Albinute & bondari de mar-apr '07 (151)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanaradu

rebiana ia da si tu poze cu copiii tai!

A fost o data o printesa ... Emma!
Bazar - Bogdan are nevoie de noi!
Ioana mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Uite-i AICI.

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

MARTA sa-ti traiasca si sa te implineasca micuta Claudia-Elena!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

RUGAMINTE- aveti cumva sa ne imprumutati un costum de soricel pt data de 14 dec? Sau urechiuse.... ceva...

Am fost la sedinta la Maria si ea va fi soricel. Preferam rochia alba de fulg (ca si aveam una ce-i drept) dar acum ce sa facem.... Am cautat de inchiriat dar e 40 lei cel mai ieftin si cum si restul cheltuielilor pt serbare sunt pe masura: cadouri copii, cadouri educatoare, inchiriere mos ..... parca nu as da atatia bani.

Inca ceva: ar fi urat din partea mea sa incerc maine sa o trec si pe ea la fulgii de nea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Va multumesc pentru gandurile bune.

Azi parintii l-au tinut in brate pe Alex. Prima data dupa 16 zile. A fost mutat intr-un salon si mai are doar tubul prin care este hranit.
Au fost refuzati pentru transplant de celule stem in Germania si in zilele urmatoare se vor muta intr-o clinica de reabilitare din Viena sau Bruxelles.
Reactioneaza la stimuli (atingere, ciupitura) dar inca nu s-a trezit.

Sa ne ajute Dumnezeu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Vroiam sa ii raspund si Tzunei ...

In Ploiesti este o firma care inchiriaza costume pentru serbare cu 25 de lei. Poate daca ii contacteaza cineva mai oficial sunt dispusi sa vina in ziua serbarii cu costume pentru mai multi copii.

Si 2 ... nu cred ca ar fi urat sa incerci sa o "bagi" la fulgi, dar e posibil ca educatoarea sa fi alocat rolurile si dupa talent, posibilitatea de memorare etc. Poate e mai "smecher" soarecele decat fulgul ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Buna dimineata!

M-am delectat cu pozele fratiorilor, intotdeauna m-a topit genul asta de poze, multe bucurii sa aveti de la ei, Rebiana si Anaalina, aveti niste copii foarte reusiti!

Pisik mi-e atat de drag cum povestesti de Nana, mi-o amintesc cum facea exces de zel sa o urce pe Giulia pe leagan, era atat de entuziasmata incat tragea de ea efectiv. Asa ca imi inchipui exact cum, zburdalnica..le nauceste pe celelalte doua mai potolite. (Stiu cum e din proprie experienta ca si eu obosesc unele persoane )
Nu cred ca e rau sa intri putin intre ele, eventual sa initiezi niste jocuri...sau eventual sa ai ceva joc/jucarie interesanta la tine si sa le trezesti interesul. Sau poti chiar sa faci ce a spus Tzuna, eu am mai procedat asa la Raul, am facut in asa fel incat sa apropii niste copii pe care el si-i dorea aproape...sau...chiar mai "urat" de atat, pe care EU consideram ca e bine sa fie in preajma lui. Pana la urma conteaza cum faci lucrurile, nu m-am simtit manipulatoare, pentru ca am facut asta intr-un scop bun si cat de fin am putut.

Un gand bun pentru Alexandru!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

gabi, ne rugam in continuare ptr micutul a.

analina si rebiana, ce minunele aveti voi acolo! fericitii de ei, cresc mai fericiti in 2.

kit da, aia e, ai surprins bine personalitatea ei. a ramas la fel. altminteri nici jules nu se dezminte , mi amintesc ca traieste joaca la fel de intens ca si nana. manca le as io de fete motzate!

ieri am invitat o fetita din clasa la noi, la joaca, ptr ca o cunosc pe mamica(singura pe care o stiu). ma asteptam sa se joace asa cum m a obisnuit nana cu alti copii ai prietenilor nostri. n au rezonat prea bine. se simte diferenta de varsta teribil. nora 3,8 luni, fetita 4,7 luni. s au distrat la ceva ascunsa si la aruncatul farfuriilor de jucarie pe podea. azi, la gradi, era mult prea suparat s o mai bage pe prietena ei in seama. continuam si saptamana viitoare, poate iese ceva bun pana la urma.
ptr ca nora nu i salbatica, ii place joaca cu copiii, doar ii trebuie putin relanti inainte. si mai e tare posesiva si atasabila. nu si imparte prietena cu altcineva, altfel se supara, incruciseaza bratele si gata pa!

jo, ela, ce va fac micutii?
va pup, o zi cu soare bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna. o cafea la pranz?

rebiana sunt frumosi si copiii ... dar tu esti f frumusica.
de anaalina si teodorii ei nu precizez mare lucru. sunt ofticata pe parul lor creeet si deees.

pis merci de intrebare. copilul meu e bine. adica nu a mai racit saptamana asta. dar inca nu s-a sfarsit saptamana ...
in rest ne luptam cu mancatul, dupa cum v-am zis si zilele trecute. eu tot insist cu ideea ca trebuie sa incerce si alte mancaruri. aseara lui i-am pregatit paine cu almete si zice: uraaa!! in sfarsit mancare normala!!! adica pestele, mamaliga cu branza, piureul cu sos ... nu sunt mancaruri normale.

tzuna nu avem costum de soricel, am mai intrebat si pe la colege si nu au. si nu cred ca e urat sa o muti la fulgi. e chiar "sanatos".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

IOANA tu esti o draguta dar eu in loc de NU avem costum de soricel am citit ca aveti si deja eram in culmea fericirii. Ma gandeam ca-l aveti probabil de anul trecut si i-ar fi venit numai bine gazei mele. Dar stati asa ca nu disper. Dupa-amiaza vb cu educatoarea sa vad dc ar putea trece la fulgi si dc nu m-am gandit ca voi cumpara niste material gri ca plusul si-i fac urechi si codita si in rest o imbrac in rochita si-i va iesi codita pe sub rochita. Rochita va fi alba sau gri. Ii desenez si mustati si asta este. Pe net nu am gasit decat costume f scumpe si din materiale sintetice si f pufoase, groase.... costumele frumoase de altfel dar cum sa reziste un copil in ele timp de vreo 3 ore cand va fi o sauna de nesuportat acolo cu atatia parinti, copii, MOS. Pe de alta parte am vazut la serbarea anterioara cam cat sunt parintii in stare sa dea pe costume asa ca nu vreau nici sa se simta Maria mai altfel cu o chestie prea improvizata. Si asa e suparata ca nu va avea rochie alba de voal.

De Marta nu stiu nimic caci nu-mi raspunde la telefon. Adevaru-i ca nici nu stiu cand sa sun sa o prind mai libera.

Poze- nu am vazut ca am tot citit de aici d ela serv si se incarca f greu paginile. Sunt convinsa insa ca erau niste copilasi f draguti.

Mergi la inceput

TZUNA asa ma gandeam eu sa-ti recomand. Sa-i confectionezi niste urechi (prinse pe o bentita.. poti sa o intrebi pe educatoare daca le poti aplica si o fundita mica, haioasa, in ton cu rochita) si o codita lunga (poti sa croiesti un cordon si-l umpli cu vata). Pe fata merg pictate mustatile si nasucul. Asta in cazul in care educatoarea iti spune ca nu o poate trece la fulgisori.
Tot e bine ca ati primit din timp indicatiile despre costume...

Mergi la inceput