Albinute & bondari de mar-apr '07 (151)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

SA TRAIASCA CLAUDIA ELENA!!!!mARTA CAND VII SA DAI DE BAUT!!!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Sa traiesti si sa infloresti Claudia!!!!

sa fie oare Oanastefana graviduta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

sau laina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

pai cu cine? ca sotul a fost plecat....si declarativ ea nu vroia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

Sa traiesti frumos, Claudia Elena!

Nu, nu sunt eu graviduta, sigur. Hm...eu as vrea, dar e greu din punct de vedere financiar, ca am fi 4 oameni dintr-un singur salariu... Dar eu sunt mai deschisa la idee decat sotul Vom vedea ce va vrea Dumnezeu cu noi si in viitor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Bine ai venit pe lume Claudia Elena! Sa fii sanatoasa si fericita!

Marta, multa sanatate, refacere usoara si sa iti creasca frumos si printesa la fel ca dulcele ei fratior!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

claudia elena bun venit pe lume! sa cresti mare cu laptic bun si sa fii fetita buna si cuminte!
martuz, sa va traiasca puiul, sa fiti fericiti in 4!

analina, dar chiar, ce va veni cu doi tudorei, vreti sa serbati tot o data? . n am inteles ce i cu statul ala la san, te plangi ca sta si nu trage sau te bucuri ca papa bine? si sa ti traiasca flacaul de 2 luni1

kit, ba, tie pastilele alea cu hormoni ce ti au facut? n am zis eu clar ca poftesc la reteta aia? sau vrei tu sa te rog eu mult? haaai, te rooog...ma bucur ca se face rapid.
n am mai scris nimic de nana ca sint iar cam nauca, nu stiu ce am de vreo 2 saptamani. dar m am luat acu' din nou la vorba...
de maine o duc la inot, abia astept s o vaz de i place.

gabi ??
stii ca va ziceam de fetita prietenei mele, tot cu coma indusa si sanse minime de supravietuire. pana la urma a fost salvata, a trecut ca si el prin coma, trezirea dificila, readaptarea la respiratia naturala...aveti speranta, doamne ajuta!

laina ma bucur ca ti trecut cu bine de operatie. in curand, sanatoasa, la gradinita. abia astept vestea buna.

fetelor din bucuresti, m ati uimit cat sinteti de dragute, de solidare...

va pup, o zi faina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

MARTA- felicitari! sa va traiasca gaza mica si sa fiti sanatosi cu totii, sa va fie bine impreuna si tot ce va mai doriti. Asteptam vesti si poze cand va fi posibil.

GABI- vesti de la Alex?

Noi suntem bine dar Maria mananca fff prost. Nu stiu motivul. Oricum ea mult nu a mancat niciodata. Acum insa a slabit putin, la gradi face mofturi grupa mare si scapa fara sa manance de cele mai multe ori. maine cotizez iar la ingrijitoare sa-i dea si ele cateva linguri acolo la sf.... Ce sa facem.... Asta fata aveam, asta crestem. In rest sunt multumita ca se descurca, e vioaie, topaie tot timpul si face mai putine mofturi specifice varstei. Azi m-a intrebat dc bebelusii nenascuti stau in acvariu (ca auzise ea ceva de lichid probabil) iar pe taica-su il termina cu intrebari despre moarte. Mie mi se par amuzante dar taica-su saracul care a trecut deja prin destule pt varsta lui nu i se pare chiar amuzant. Ne intreaba cine moare primul, imi spune ca ea nu vrea sa fie ingropata.... ca nu-i place sa i se puna pamant pe ea... dc ne mai intalnim (i-am spus ca ramane fetita mea pt totdeauna si ca pana la urma cand murim... dar numai cand vom fi ffff bartani si f bolnavi si peste mult, mult timp... ne vom intalni cu totii in cer), unde va dormi ea in cer, cu ce se va juca.... Sincer nu prea inteleg interesul ei pt acest subiect caci nu am avut (slava Domnului) nici un incident in familie si la tv nu ne uitam deloc (deci exclus sa afle de la stiri etc.).... cu bunicii a stat f putin acum cand au venit deci e putin probabil sa-i fi vb ei .... singura explicatie ar fi o fetita de la bloc care a avut un deces in familie si i-a mai spus si Mairiei cate ceva. Nu ma dernjeaza ca stie si ca intreaba dar nu as vrea sa inteleaga gresit ceva si sa se sperie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Buna seara tuturor!

SA FII SANATOASA CLAUDIA ELENA! SA ITI ADUCA DUMNEZEU NOROC SI SA ITI FIE VIATA FRUMOASA, FERICITA, PROSPERA SI USOARA!

Despre Alex ... nu mai stiu de cand nu am mai scris .... la rezonanta magnetica s-a vazut ca si partea alba si cea cenusie e creierului sunt foarte grav "avariate" si citez "va ramane cu grav handicap motric sau chiar leguma".
S-au scos definitv sedativele, acum i se administreaza medicatie antiepileptica.
Au obtinut referinte pentru 2 clinici care se ocupa de recuperare.
Ce s-a intamplat bun s-a intamplat ieri .... a fost extubat si respira singur. urmeaza trezirea din coma.

Despre noi....
Tudor e bine ... de azi o usoara tuse.
Greutatea lui era de 12,4 kg(cu aproape 2 kg sub greutate minima varstei lui) si 102 cm. Are "termen" pana in martie sa ajunga macar la minimul greutatii normale pentru varsta lui. Dr nu s-a exprimat ce se intampla daca nu va lua in greutate, dar vad ca tratamentul pe care il are pt talasemie il ajuta si la pofta de mancare.

Bianca a facut joi saptamana trecuta febra 39,2, vineri a inceput sa vomite tot ce manca, inclusiv peste noapte, in somn.
Avand in vedere evenimentele petrecute in familie va inchipuiti cu cata "usurinta" am tratat problema.
Sambata am mers la un medic ... i-a facut metoclopramid si dexametazona si am tinut-o toata ziua pe saruri de rehidratare.Ne-a spus ca nu are nimic.
Sambata spre duminica noapte a vomat in continuare.
Duminica nu a vrut sa manace si nici sa bea apa macar, luni am ajuns la medicul ei care ne-a spus ca are raluri la plamani si avem un pogon de injectii si medicamente.
Face Fortum, ia Diflucan, un antiacid, o apa de gura pentru calmarea gingiilor care sunt puternic inflamate, probiotice .... in fine ... iar are mai multe medicamente decat mancare.

Acum stau eu si ma intreb oare sambata cand a ascultat-o la plamani nu a auzit si dr aia? Chiar e asa de greu pentru un medic sa perceapa ca e ceva in neregula?

Of.

Sa avem o noapte linistita.

Mergi la inceput