Ursuleti de Nov-dec2010 - HAI MIRUNA!!HAI JOY(151)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

am in cap o mie de intrebari:

1. Aseara pe la 22h00 cand am plecat de la cabinetul doctorului am oprit la farmacie sa-mi iau medicamentele care mi le-a dat si am gasit si absorbante de la Natracare: am luat un pachet de 10 caci doar unul mai aveau! Intrebarea e de cate voi avea nevoie?!?!? Eu mi-am luat si tampoane de la always din acelea de noapte, doua pachete si am si vata si comprese sterile in caz ca... oare sunt suficiente sau mai trebuie sa iau un pachet din acelea de la Natracare?!?!? cat de abundente sunt lohiile si cat tin dupa o cezariana!?!?!?

2. M-au speriat fetele ca nu-ti dau copilul in camera la Filantropia cu toate ca asa scrie peste tot si ieri mi-am "comandat" o rezerva, ca sa nu am probleme de genul acesta. Ideea e ca eu nasc pe 24 si rezerva e din 25, deci ce se intampla cu bagajul meu cat stau eu la TI?!?!? Trebuie sa-mi iau din prima, toate cele necesare sau il impart in doua?!?!?

3. In spital imbraca copii cu hainutele de acasa sau nu are sens sa le iau... important fiind doar costumasul de iesire din spital?!?!?

Cred ca cea mai in masura sa-mi raspunda la ultimele doua intrebari e Beatrice... dar sa vedem daca va avea timp!!!

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Cate ceva despre noi!

Dau de baut, azi intram in luna a-8-a. Sa aiba Domnul grija de noi ca mai avem tare putin. Nu pot crede.

Mie mi-e somn in ultimul hal, dorm pe mine. Dorm cu Luca la pranz 2 ore, noroc ca am copil somnoros, nu era asa inainte acum sparge cu somnul. Aseara nu am rezistat la Fringe,la 22h00 eram cu Luca la nani, pana dimineata la 09h00. In we sotzul sta cu Luca eu dorm pana la 12h00, 13h00, ei ies in parc si eu . Stiu ca asa eram si la Luca in preajma nasterii, organismul face stoc de odhina, se pregateste pt ce vine

Nu ma doare nimic, toate bune. Am o singura problemutza, mi se pune cate un carcel noaptea la gamba, dar ff dureros, desi iau Magneziu tot mai am carcelul asta. Numai in pat, noaptea cand ma intorc am carcel. Ma rog, astept sa scap ca e f dureros.

Maine merg iar la maternitate, am intalnire cu anestezistul. Si apoi la cabinetul ginecologului- draguta de ea, maine scap de ea ) pentru o ecografie morfologica de 32 saptamani. Sa imi tineti pumnii.

Mda, fi-miu tocmai a deschis frigiderul si s-a jucat nitel cu un ou pana l-a spart pe jos. Dragutul de el!

Eva & Luca (08.09.2008) acum 32+ cu Noah (30. 12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

EvaF legat de pastilutele homeopate... mersi frumos pentru raspuns!!!

Ideea e ca fiind pastilute de colici, bb foarte mic, etc... nu se pune problema sa i le dau sa le inghita si nici sa le pun sub limba... cu siguranta nu va stii ce vreau de la viata lui

Ma gandeam sa le pun intr-o lingurita de silicon ca sa se dizolve si apui sa i le dau, dar .......... nu stiu cate si nici de cate ori pe zi?!?!? Nu stiu nici incepand de cand si nici cat timp?!?!?

Inteleg ca tu ai fost una din norocoasele cu bb fara colici, asadar e clar ca nu ma prea poti ajuta

Poate reusesc sa ma lamuresc pana la urma, vorba aceea mai am trei saptamani pana nasc, asa ca ce alta treaba mai am

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

diana, eu n-am avut rezerva si mi l-au dat dar pana la 23 doar in camera.nu cred ca peste noapte ti-l lasa. a venit pediatra la mine, mi-a facut mai multe observatii, care ulterior sper sa-mi foloseasca.

am boldit tot,sorry,dar scriu cu o mana.ca doarme bebe in brate

vroiam sa ma plang voua ca ma simt ca o mama denaturata, neavand lapte si trebuind sa-l hranesc cu lapte praf. mi-au recomandat nan.
daca ati stii la spital cat m-au muls asistentele!

Mami de printisor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

diana, eu n-am avut rezerva si mi l-au dat dar pana la 23 doar in camera.nu cred ca peste noapte ti-l lasa. a venit pediatra la mine, mi-a facut mai multe observatii, care ulterior sper sa-mi foloseasca.

am boldit tot,sorry,dar scriu cu o mana.ca doarme bebe in brate

vroiam sa ma plang voua ca ma simt ca o mama denaturata, neavand lapte si trebuind sa-l hranesc cu lapte praf. mi-au recomandat nan.
daca ati stii la spital cat m-au muls asistentele!

