Ursuleti de Nov-dec2010 - HAI MIRUNA!!HAI JOY(151)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_vio87 spune:

da... stiu ca seamana a dop...dar alte simte ca sa zic nu am,..si nici respectiva secretie nu era foarte abundenta, chiar deloc... doar ca m'am panicat... e prea mica titiri... nici nume nu i'am ales inca...
in plus nu mai simt nimic altceva... maine trebuia sa ma duc la filantropia pentru analize.. cred ca o s'o sun pe doctora pentru un consult, chiar daca nu sunt nici 2 zile de cand ne''am vazut...
nici nu stiu ce sa fac...

pupici pe burtici :*:*:* 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_vio87

da... stiu ca seamana a dop...dar alte simte ca sa zic nu am,..si nici respectiva secretie nu era foarte abundenta, chiar deloc... doar ca m'am panicat... e prea mica titiri... nici nume nu i'am ales inca...
in plus nu mai simt nimic altceva... maine trebuia sa ma duc la filantropia pentru analize.. cred ca o s'o sun pe doctora pentru un consult, chiar daca nu sunt nici 2 zile de cand ne''am vazut...
nici nu stiu ce sa fac...

pupici pe burtici :*:*:* 32+

Ana_Vio, vorbeste cu doctora ta, poate e doar o secretie si atat, nu dopul. Ce sa zic, doctora poate vedea mai bine starea dopului, a colului, stati de vorba maine si vezi ce-ti zice.
Nici noi nu avem nume inca , dar am incredere ca atunci cand o vom vedea pe bebelina o sa ne indrume Doamne-Doamne sa gasim si numele potrivit.

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Fetele,merci de gandurile bune. Vrea sa ma tie pan la 38s,adik cam vro 3s. VAI! Cu scoicile auto eu iau de la sh,nu merita pt k se folosesc max 6-8luni sau pan la 13kg. Carut iau bertoni twin merge de la 0-36luni. MIRU te astept dc ai timp. Maine planui si o vizita la Olguta sa il vad live pe bb.

sugubina 35+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

Raportam vizita la medic: suntem cu o sapt mai mari, avem aprox 2800g si nu dam nici un semn ca vrem sa venim inainte de termen! Tocmai mi-a facut nenea doftor inca o programare pe 25 Nov! Mi-am facut si lama preventic-educativ ca am impresia ca am o mica si nesuferita candita....
Va pup si noapte buna! Recuperez maine cw ati mai scria azi

Kitty

35+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria !!!

AMR 4 sau 5 SAPTAMANI!!!....sau cel putin asa sper....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Nu mi-a trimis nimeni parola de la bebelusi. Poate pt ca nu sunt prea activa.

Vroiam sa va spun ceva, nu sunt sigura ca nu e o prostie. Aici nu mi se face nici un control jos, in timpul sarcinii. La voi citesc mereu ca vi se face control dureros si ca pe urma sangerati. Cineva imi spunea mai demult, cand eram gravi cu Iorgos, ca dr. poate sa introduca ceva, un medicament, nu mai imi aduc aminte exact ce, in timp ce face "controlul" ca sa provoace nasterea. Inca o data spun, nu stiu daca e adevarat sau nu.

Stiu insa ca exista un astfel de medicament care inmoaie colul , pt ca atunci cand am pierdut o sarcina dr. mi-a dat un medicament sa il pun cat mai aproape de col cu cateva ore inainte de chiuretaj, ca sa se deschida colul mai usor.

Raluca cu Ioanna , Georgios si 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Ana_vio, eu as suna dr. in locul tau. Sa iti spuna ce trebuie sa faci. Bebe e inca mic ca sa nu incerci sa faci tot posibilul sa-l mai tii la caldurica.

