Aspirante optimiste!Felicitari lisssa_ana!!!(603)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

Paula, Mikado...saru'mana pt raspunsuri...am reusit sa ma fac de ras...dar asta, e omul cat traieste invata.

Am fost la farmacie in pauza de masa, mi-am luat vit E si vit C....acid folic mai am jumatate de cutiuta....deci am inceput luna in forta....o sa vreau sa imi iau si TB numai sa pot lua s in weekend, ca de regula ma trezesc si eu mai tarziu.

In rest sunt cam pleostita ...ma tot gandesc la bebita si nu inteleg de ce pt unele femei e atat de simplu, se prinde din prima si noi ne chinuim atata.
Stiu ca Doamne Doamne stie mai bine cand trebuie sa ni-l trimita, dar vreau atat de mult sa am si eu bebita al meeeeuuu

hai ca nu vreau sa va mai intristez si eu....punct si de la capaaaat!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annare spune:

PAULA eu stau si cu perna sub fund si cu picioare pe pereti.si nimic....offfffffffff.....WALKIRIA ai mare dreptate...pt unele e asa de usor sa conceapa un copil...iar noi.........o sa vina el si la noi...off...asa zic in fiecare luna dar parca nu mai am putere..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

Annare...stiu cum e cu puterea asta....dar numai in noi gasim forta de a merge mai departe si trebuie sa ne remontam luna de luna pt a crea mediul propice bebelului.

Este foarte important ca ne sustinem una pe cealalta si avem unde refula atunci cand ne incarcam mult prea mult...si sincer chiar va multumesc tuturor ca va rapiti din timpul vostru pretios pt a incuraja, a sustine si a asculta.....imi sunteti tare, tare dragi!

Ma gandesc ca daca imi plang de mila mai rau imi fac....asa ca fetelor haideti sa ne ridicam usor usor din aceasta stare si sa luptam in continuare ...este singura solutie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Buna fetele, am venit si eu de la serviciu! Vroiam a va spun ca eu sunt Z24 si a inceput spottingul. Probabil am avut o luna fara ovulatie, altfel nu-mi explic. Sunt , nu e bebe nici luna asta. Forumul aspirante pesimiste nu exista, ca deja optimismul meu e la pamant?

Doamne te rugam da-ne si noua un sanatos!

Mergi la inceput

Laurici tin pumnii sa vina bebe dupa tratament. Pare un doc ok cel de care ne spui, eu zic ca o sa reusesti, pumnii stransi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Fetelor nici eu nu stau prea bine cu optimismul zilele astea,Z 47,2 teste neg
Dar,trebuie sa facem cumva sa ne ridcam din starea asta,dupa cum zicea si Walkiria
Si noua o sa ne vina randul sa avem liniutzele,sa fim cu burtici frumoase de care o sa fim mandre si dupa o sa ne plimbam puiutzii prin parc si nimeni n-o sa fie ca noi
Haideti fetelor,ca mai este speranta,o sa fie bine,o sa vedeti

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra

"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annare spune:

OFF KATY stiu cum e ...si eu sunt z1...credeam k sunt z26...dar uite k au venit uratii..mergem mai departe...o noua luna..o noua sansa

Mergi la inceput

Lorena imi pare tare rau. Tin pumnii sa iasa bine RMN-ul.

Mergi la inceput

Lore de sefi no comment! Sunt inumani!
Andra din cate stiam eu la f. multe fem le iese testul papa nicolau 2, era mai rau daca era 3 sau 4. Si mie imi iesise un tricomonas apoi cu tratament am scapat. Tin pumnii sa vii cu II dupa tratament.
Raluci votat!
Miha nu am ratat ovulatia, nu o prea ratez in nici o luna dar se pare ca e o problema pe acolo de care nu stiu inca. Tb neaparat sa vad cum stau cu trompele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa1986 spune:

Buna fetelor,
Mult mai vorbiti...., lipsesc o zi si deja ati deschis alt capitol :))).Ieri am primit rezultatele de la papanicolau si mi-a spus ca totul e ok dar ca trebuie sa i-au niste metronizadol daca ma deranjeaza secretia, am ramas cam uimita, cum nu am nimic dar trebuie sa i-au antibiotic?Poate ma lamuriti voi.

D-zeu ne iubeste!!!

Mergi la inceput