Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe! (63)
Raspunsuri - Pagina 16
roxypuy spune:
hello fetele mele! ce faceti?
bea - felicitari si sa-ti traiasca bebelul, sa fie sanatos si sa te bucuri de el 
lores - si eu am aceleasi probleme
m-a terminat diphe asta
dar nu l-am tinut pe uscat pe al meu sot
noi oricum mai foloseam lubrifiant si inainte k eu sunt cam virgina de cele mai multe ori
du-te fugutza la farmacie sau la hypermarket si ia lubri si bucura-ti sotul
nu mai tine bietul om
pup si sa aveti o saptamana extraordinara! 
Roxy
Lores31 spune:
Buna Roxypuy,
Asa voi face, te ascult cu sfintenie, chiar daca eu nu prea suport durerea. Arta cere sacrificii si iubirea la fel.
Pupicei

| Citat: |
| citat din mesajul lui roxypuy hello fetele mele! ce faceti? bea - felicitari si sa-ti traiasca bebelul, sa fie sanatos si sa te bucuri de el ![]() lores - si eu am aceleasi probleme m-a terminat diphe asta dar nu l-am tinut pe uscat pe al meu sot noi oricum mai foloseam lubrifiant si inainte k eu sunt cam virgina de cele mai multe ori du-te fugutza la farmacie sau la hypermarket si ia lubri si bucura-ti sotul nu mai tine bietul om![]() pup si sa aveti o saptamana extraordinara! ![]() Roxy |
Lores31 spune:
Buna Bea,
Trebuie sa te felicit si eu. Nu pot sta deoparte la o veste asa placuta!
Te pup si ai grija de voi!

Lores31 spune:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

| Citat: |
| citat din mesajul lui roxypuy lores stai linistita k merge k unsa cu lubrifiant face minuni, pe bune pup! Roxy |
misspii spune:
Beatrice - Felicitari!!!!!!!!!!Te pup si ma bucur ca bebita este OK.Ai grija de tine...Mai vorbim.Va doresc tot binele din lume si multa,multa sanatate.
xdidi spune:
salutare fetelor,
bea

te puup

, te felicit din suflet iubita, ma bucur de bebe al tau, si succes cu chiuretajul, urat cuvant , ce sa mai zic de experienta....sper sa fie bine si cu incredere in Dumnezeu le vei dobandi pe toate, doar esti o lupatatoare endomoasa
misspii ce sa zic am mai discutat treaba asta parca tot aici, eu una nu sunt foarte pregatita pe fiv din 3 motive: 1 moral, nu sunt foarte convinsa de anumite proceduri din fiv, nu sunt sigura ca daca voi face asta si voi avea parte de un esec voi reusi sa trec peste gandul ca am pierdut niste potentiali copilasi....am eu probabil probleme, ma intreb tot timpul dc resping ideea fiv-ului si nu am foarte multe motive plauzibile, dar simt ca nu vreau si sunt sigura ca nu imi va reusi...
2 riscuri, nu vreau sa ma indop de hormoni, iarasi si sa fie un procentaj atat de mic de a avea un bebe, plus ca am si o varsta la care vreau si cred ca pot incerca natural..
3 financiar, poate as strange banutii necesari de la parinti ,bunici, etc...dar nu ii am starnsi eu personal si cu atat mai putin as vrea sa fac asa ceva, plus ca nu as vrea sa implic tot familionul in astfel de discutii...
cam asta e nu ma pot exprima mai bine acum dar sper sa intelegi ce am vrut sa spun, nu am nimic cu cei care fac fiv, Domane fereste!!!! dar eu asa simt, si nu zic ca nu voi face nicodata fiv, dar sunt mai mult ca sigura ca nu cel putin in urmatorii 10ani...
roxy eu am facut analiza de hpv si mi-a iesit negativ, nu inteleg ce treaba are colul cu diphe dar o fi vreo legatura, insa hpv este un virus pe care il ai sau nu , nu poate sa dispara radacina de hpv pt ca faci tratament cu diphe....probabil dr. tau vrea sa-ti faca si alte investigatii si atunci s-a gandit sa le faci pe toate odata, adica atunci cand termini diphe
din experienta mea iti zic ca rana de pe col nu trece, am incercat cred ca toate ovulele. insa o chestie ciudata totusi s-a intamplat , dupa menopauza dr (care ma vazuse si inainte de menopauza)mi-a zis ca rana e ff mica si nu necesita cauterizare, insa cand mi-a reaparut endo in iunie mia- zis ca arata urat rana si trebuie cauterizata obligatoriu...acum sa vedem in ianuarie ce imi zice alt doc, oricum la cauterizat ma astept.
fetelor am niste dureri de stomac in ultima perioada de mor, dimineata cum ma trezesc incepe spectacolul, am inceput sa pap cate o lingurita de miere asa pe stomacul gol si functioneaza nu mai am dureri imediat dupa.....dar cand bea cafe pe stomacul gol n-aveam nimic
....cred ca stomacul meu reactioneaza negativ la ceea ce este bun pt el...
va puuuuuup pe toate

xdidi spune:
fetelor stiu ca m-am intins
, dar mai am o intrebare, a intrat o data cineva aici care a facut o terapie cu laser....as vrea sa stiu unde a facut?
merci 
Rikidone spune:
[quote]citat din mesajul lui Lores31
Buna Rikidone,
M-a facut extrem de curioasa acest nou medicament Visanne ptr endo. Tie ce medic ti l-a recomandat, ti-a dat mai multe amanunte despre el? Ar putea fi luat pe toata perioada vietii
, si sa scapam de endo sau.... vorbesc aberatii?
Nu radeti de mine, dar as vrea sa va spun ceva. Aseara dupa 6 luni am incercat sa fac dragoste cu al meu sot, am zis cat sa mai stau si sa-l mai tin in repaus. Ei bine fetelor nu am putut. Au trecut anii de la prima experienta, dar parca nu a durut asa rau. Ne-am lasat pagubasi in fata durerilor mele. Azi ma duc la farmacie si imi iau lubrifiant si vom incerca din nou, ca na...... trece anul si noi.... 

Va pup pe toate, va doresc multa sanatate![quote]
Medicul care mi-a spus de acest medicament este ginecoloaga la care merg eu, dar din pacate, pentru mine, ea nu are competente in laparoscopie si nici nu mai lucreaza in sis. de stat. Nu mi-a dat prea multe detalii despre administrarea lui. Mi-a spus doar ca se poate lua o perioada mai lunga de timp. Pe siteul Visanne am gasit " There is no experience with Visanne® treatment >15 months in patients with endometriosis" si "Prior to treatment with Visanne®, administration of any hormonal contraceptive should be stopped. Available data indicate that Visanne® inhibits ovulation".
Eu o sa-l intreb si pe medicul care o sa ma opereze de acest medicament sa vedem ce imi zice si el.
xdidi spune:
salutare fetelor,
fancy mona ce ma bucur ca mai ia cineva yasmine si are reactiile astea, ca am mai vb cu utilizatoare si mi-au zis ca am eu pitici pe creieras , ca yasminele sunt cele mai bune si etc, etc etc......oricum mai am o saptamana si gata si folia asta si mai e una ieieieieieieiei sper sa nu-mi explodeze sanii la ultima, dar asta este, toata viata mi-am dorit sa fie mai mari si acum cand ii am ma vait![]()
va pupaces pe toate