Radu, multumim pt pozici. Vad ca Olga te-a lasat om de nadejde pe forum si cu toata alergatura mai apuci sa ne citesti si pe noi. Pupici la toata familia. Imi aduc aminte de la Randunici ca Sophie era poate cel mai precoce copil de acolo. Pe mine m-a impresionat cat de repede a vorbit si cum facea ea puzzle-ul cu litere inca de pe la un an si un pic. Il asteptam pe Alex sa ne "eclipseze" aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralucaspm

Nu mi-a trimis nimeni parola de la bebelusi. Poate pt ca nu sunt prea activa.
Vroiam sa va spun ceva, nu sunt sigura ca nu e o prostie. Aici nu mi se face nici un control jos, in timpul sarcinii. La voi citesc mereu ca vi se face control dureros si ca pe urma sangerati. Cineva imi spunea mai demult, cand eram gravi cu Iorgos, ca dr. poate sa introduca ceva, un medicament, nu mai imi aduc aminte exact ce, in timp ce face "controlul" ca sa provoace nasterea. Inca o data spun, nu stiu daca e adevarat sau nu.
Stiu insa ca exista un astfel de medicament care inmoaie colul , pt ca atunci cand am pierdut o sarcina dr. mi-a dat un medicament sa il pun cat mai aproape de col cu cateva ore inainte de chiuretaj, ca sa se deschida colul mai usor.

Hei Raluca! Ai PM de la mine! Ai dreptate ca exista un medicament care induce travaliul...dar ma indoiesc ca la noi dr isi permit sa dea atatia bani pe asem medicamente...Se numeste Prostaglandin E2. Sper ca nu se procedeaza cu asemenea manevre pe la noi, cel putin dr mea, care este si Anyei nu o vad in stare de asa ceva...
Nu stiu ce sa zic cat de normale sunt controalele pe masa...dar inainte cand nu exista echo...numai in asa ceva consta controlul..ma rog, pe langa masuratori fizice si tensiune...
Imi pare rau sa aud ca ai trecut printr-o sarcina pierduta!

Madalina36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Inainte sa ma duc la somn, m-am tinut toata ziua sa felicit inca o data un tatic tare mandru si ft sociabil, care ne mai si ajuta cu sfaturi

Radu Esti super tare! Multumim ca ne tii la curent cu starea Olgai si a bebelui! Esti super daddy pt mine, in acest moment! Va doresc sa fiti o familie fericita, sanatoasa si cat mai implinita!

Ana_Vio Supravegheaza-ti secretia, cantitate si consistenta, ia un Nospa Forte, stai cuminte la pat si maine dimineata la prima ora suna medicul! Mai bine ceri ajutor, te cheama la un control rapid si te linistesti, vezi ce se intampla!Si eu am patit asa saptamana trecuta de ma panicasem, am fost la control, am stat cuminte, cu nospa si s-au oprit!

Acestea fiind spuse, va las, sper sa dorm si eu noaptea asta!
Va pup cu mare drag si sa aveti o noapte cat mai plina de somn odihnitor si profund!

Madalina36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Iata si o zombie...

Sunt un specimen rar. De la cele 2 linguri de ulei am contractii dese si dureroaaaaase, incerc sa vad la cat dar nu ma pricep. Nu sper sa se intmple vreo minune dar nu ma lasa nicicum, motiv pentru care am bagat si partea a doua a uleiului . Sotul e traumatizat psihic, ba nu il iau, ba iau jumate, ba il iau pe tot . M-a rugat doar sa beau cat sa il las sa doarma macar doua ore.

Conform monitorizarii mele dezastruoase am contractii la 7 minute sau pe acolo, dar tin vreo 15-20 de secunde. Cum nu cred in potiune stau linistita dar nu pot dormi...

Ana, chiar ma intrebam unde ai disparut! Probabil e prea tarziu dar daca mai bantui pe aici te sfatuiesc si eu sa iei un No-spa forte sau 2 de 40 mg si eventual un scobutil, daca ai. Eu am fugit la camera de garda cand s-a intamplat minunea si au trecut 2 saptamani fara sa nasc... nu tine doar de dop se pare.

Anya si la mine ultimele controale au fost dureroase insa nu am sangerat. Oricum am observat ca femeile ginecolog sunt ceva mai agresive... Se pare ca mai avem putin si scoatem motatele pentru tine!!! Prea era liniste pe aici

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 39 + : AMR 6 ZILE ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Fetelor, am bafta la udat patul. Bine, de data asta am udat perna sotului ca dormeam cu ea intre picioare Care sot are bilet de avion la 7.30 dimineata (evident nu mai pleaca nicaieri).

Ma aranjez putin si plec la spital, se pare ca astazi e ziua cea mare.

Victoria, mami de Anna Sofia, 38+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput