Strumfi de iulie-august 2007 (201)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

salutare

kariris, of, nasoala treaba cu febra asa mare. sanatate multa, nenorociti rau virusii de anul asta.

multumesc de raspunsul in legatura cu "oboseala" de la gradi, chiar ma gandeam ca nu stiu daca eu as fi mai fresh daca as sta cu inca 20 de insi in aceeasi camera (mica) vreo 4 ore si sa discute fiecare ce are de povestit. nu mai zic de tipete, plansete, imbranceli...
si totusi, parca la gradinita unde am fost eu cat eram copil nu ma simteam asa obosita, cred ca e si problema de perspectiva, acum m-am mai "uzat" si eu.

Carla, sanatate multa .

Dana, foarte haioasa Daria, eu zic sa le facem cunostinta copiilor si sa stam cu pixul in mana sa notam .
si sa pui lapte in tzatze, da? mai ales daca zici ca Eric e mucios.
ca sa te consolez, sa stii ca si Damian a avut vreo 3-4 zile cu muci si fornaia ca furnalul. si ceva tuse semi-productiva. nu l-am tratat decat cu o doza de drosera pt tuse si i-a trecut.

zilele trecute il apucase iar tusea magareasca si stranutul, acum nu i-am mai dat nimic. tot asa, in vreo 3-4 zile i-a trecut.

Brazuca, la multi ani , scuze de intarziere.

Luna la cat mai multi ani fericiti impreuna .

monica, sa fie intr-un ceas bun cu noul job
prima oara cand am stat in cic, deja ma plictisisem acasa dupa 2 luni, acum parca nu-mi vine sa dau navala la lucru. imi place ceea ce fac (ca job), nu ma plictisesc niciodata, insa acum parca ma bate gandul sa stau maxim acasa cu piticii. ca e foarte posibil sa fie ultimul meu cic .
(desi azinoapte am visat ca-s gravida iar ).

eu sunt un pic cam depresiva, vad mai mult ca de obicei mizeria din casa - ca nu mai reusesc sa strang deloc, la capitolul organizare stau prost rau. plus ca-s cu al meu cam in corzi, nu cu un motiv anume, ma enerveaza ca-l vad cate 30 de minute seara, de parca am facut copiii singura si singura trebuie sa-i cresc. si ma mai enerveaza ca el se enerveaza prea usor pe odrasla cea mare, se cam rasteste la el...

ma duc, striga david din leagan: "maaami, vino si trage-ma de picioarele astea mari si frumoase!" , asa ca ma duc sa ma execut.

we placut in continuare.

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Kariris brrr, febra 41. Nu vreau sa stiu cum as fi reactionat. Sanatate multa micutelor. Cred ca aveau imunitatea afectata dupa infectia aia de au facut asa repede febra mare.

Vivela si pe mine ma enerveaza sotul ca vine f tarziu seara , pe la 9, insa imi dau seama ca nici lui nu-i este usor si incerc sa ma temperez. Barem el nu tipa la Daria, e chiar la extrema cealalta, ii permite prea multe, nu-i bine nici asa pentru ca eu, stand toata ziua cu ea, mai ridic glasul, impun reguli, si mi-e sa nu fiu perceputa ca aia rea.
Da, cred ca ar fi tare haiosi amandoi. Ti-am zis ca Daria s-a tuns singura cu foarfeca ei boanta (vizibil bine intr-o parte) si a venit tare mandra la mine : "uite ce frumoasa m-am facut"

X-ray ce dulce e Eli in filmuletul ala. scumpa foc.
Pe Daria nu am mai reusit sa o invat nicio poezie, inventeaza ea. I-am zis ca trebuie sa-i zica o poezie lui mosu si mi-a raspuns "da, uite asa. Vine iarna, vine sania si da peste tine, da peste tine" II tot zic ca asta nu e poezie, ca mie nu-mi place, bla, bla dar ea tine una si buna ca asta e pentru mosu. Parca vad ca la prima ei serbare la gradi imi tranteste vreo poezie de-asta inventata.

un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

dana, , e mortala Daria cu poezia . eu m-as mandri in locul tau, de fapt o si fac, ca si david e cam pe aceeasi linie . la noi poezia "batista mea e mica..." este "batista mea e uriasa si nasul e mare cat o trompa..." .

eu vad ca supravietuiesc admirabil cu 2 copii singura, aplicand sistemul total non-violent, adica nu-l pedepsesc absolut deloc, chiar daca mai are niste scapari si imi mai articuleaza cate un picior sau face intentionat pe dos. l-am lasat cum a vrut el, de ex azi a stat nud pana pe la pranz ca n-a binevoit sa se imbrace sau macar sa se lase imbracat.
si vad ca nici el nu mai insista sa faca pe dos, parca incepe sa renunte la incapatanare.

apropo de tuns cu foarfeca, david ma "tundea" cu o foarfeca de plastic, eu tineam capul pe pieptul lui in pat si el "tundea" la mine. cica: "mami, ma barbieresc" .

