Mamici si Gravidute Italia ***(85)***

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

neata!
pai fete dragi v-ati mutat la capitol nou ;)
acum am ramas in urma cu raspunsurile
am dus si eu la gradi si acum sa ma apuc de aranjat pe aici :)
dupa ce incep sa stau mai mult la lucru o sa fiu tot di corsa
am vb la lucru sa fac ore in plus dupa ce sta piti la gradi,cind au nevoie si pot ma duc asa nici nu-mi bat capul sa-mi caut altceva dimineata

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

Daviduca-saraca de tine te cred ca esti obo si chioara de somn
lucrezi de noapte si cu toate treburile indata zboara ziua
si eu sint de parere ca le face mult mai bine la nido/asilo decit acasa
la clasa Giuliei au teatru vinerea si asa se distreaza toti plus ca fac activitati
Raluca-ce frumos ai scris de fetele tale
nu intru in dicutia cu 2 copilasi ca sint pe dinafara,.....las mamicile cu experienta ca eu nu stiu daca ma inscriu sau cind imi vine rindul
Kemsy-a fost super la gradi din prima zi
cind merg si o iau imi zice mama sono contenta (ce sa vreau mai mult?)
super ideea cu cadoul,e frumoasa masuta si sigur o sa-l incinte pe Loris

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

Monica-imi pare rau de denis bolnaviorul
tu cam rarut treci pe aici..tare rar
ne bucuram ca ne mai dai un semn cind poti
poze ne mai pui?
Danangie-apropo de poze,ai primit datele albumului?
avem album privat comun unde avem fiecare albume si daca vrei poti incrca si tu
o sa-ti trimitem pm cu datele si asa ne vezi si pe noi
succes in continuare la nido,ai rabdare ca dureaza ceva timp acomodarea
e normal sa plinga sa nu stea ca doar a stat mereu cu mama si dintr-o data printre straini sint dezorientati,odata ce prind confidenza cu persoanele/copilasii si gradinita e floare la ureche
fii curajoasa,ai rabdare multa si nu uita ca toti trec prin faza asta chiar daca ti-e greu sa-i lasi plingind
Alexandra-sanatate lui Alessa
dupa ce ca erai obosita tare asta iti mai lipsea...din pacate nu ai ce face
inca nu stim ce facem de sarbatori
Snow-cum lucrezi zilele astea?
cum il cheama pe nepotel? am uitat sa te intreb
Nafi-iubita nu te descuraja
o sa fie totul bine
ai grija de tine
nici eu nu stiu despre boala aia nimic,iti doresc sanatate,sa iti revii si sa te linistesti
te cu drag

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

Andreea-ma bucur ca ai dat un semn
felicitari pt apartament! sa aveti noroc de casuta voastra
ce fain ca ati reusit!!!! ma bucur mult pt voi!
imi pare rau ca ati avut probleme de sanatate
nu de mult a avut Ambra iar virus deala...offf offff
eu am folosit anul trecut aerosol la Giulia si daca trebuie sa-i faci si nu tine masca pe fata e destul si daca o tii tu la citiva cm sa respire aerul
cel putin mie asa mi-a zis pediatrul
sa va treaca raceala si tusea si sa iti revii si tu
Abramburika-ai grija nu fa prea mult efort
iti pregatesti cuibutul
cind vine mama ta?
te iau emotiile cind vezi ca te apuci din nou sa pregatesti hainite/patut/navicella/biberoane:.....etc....?
Stefy-cum mai esti cu spatele?
ne planuim noi sa ne vedem mai incolo daca putem
acum perioada asta nu pot...

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Hello,gagici!

Andreea,imi pare rau ca v-ati imbolnavit.Cum de n-a luat Giorgio?!Eu am folosit aerosol,chiar si zilele astea,numai ca Anais trebuie imobilizataTaica-sau o tine si o ii tin masca pe la nas,vorba Ioanei,dar functioneaza.Intreaba dr ce substanta si cu cat ser fiziologic.Plus ca nu e un tratament invaziv,ci mai mult de sustinere a corpului.

