operatie nu am simtit nimic, acum am simtit cum tragea din mine. Mi-a facut 2 anestezii, una chiar in vagin.(in urma operatiei de cezariana am ramas cu ramasite de placenta, avand placenta praevia, strans lipita de uter). N-a durat mult, asta a fost norocul. Femeile care erau la chiuretaj (intrerupere de sarcina sau sarcini oprite din evolutie)ieseau fresh. Pe mine m-au tinut de dimineata de la 9 pana la ora 14. Eu abia asteptam sa vin la bebe ca eu sunt posesivitatea in persoana, asistentele nu, nu pleci inca, eram ratutita si imi monitorizau scurgerile. Acum fac tratament, ca antibiotic mi-a dat Augmentin si am voie sa alaptez. Dr mi-a zis sa-l sun in caz ca fac febra, apar cheaguri de sange sau sangerarea nu se opreste in 3 zile. Doamne, sper sa fi scapat!Mi-a spus ca daca mai fac un al doilea copil, mai mult ca sigur tot placenta praevia va fi sau mai rau.
E ca si cum am nascut a doua oara. Iar dureri, iar merg cocosata.
roxypuy spune:
bea, io ziceam de cauterizarea de pe col pt rana...stiam k scapi mai usor nu tre sa mai stai in spital...
Roxy
xdidi spune:
salutare fetelor,
roxy eu am facut vreo 3 colpo, una facuta chiar de puia, si genotipare hpv..si toti mi-au zis ca pana la urama tot la cauterizare se ajunge, ranile astea se fac si de la dezechilibre hormonale, deci eu cred ca sunt doctor in asa ceva , e ultimul lucru de care ma stresez, am inceput sa ma simt foarte ok chiar si cu endo, iti dai seama ca o amarata rana pe col e nimic pt mine....
ce sa zic durerile s-au mai linistit, dar aseara am gatit mult si m-am obosit si mi-a fost rau , mi-a venit sa vars de la mirosul de praz, azi am mancat fff putin si nu mi-e foarte ok....ma duc la doc dupa sarbatori, ca acum chiar n-am chefff.
va puuup pe toate si bea ai grija cu placenta

lelu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxypuy care din voi a mai luat ceva suplimente pt fertilitate? as vrea sa incep sa iau si eu ceva - m-am uitat pe site la dr tutu si vreau sa merg la plafar sa iau ceaiurile si sa-mi prepar cocktail-ul recomandat de dansul pt endo si ma gandeam sa-i dau si sotului niste ceai de branca ursului (asa preventiv poop! Roxy |
care este adresa site-ului dr tutunaru?ca eu nu gasesc...
xdidi spune:
salutare fetelor si neata la o cafe virtuala,
roxy despre suplimente naturale ce sa zic am luat ceva timp kamaiani, am luat si tincturile vreo luna cel mult, dar nu le suport, adica aia de zmeur e ok , insa branca ursului
, cu ceaiurile ma intelg bine de obicei, pt ca imi plac....
am mai luat vit e forte si complexul de b-uri(pe care intentionez sa-l reincep), multa vit c si ca cu d3 am luat pe perioada menopauzei....aaa si mai luam imunostim, care are cat's clow si am citit pe homeopate si naturiste ca e foarte recomandata....cam atat despre naturiste
fetelor...mie cam rau...aseara am papat si mi-a fost bine, ddar de dimineata....acum mie rau si de la banane

dc mi-e rau acum cand vin sarbatorile si se termina postul...si pot papa chestiii
poate imi trec starile astea cand fac pauza de o saptamana...
va puuup