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

noi tinem febra in frau cu antipiretice, nu mancacm nimic, scoatem muci o tona cu aspiratorul, suntem ciufute, adormim pe unde apucam doar in pat nu si... abia astept noaptea si sper sa doarma, ca si eu ma simt rau de tot si mi-e foarte somn.
Nu le-am mai luat temperatura, o voi face doar inainte de culcare sa stiu pe cate gauri le indop cu antitermice.
Asa as iesi maine cu ele afara, dar cred ca nu e bine. Offf!
Daca o tinem asa 3 zile gradi, 15 stat acasa ma vor termina. Macar de si-ar imbunatati imunitatea cu reprizele astea de viroze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna noaptea,

Se vede dupa ora la care scriu ca-s in vacanta .

Monica, asa este, au trecut doi ani de cand ne-am vazut prima data, ce repede au trecut, micuta ta implineste doi ani in curand, sa-ti traiasca fetele. Succes la noul serviciu.

Kariris, brrr, ce febra mare, multa sanatate fetelor sa scapati repede. Ma bucur ca ati gasit gradinita buna.

X-Ray, multa sanatate Elisei si pupici. Ce frumos ca te-ai vazut cu Cristina, sper sa reusesc si eu desi pana acum nici nu am apucat s-o sun ca am fost singura cu pitcii 3 zile.

Luna, Danagh, inca 50 de ani la fel de fericti de acum incolo alaturi de sotiorii vostri.

Si noi aniversam azi (7 nov), 18 ani de casnicie, suntem majori . Si tot azi e si ziua mamei de nastere, vom face o masa in familie cu mici de la Cocosatu' si torturi de la Capsa .

Va las, somn usor,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
carla,sanatate sabinei,sper sa treceti repede peste episod
kariris,sanatate fetelor..intr'adevar,virusi cam agresivi anul asta.
antoanela,multi ani inainte..sa-ti traiasca mama,sa fie sanatoasa!!.
brazuca,la multi ani,sa fii sanatoasa si iubita!!offf cand ma gandesc ce ma asteapta si pe mine in cateva zile ca ramanem singuri si mi-e groaza de cum o sa reactioeze mihnea,deja daca ta-su dispare cateva minute incepe "unde e tati"
luna,dana..multi ani inainte,sa fiti iubiti si sanatosi!!
si noi am aniversat de curand 13 ani de relatie si 8 de casnicie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Anto, multi ani fericiti pentru ambele aniversari de azi!
Kariris, imi pare foarte rau pentru probleme, cred totusi ca o trageti mai rau decat noi. Sabina cu otita n-a avut cine stie ce simptome, doar a fost tuflita rau vreo 2 zile. Ieri am fost cu ele la control si sunt bine amandoua.
Nu stiu cum e imunizarea asta, oi fi eu mai nebuna, dar tot nu sunt de acord sa tin fetele in jet de virusi/microbi, doar-doar s-or imuniza vreodata. Si tind sa cred ca doar in Bucuresti se intampla asa ceva la gradinite, imi spunea o prietena care are copilul 'la tara' ca la ei nu se aduc copiii raciti, ii tin taranii acasa.
Tu stii bine ce trebuie facut ca sa le pui pe picioare, multa putere iti doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Hello girls

N-am citit din urma, am intrat doar sa va pun niste pozici cu noi:

www.facebook.com/album.php?aid=81330&id=1074925258&l=2abdb067f2" target="_blank">AICI

si

www.facebook.com/album.php?aid=80423&id=1074925258&l=febc048ff5" target="_blank">AICI

Primele sunt de ieri, din Covent Garden unde am fost cu socrii, Cosmin (primul lui musical, i-a placut la nebunie) si fratele sotului meu cu sotia lui.

Celelalte poze sunt de weekendul trecut, iarasi socrii, cumnatii si copii lor. Noi ne tot petrecem, aniversarea noastra plus ziua soacra-mii care implineste 70 ani pe 9 Nov asa ca cele doua weekenduri i-au fost oarecum dedicate ei.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

buna seara,

noi acum ne-am strans acasa, la programul de seara
ieri am fost la ziua unui prieten, astazi la continuare , la pescuit si la un gratar ... caldura mare , am facut plaja, copiii au alergat pe saturate
maine incepem gradinita, iar la virusi, sper sa razbim, ca si pana acum
acum sunt amandoi ok, nu mai tusesc, nu mai "mucaiesc"

termin programul de seara si ma bag la vizionat poze de Luna

Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

buna seara fetele!
sper ca ati petrecut frumos ziua de azi si cea de ieri ca tare frumoase au fost...
Noi nu am iesit afara. Eu sunt mai bine si fetele la fel. Temperatura nu a mai crescut peste 38,7 dar Karina azi dimineata la ora 6 voma si incepuse cu scaunele diareice. Vreo 3, ca m-am bagat in ea cu furazolidon si, am pregatit si ercefuryl si loperamid sirop in caz ca are prea multe scaune diareice. De mancat nu a vrut sa manance NIMIC toata ziua. A baut doar ceai de menta+sunatoare si apa.
Cam greu, ea cu regim pt diareee si Iris e constipata si trebuie sa manance fix invers. Noroc ca pricep saracele de ele ca trebuie diferit.
Culmea e ca Iris nu are muci si nici diaree. A avut un singur scaun diareic vineri cand ne intorceam de la gradi.
Asta e... trecem noi si pentru asta.

De maine ramanem si singure ca pleaca sotul din tara.

Mergi la inceput