Ioana

Azi ii fac lui Anais o supa crema de legume,in care intentionez sa strecor un ou ras..de la o vreme nu mai vrea nici oua,nici carne!Voi ce le mai pregatiti omuletilor?

Sa aveti o zi faina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Ciao, sunt si eu pe aici...bolnavi toti trei, ca sa fie treaba treaba.
Va las, ca sunt terminata...
Revin cand suntem bine si cu moralul ridicat

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Buna ziua dragelor!

Ce planuri de weekend aveti? noi nimic deosebit. maritu' e plecat la toulouse ca are de dat examen pe simulator ( il dau din 6 in 6 luni ca sa ii verifice ca nu uita procedurile de urgenta) si se intoarce maine noapte.

Va multumesc ptr cuvintele de incurajare Sper sa nu fie nimic greu de tratat. Luni dimineata am programare le ginecolog si vom vedea. cumnata mea (lucreaza la maternitate) mi-a zis ca dupa ea , pare ca a cedat cusatura pe care mi-au facut-o inauntru dupa nastere (din cauza cosntipatiei avute) ca prolaps se face mai la batranete si dupa mai multe nasteri...asa ca sper sa nu fie cazul meu.

Planuri de Craciun si revelion nu avem nici noi. De Craciun sigur stam acasa. va fi primul in casa noua asa ca ne vom bucura in tihna in micul nostru cuib.

Kemsy - sa stii ca am si sunat-o pe babysitter-a . vine maine dimineata la 10.30 , asa pot incepe sa fac cutiile cu haine ptr mutat.macar nu mai stau sa-l car pe ricky de colo colo...

Alexandra - vad ca tropaie virusii pe la voi! sanatate multa si sa se ridice moralul cat mai suuus!

off...s-a plictisit iar musiu...ma duc la el. sper sa mai revin

pupicei

de Riccardo

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

nu pot sa nu rad, chiar si asa bolnava...cat de sus...moralul lui barbatiu-miu?

no, io is otara suparata. Data trecuta cand am fost acasa, copii la frate-miu erau raciti, acum iar erau raciti...si de fiecare data s-a racit si Alessa. Acum, fara sa vreau, ma gandesc ca poate tot de la ei a luat, ca au stat bot in bot...nu stiu ce sa fac. Daca iar mergem acasa si tot asa e...? Ca nici nu pot sa le zic, mai nu ma vad cu voi....offf, pana la urma cred ca voi face cum zice mama si ma duc doar eu in vizita la ei acasa, fara Alessa.

va las, s-a trezit piciul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Alexandra,sa va faceti bineE nasol cu virozele astea,te scot din uz.

Nafi,veveritzul tau nu sta deloc singurel?Incearca si tu un tarc,un tranzat cu jucarele sub nasuc,poate merge.Sau pur si simplu o jucarie care vorbeste sau canta de cate ori o atinge sau scoate sunete.Anais,cand avea mai multe lunite,mai statea peste zi in tarc,cand nu trebuia sa doarma.Stia ca daca o las acolo e de joaca,iar cand mergea in patut,de somnSi ii schimbam mereu jucariile din jur,o data unele,pe urma altele,asa nu se plictisea in secunda urmatoare.
Sper sa se rezolve repede problemuta ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Citat:
citat din mesajul lui LAlexandra

nu pot sa nu rad, chiar si asa bolnava...cat de sus...moralul lui barbatiu-miu?

no, io is otara suparata. Data trecuta cand am fost acasa, copii la frate-miu erau raciti, acum iar erau raciti...si de fiecare data s-a racit si Alessa. Acum, fara sa vreau, ma gandesc ca poate tot de la ei a luat, ca au stat bot in bot...nu stiu ce sa fac. Daca iar mergem acasa si tot asa e...? Ca nici nu pot sa le zic, mai nu ma vad cu voi....offf, pana la urma cred ca voi face cum zice mama si ma duc doar eu in vizita la ei acasa, fara Alessa.

va las, s-a trezit piciul

Pai nu?! daca moralul barbatului e sus...il ridica si pe-al tau de uiti de raceala!si nu va mai trebuie nici aspirina ca sa transpirati!

de Riccardo

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

Mergi la inceput