Mami de printisor

aseara nu eram asa sigura ca te lasa cu bebita in salon asa ca am facut pasul si am rezervat salon tip "rezerva".

ce observatii ti-a facut pediatru... spune-ne si noua sa invatam

despre tampoane si bagaj ce poti sa-mi spui
apropo, masajul acela horror de care imi e teama ca de operatie cum e?!?!?

iti tin pumnii sa iti vina laptic... D-ne ajuta!!!

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana.b

EvaF legat de pastilutele homeopate... mersi frumos pentru raspuns!!!

Ideea e ca fiind pastilute de colici, bb foarte mic, etc... nu se pune problema sa i le dau sa le inghita si nici sa le pun sub limba... cu siguranta nu va stii ce vreau de la viata lui

Ma gandeam sa le pun intr-o lingurita de silicon ca sa se dizolve si apui sa i le dau, dar .......... nu stiu cate si nici de cate ori pe zi?!?!? Nu stiu nici incepand de cand si nici cat timp?!?!?

Inteleg ca tu ai fost una din norocoasele cu bb fara colici, asadar e clar ca nu ma prea poti ajuta

Poate reusesc sa ma lamuresc pana la urma, vorba aceea mai am trei saptamani pana nasc, asa ca ce alta treaba mai am

36+

Pai ti-am zis 3 pastilute de cate 3 ori pe zi, jumatate de ora inainte de masa. Si da, le pui sublingual, ele stau acolo si se topesc in saliva, asta e ideea. Fiind asa mici nu e niciun pericol, ele se topesc repede in saliva si nici nu stie ce are acolo sau cand le inghite.

Incepand de cand? Pai cand vezi ca incepe sa se chirceasca de durere si sa planga, inseamna ca are colici, atunci ii dai, altfel nu are sens. Ca doar nu vrei sa ii dai asa fara colici, preventiv ?!?!
Daca are, ii dai, nu? Sau cum?

Diana, asa arataa tubul, cu granule mici, nu?
http://f1.img.v4.skyrock.net/f1d/9-m-o-i-s/pics/1806678658_small_1.jpg

Eva & Luca (08.09.2008) acum 32+ cu Noah (30. 12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

cred ca stiu de ce nu ti-l lasa peste noapte: cica intre 12 a.m. si 5 a.m. nu mai hranesc bebelusii si ti-l iau ca sa il duca la salonul lor unde pot plange fara sa-i auda nimeni...

am sa insist sa-l lase mereu cu mine in salon... acum depinde bineinteles cat sunt si eu de apta si daca am ca sa-i dau sa manance!!!

dar mi se pare horror sa-i lase sa tipe pana la 5 dimineata cand scot ele cica biberoanele de la sterilizat

36+

Mergi la inceput

EvaF cred ca am citi primul tau mesaj cand neuronul inca nu se trezise

deci cate trei pastilute o data, de trei ori pe zi de cand da semne ca ar avea colici... mersi frumos

intr-adevar asa arata borcanelul si sunt tot de la Boiron!!!

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rala spune:

In sfarsit am apucat si eu sa ajung la zi.
In primul rand felicitari Olgai si lui Radu si o asteptam cu povestea.
Mirunam ma bucur tare ca a fost cu folos intalnirea cu tutu. Stiam eu ca n-o sa pleci nelamurita de acolo
Andreeacc, tu ai nascut la Elias, nu? Ai ceva povesti? barfe? cum stau cu materialele (ate, ace), cum merg "atentiile"? Multumesc mult daca te incumeti sa ma ajuti si pe mine cu ceva info.

37+ cu viitoarea scorpioanca Maia
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Cate grade trre sa avem in camera?Eu am 22-23, dar sincer mi se pare cam frig.

Mami de printisor

eu stiu ca maxim 23 de grade trebuie sa fie, cel putin asa am avut noi. sa nu cumva sa te simti mama denaturata ptr ca nu ai lapte....nu este vina ta. si eu la baieti m-am chinuit ingrozitor sa am lactatie dar ei ba nu se saturau, ba nu luau in greutate si nu am avut ce face decat sa completez cu lapte praf. cu iustin prima luna si jumatate am stat 24h din 24 cu el la san. nu puteam sa merg la baie fara el, sa mananc, pana si la stomatolog am stat cu el la san de transpira saracul doctor. am baut o gramada de ceaiuri, dar ce n-am facut si tot nimic. asa ca nu te mai stresa ca nu-i faci bine .

diana pana la urma era buna trusa de anestezie care ai luat-o inainte, cea pe care am luat-o si eu?

doura si danait v-am vazut puii sunt niste scumpi...vreau si eu fetita ...rusine sa-mi fie...si sa nu credeti ca regret ca am baiat sau ca o sa-l iubesc mai putin dar vreau sa impletesc si eu codite

Mami Andreea 37+ Horia Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

AMR...12 zile

Mergi la inceput