Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (102)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

Neata si de la mine. Multam de cafea Simo si pt micul dejun Irinukka.
Simo, o data si-o data tot va trebui sa o aduci.O sa ajungeti voi doua la un consens bun pt toti.
Celorlalte fete le doresc o zi usoara, fara dureri ff deranjante.

30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

angie la multi ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

Dragi mamici cu experienta, de ce e asa de speriat cezariana? Mie parca mi-e mult mai frica de nasterea naturala (cum iese usor ceva atat de mare printr-un loc aata de stramt??? )
voi deja ati nascut si stiti mai bine.

30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bita_Marina spune:

Buna madalina_m scuze dar eu sunt noua pe aici si nu stiu ce probleme ai avut,dar am vazut ca ai doar 27 de saptamani si deja ai contractii?Eu pana la 5 luni am avut destule probleme,am fost in spital de 2 ori,prima oara cand aveam 2 luni am avut si eu contractii si eram la munca,am chemat salvarea si mi-a spus ca daca nu veneam la doctor puteam sa il pierd,dupaia a doua oara am fost in spital din cauza la caldura aveam 3 luni si ceva si am lesinat pe strada,am avut noroc cu un taximetrist ca ma luat si ma dus la urgenta,dar din fericire bebicu era bine,dar a doua zi mi-a descoperit ca am un cheag de sange pe placenta,m-am speriat rau,dar dupa 2 saptamani a disparut cheagu,iar cand credeam ca s-au terminat problemele la 5 luni am aflat ca am placenta prea jos,acum cand am facut ecografie de 6 luni am aflat ca sa ridicat,orcum acum suntem bine amandoi doar eu mai sufar de dureri de picioare si de spate din cauza ca am scolioza,dar de o luna stau acasa in medicale si parca este mai bine.Scuze daca v-am scris prea mult dar am vrut sa ma cunoasteti si sa stiti ca atunci cand un bebe este incapatanat sa traieasca nimic nu il opreste

26 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Un articol dragut despre alaptare si lapte de mama

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bita_Marina spune:

Shines sa sti ca si eu m-am nascut cu cordonu ombilicar inconjurat in jurul gatului si uite ca sunt sanatoasa,iar acum 24 de ani nu se facea cezariana cum se fac acum la orce mica problema,iar mama m-a nascut normal nu cezariana

26 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Codruta, ms. la asta ma gandeam si eu
vreau sa fac ce e mai bine pentru ea, cu siguranta cel e mai bine ii este cu noi si asa voi face. plus ca eu nu am avut frati si mi-a fost foarte greu, as vrea ca ei sa fie impreuna de prima data, sa traiasca ce nu am trait eu.

Lori..fetita am lasat-o la tara in clasa intai si a doua pentru ca noi anul trecut stateam in garsoniera..asteptam sa ne mutam, sa mobilam, sa rezolvam cu spatiul si sa nu o afecteze pe ea prea mult. plus ca trebuia sa gasim pe cineva care sa stea cu ea, noi fiind veniti in bucuresti de cativa ani nu cunoasteam pe nimeni, nu aveam pe nimeni, si nici cu un strain nu am vrut sa o las. am considerat atunci ca asta este cea mai buna solutie. daca am gresit ? DA. cu durere in suflet recunosc ca am gresit enorm..poate trebuia sa fac altfel de compromisuri.
nu pot spune ca voi recupera anii pierduti sau ca voi rascumpara cumva..pentru ca m-as insela. dar voi incerca sa fie totul bine si sa am grija de amandoi asa cum trebuie, fara sa regret mai tarziu deciziile luate.

Simo 32 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Tunde, trebuie sa ai multa rabdare! O sa vezi ca Dumnezeu o sa arajeze lucrurile asa cum trebuie pentru familia voastra.

27+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simis spune:

Neata Burticute cu Buburuze!
V-am urmarit din umbra, ca nu prea am avut ce sa spun!
Tunde ai multa incredere ca va fi bine puiutul Mario, si atunci asa va fi!Vointa mamei e mai puternica decat orice boala! O imbratisare calduroasa!
Multa fericire in continuare si sa va bucurati de minunea voastra Angie!
Iubita.Mara Casa de piatra plina de fericire si bucurii!
Va pupacesc pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Citat:
citat din mesajul lui Foxy-le

Dragi mamici cu experienta, de ce e asa de speriat cezariana? Mie parca mi-e mult mai frica de nasterea naturala (cum iese usor ceva atat de mare printr-un loc aata de stramt??? )
voi deja ati nascut si stiti mai bine.

30

pai iti spun parerea mea..nu stiu daca asa gandesc restul mamicilor
in primul rand pentru ca e ''NATURAL'' asa e lasat de la dzeu, nu trebuie sa fortezi lucrurile.
apoi, operatia tot operatie ramane indiferent pentru ce e..apendice sau cezariana, raman urme pe viata si te rascolesc de fiecare data.
organismul simte nasterea naturala si se comporta ca atare..cezariana forteaza organismul sa perceapa nasterea si schimbarile.
recuperarea la mine dupa nasterea naturala a fost foarte usoara si rapida..dar sunt si mamici care si-au revenit la fel de repede si dupa cezariana..deci aici nu este o regula, depinde de organism.
Asta simt eu.

Ce este bine de stiut..indiferent cum nasti, natural sau cezariana..nu te face mai mama sau mai eroina pentru ca ai trecut prin dureri..esti mama oricum, pentru ca ai adus pe lume un copilas.

Simo 32 cu Eduard Matei

Mergi la inceput