Ursuleti de Nov-dec2010 - HAI MIRUNA!!HAI JOY(151)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Citat:
citat din mesajul lui danaint

Intru pe fuga, mai am maxim o ora pana se trezeste gandacelul. Testam noua semnatura

Intrebare "indecenta": fetele cu cezariana, ce fel de chiloti purtati? Si ce v-au zis de ingrijirea cicatricii? Pe mine inca ma doare cand tusesc, am vazut ca pe Crisis nu o mai doare... O fi ceva in neregula la mine?

Mami de Lucas Petru (27.10.2010)

Eu am purtat cateva zile niste chiloti mai inalti, dar elasticul imi venea cam la 2 cm peste operatie si imi lasa urme. Am trecut apoi la chilotii de unica folosinta de la Mothercare care sunt peste burta si ma simt mai confortabil cu ei.
Am dat cu Betadina peste operatie si este ok. Inca mai am zona de langa taiatura, pe toata lungimea, putin inflamata si amortita.
Iar durerea va disparea cand scoti firele. Si pe mine ma mai tinea la o saptamana de la nastere.
Te

Symo - mami de Diana Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inacat spune:

Buna ursoaicelor,
am primit un mesaj de la [b]Elfica:
"Nu am apucat sa intru pe net... Timpul zboara repede, ne-am obisnuit cu scumpa, i-am facut cat de cat un program de somn, dar nu apuc sa intru pe forum. In plus, azi de dimineata m-am trezit cu operatia supurand, am fost la spital, la medicul care m-a supravegheat inainte de nastere, ma mai duc si maine, asadar am avut niste probleme, insa asigura-le pe fete ca nu le-am uitat si ca ma gandesc cu drag la ele...
Micuta mea pe zi ce trece e mai dulce, suge bine, nu am probleme. Revin cu detalii cand pot. Pupici!"

Olgutza, Doura aveti niste minuni de bebe. Sa va traiasca si sa fiti sanatosi.

Fetelor, eu ma dau cu Garmastan in ideea de a mentine pielea hidratata, dar oricum intindeam pe sani si uleiul pt. burtica.
Ce inseamna ca nu e sanul (sfarcul) format?

Carm3nutza[/b] eu ma epilez la salon, cu ceara.
Parca ustura mai rau ca inainte si sigur ca orice incordare a burticii te poate ingrijora.
Daca picioare+axila e ok (ca inainte) inghinalul (total+interfesier) dureaza de 2 ori mai mult, dar cosmeticiana e priceputa si foarte rabdatoare si pune fasii mici si nu fierbinti, astfel incat sa nu simt asa durere
Din fericire nu sunt nici asa paroasa , ma fac la 3 sapt. si ma fac de multi ani (s-a mai rarit si subtiat firul).
Eu intotdeauna cand ajung la salon ii spun fetei ca incercam si daca nu mai merge renunt. Pana acum a mers.
Poti incerca daca nu rezisti renunta.

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui sunset_zuzi

neata

Fetele cu bebei am si eu o intrebare: ati inclinat patul lui bebe la 35-40 grade?

Doamne ai grija si de noi 37+ Alexia

Sunset, da, eu asa am facut la Luca primele 5 luni cat a dormit in patutul lui, apoi l-am luat cu noi. Am pus un catalog (revista) fff gros sub somiera patutului si gata! Asa ne-a sfatuit pediatrul, e f bine pentru digestie si intr-adevar Luca nua vomitat niciodata dupa masa, in pat sau niciunde.

Eva & Luca (08.09.2008) acum 31+ cu Noah (30. 12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Cate grade trre sa avem in camera?Eu am 22-23, dar sincer mi se pare cam frig.

Mami de printisor

e excelent, Beatrice, tie poate ti-e frig dar copilului ii e f bine. Mai mult e pericol pt el!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

In primul rand:

FELICITARI OLGUTZICA SI BEATRICE!!!
Sa va traiasca baieteii si sa va bucurati din plin de ei!!!

Crisuletzul ai avut dreptate, ieri am fost la doctor dar am intrat la consultatie la 9h00 si dupa aceea eram

asadar, bebita e bine, are aproape 3 kg si ne-a programat cezariana pe 24 noiembrie!
am vorbit despre:
- anemia mea si mi-a spus ca e usoara si nu e nimic ingrijorator (multumesc fetelor care m-au sustinut sa nu intru in panica) si mi-a dat sa iau tardyferon pana cand ies din perioada de lauzie!
- refluxul gastro-esofagian si mi-a spus sa incerc sa nu stau intinsa dupa ce mananc, daca apar simptomele sa incerc cu un pahar de lapte, iar daca persista sa trec la rennie (vroiam sa-i spun, dar m-am abtinut , ca aveam deja aceste informatii de la doctoritele mele de la odisee )
- trusa de anestezie... aici nu prea mi-a placut abordarea lui: mi-a spus ca daca tot am returnat-o pe cea de epidurala, pot sa-mi iau trusa cu doua ace care este pentru rahi-peri pentru ca se poate folosi in ambele cazuri: si epidurala si rahi-peri! Concluzia?!?!?!? Eu ce anestezie voi avea?!?!?!? hmmm.........

Cam atat...

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Buna fetelor,

Imi cer scuze ca nu am intrat in ultimele 2 zile dar am fost tot pe drumuri.

Cand am citit din urma si am vazut ca majoritatea dintre noi au probleme cu somnul m-am mai linistit. pe mine sincer ma cam deprima ca nu pot dormi noaptea pt ca toata lumea imi spune: Dormi acum ca dupa ce vine bebe nu mai dormi. Pai si daca nu pot ce sa fac? ca ma trezesc sa ma duc la baie si fixez apoi peretii ore intregi. Deja e a treia noapte la rand in care am stat cate 2 ore uitand-ma pe pereti.

Eu am fost ieri la epilat. De la inceputul sarcinii eu merg la sometica ca si inapinte si nu am avut nici o problema.... nici nu ma doare foarte rau. Am fost ieri ca avem 35 de saptamani si am zis ca ma mai duc in saptamana 38 ca sa fiu in regula .
Azi am iar drumuri... tre sa duc concediul prenatal la firma. Azi depun si cererea de 15 %. Sunt curioasa ce fata fac .

Felicitari proaspetelor mamici pe care nu am apucat sa le sustin cu galerie!!

34+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika

Buna seara!

Scuze pentru intarziere, insa ...am circumstante atenuante

Vi-l prezint pe bebe Alehangu (asa cum ii spune sora lui):
http://www.flickr.com/photos/olguselu/5143702666/

Multumim tuturor pentru urari!
Radu

Olga cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia

Sa va traiasca! Ce grija mare a avut Domnul de voi, nu pot crede, Olga, prin ce ati trecut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Noi nu am inclinat niciodata patutul copiluilui si Ioanna nu a vomitat niciodata. Iorgos mai scotea cate o gurita de lapte, il tineam un pic mai mult in sus, sau in relax un pic mai ridicat , dar in pat era orizontal.

Deci , depinde de copil. Nepotelul sotului a vomitat pana la un an si mai mult, in jeturi si de multe ori pe zi.

Raluca cu Ioanna , Georgios si 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

De epilat, m-a facut si pe mine sotul cu ceara ieri (inghinal). Au mai ramas fire, dar cred ca e ok. Pana nasc nu cred ca ma mai fac cu ceara. Asa cum am mai scris, s-ar putea sa nasc pe la 36 sapt, deci mai avem doar 1-2 saptamani.

Inainte sa nasc o sa ma faca sotul cu lama, ca sa nu mai ramana nimic.

Raluca cu Ioanna , Georgios si 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

M-am intors de la plata darilor... o bucurie.

Anya, nu cred ca ma mai pot inscrie la odiseea elefantilor ca nu ma va lasa doctorul, altfel ramaneam noi sa inchidem pe aici . Eu am colul de 4 cm luuung si inchis dupa ce l-am avut si de 2 cm.

Yarina, cu col peste 3 cm ajungi linistita la saptamana 38 daca nu o si depasesti. Important e sa nu faci prea mult efort, desi la mine nu functioneaza si sa iei No-spa in caz de contractii. Chiar si asa risti sa dai in extrema cealalta, adica sa treci de termen... greu.

Dana e haios foc bebe Lucas. Nu pot decat sa imi imaginez cu smulgea tot de pe el. Personalitate nu gluma

Beatrice o sa discut cu el. Imi este frica de anestezie ca de operatie. Nu suport ideea sa se atinga cineva de coloana. Am avut optiunea sa ma operez ca sa ajut oarecum problemele pe care le am si am refuzat de groaza ca umbla cineva acolo si daca ii temura mana.... Momentan sunt in fata oului Kinder si maine il deschid.

Andreea si Emanuel a avut asemenea preferinte, il alaptam numai la sanul drept . Cum uram pompa nici nu ma chinuiam sa ma mulg. Rezultatul: o diferenta de dimensiune aproape insesizabila. Insa, acum constat ca tot din dreptul curge mai mult colostru, adica ma patez numai pe parte aceea... . Am vazut pozicile, sunt superbe iar Sebastian pare asa incantat de bebelina

Sotul a ajuns mai paranoia ca mine. De ieri se roaga de mine sa nu iau uleiul de ricin si face scenarii, cum ca iau uleiul, ajung la dilatatie x, nu reusesc sa ma dilat mai mult si stau tot weekend-ul in travaliu. A se citi ca el nu intelegea nici schema cu colul, acum e expert saracul. Azi mai era sa imi si arunce potiunea magica la cos

Ma duc sa bag o curatenie de calmare

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 39 + : AMR 6 ZILE ...

Mergi la inceput