Aspirante optimiste!Felicitari lisssa_ana!!!(603)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

am ras cu lacrimi

Traieste, Iubeste, Daruieste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

cami tari bancurile

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra

"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annare spune:

super tari bancurile...fetelor nu mai sunt ziua 26 sunt z1..mi au venit uratii..monstrii..balaurii ca nu stiu cum sa le mai zic...cum e viata asta..pana in castorie ma rugam sa mi vina ,,iar acum as da orice sa stiu ca nu mi vine

Mergi la inceput

annare mie mi-ar placea sa vina,ca eu sunt Z 47 si nu au venit,am doua teste negative dintre care unul in Z 45,deci nu e bebe,numai o dereglare tampita

Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

Buna fetele, asa de tare m-am intristat cand am citit numai vesti proaste...
Lorena noi suntem alaturi de tine, daca te putem ajuta cu ceva, indrazneste si cere.... incearca sa te linistesti si fii increzatore ca Dumnezeu nu te va lasa la greu.
Ne vom ruga pt sanatatea ta,numai incearca sa te linistesti, ca e foarte importanta starea ta de spirit.

Bebelu intreab-o daca ne poti da nr ei de tel, sa incercam sa o sustinem sinoi cum putem.

Laurici, imi pare tare rau sa aud ca si tu ai vesti proaste...haide ca vom vom trece noi si peste astea...si se va indura Dumnezeu si de noi sa ne binecuvanteze cu bebelul mult dorit....cred ca numai el stie cand e timpul potrivit sa vina.

Didi...te indrepti cu pasi destul de repezi catre cel mai mare vis al tau....sa te ajute Dumnezeu sa fie bine si sa se prinda un micut...sau poate 2,3

Fetelor eu declar Z1....sunt putin trista, nu va pot minti cu toate ca eram 90% sigura ca nu sunt...ieri dimineata mi-am luat TB ( ca sa nu mai fac test si sa vad doar o liniuta) si cand am vazut ca am doar 36.5 mi-am dat seama ca in maxim 2 zile tr sa-mi vina menstra.
Oricum ieri am fost Z38, poate mi s-o regla si mie intr-un final menstra asta ca asa m-am saturat.
Asta este, o luam de la capat.
De azi incep sa iau acis folic, vit E ( 10 zile) si vit B9....poate poate pana la sf anului s-o prinde vreo minune.

Am si eu o intrebare fetelor, am observat ca am avut cateva luni in care am ovulat in Z 21, 22 ( pe-aici pe undeva), e vreo problema daca ai ovulatia tarzie?

pt toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

Fetelor vit B9 mai este numita si acid folic?....adica e unul si acelasi lucru?..hai ca reusesc sa ma fac de ....

Mergi la inceput

walkiria eu asa stiu ca e vit B9,i-i se mai zice si Folate

Dr.Seuss

Trying To Conceive
TTC blinkie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikado spune:

Hello ! Sa aveti o zi frumoasa !

Walkiriaacidul folic este de fapt vitamina B9

www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">Grafic
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annare spune:

mai fetele mele...eu nu inteleg de ce nu vrea sa se prinda bebele asta..e tare incapatanat..cred k seamana cu mine....vreau sa va intreb ceva...voi dupa contact stati intinse in pat 15-20 min?eu asa fac dar degeaba

Mergi la inceput

annare eu stau intinsa dupa,imi pun si o perna sub fund sa-i ajut pe

Dr.Seuss

Trying To Conceive
TTC blinkie

Mergi la inceput