nasterea la arcadia - iasi
Raspunsuri - Pagina 9
marypah spune:
Multumesc Maitrey pentru raspunsuri.
Abia astept sa fiu si eu mamica.
Ce pompa pentru san imi recomandati mamici?
Ce parere aveti despre Chico tip seringa?
copiloi spune:
Manucu, felicitari pentru strumf!
Multumim pentru relatarile in direct, de la fata locului!
Alina
28 +
gimihaela spune:
manucu, sanatate multa lui david si tie! sa te bucuri de cadoul tau de sarbatori!
+26 sapt +
manucu spune:
Multumesc de felicitari .
Testul de 450 de ron nu l-am facut, dar cel auditiv stiu ca trebuiau sa-l faca ca intra in pret, dar sincer ... nu am vazut nici un rezultat prin ce mi-au dat ei. Cred ca-i voi suna pt ca am mai vazut o analiza care a ramas in lucru si-i voi intreba.
Eu pompa de san nu mi-am luat, pentru ca am avut una la Mihnea care nu mi-a folosit deloc. Ei iti recomanda sa iei de la Medela .. cred ca au contract sa le faca publicitate .
Deja fac mancare si aspir prin casa, deci ma simt forte bine ... ce diferenta fata de ziua de miercuri cand ma gandeam ca nu ma mai dau jos din pat in viata .
Bebe e cam smecher, adoarme la san se trezeste in 15 minute si iar vrea san si tot asa o tinem - e foarte papacios - dar daca ii dau completare (inca nu am lapte forte mult) doarme cate 3 ore.
De maine va fi distractie mare pentru ca cel "mare" intra in vacanta si vom fi toti acasa, iar lui trebuie sa-i dam multa atentie acum cand a aparut fratiorul mic.
marypah spune:
Ma bucur pentru tine ca te simti bine Manucu si ca bebelinul e bine. Nu pot decat sa va urez Craciun Fericit si sa-ti multumesc pentru ca ne-ai povestit din experienta ta.
andreea_mdm spune:
felicitari Manucu! ma bucur ca esti bine!
Fetelor am si eu o intrebare: daca sun doctorita si ma cheama de urgenta la spital la arcadia se deconteaza ceva din ce imi fac? si daca trebuie sa raman peste noapte trebuie sa platesc cazarea? E fooarte scump de aceea imi fac probleme daca intervine ceva, Doamne fereste! A fost cineva in situtia asta?
...asteptand o minune in viata mea!
20w
[url=http://www.pregnology.com/pregnancy/05/09/2011]www.pregnology.com/preggoticker2/990000/336600/My%20pregnancy/05/09/2011.png" border="0">[/url][url=http://www.pregnology.com]Make a pregnancy ticker[/url]
AlynaB spune:
Buna dimineata mamici si viitoare mamici!
Sunt si eu o viitoare mamica de martie si m-ar interesa sa aflu cateva informatii legate de nasterea naturala la Arcadia.
Am vazut pe site-ul lor ca ar trebui sa te incadrezi in 2 zile(toata treaba cu nasterea)....dar mi se pare imposibil :(, dureaza cred aprox 12 ore pana se declanseaza nasterea. Nu mai zic daca este nevoie sa te interneze dinainte......
monik_03 spune:
Buna seara burtici!
Vreau sa va spun ca am fost astazi la Arcadia si am semnat contract! M-am inscris la d-na Dr Samoila, foarte draguta! Mi-a raspuns la toata intrebarile, a fost foarte amabila. In legatura cu unele intrebari legate de ce se intampla daca intervine o nastere prematura, mie mi s-a recomandat ca sa merg la CV, pentru ca la ei e aprox. 1300 de lei ziua pt bebelus la terapie intensiva si... eu nu imi permit. Asta m-a ingrijorat un pic, dar sper ca nu o sa fie cazul! Cam astea sunt noutatile! Craciun fericit tuturor!