nasterea la arcadia - iasi
Raspunsuri - Pagina 10
mamaluighe spune:
Craciun fericit tuturor!
Sarcini si nasteri usoare si felicitari lui Manucu pentru puiul David!
manucu spune:
Craciun fericit!!
Noi am iesit astazi in formula completa din casa :). Daca intaziam undeva cand aveam doar un copil ... va dati seama acum cu doi.
Multumesc tuturor de urari!
Sa aveti sarbatori frumoase si fara excese la mancare ... eu ma abtin de la toate bunatatile sa nu sufere David :(.
MeHellene spune:
Buna, fetelor! Am si eu o intrebare: stiti care sunt doctorii angajati de la Arcadia? Am inteles ca sunt doar 2. Si daca aveti si cateva pareri despre ei, va rog din suflet sa mi le impartasiti. Va pupam!!!
monik_03 spune:
buna MeHellene!
Eu #537;tiu ca ar fi mai mul#539;i de 2, dar de #537;tiut sigur ii #537;tiu pe dr. Mihaela Samoila si Dr. Razvan Vieriu. Eu am fost la Dr Samoila. E foarte draguta si raspunde la absolut orice īntrebare. Dansa a plecat din Cuza Voda din cāte am citit! Toti sunt foarte tineri! Dar asta nu cred ca ii impiedica sa fie si foarte buni. Pe mine dr de familie m-a trimis la Dr. Samoila pentru ca a mai supravegheat cāteva gravidute si au fost foarte mul#539;umite! Sper ca ti-am fost de folos!
MeHellene spune:
Buna, Monik si multumesc de raspuns! Stiu ca sunt mai multi dr., dar am inteles ca majoritatea sunt colaboratori, nu angajati si de asta am intrebat. Am auzit pareri foarte bune despre dr. Mihaela Samoila, sper sa fie angajata si nu colaboratoare.
O zi frumoasa in continuare tuturor mamicilor si burticilor!
MeHellene spune:
Monik, te mai deranjez cu o intrebare. Ai nascut natural cu dr. Samoila? Eu nu m-am hotarat inca cum sa nasc. Am 31 de saptamani si se cam apropie marele eveniment...
maitreyi spune:
dr samoila, dr.cacicovschi si dr vieriu sunt angajati permanenti arcadia. toti sunt ok asa ca fara frica
-----
O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
MeHellene spune:
Maitreyi, multumesc de raspuns! Pe care dintre cei trei l-ai recomanda tu? Sper sa fie totul bine, ca m-au luat niste emotii... Tu ai nascut natural? Va pupam!
AlynaB spune:
Buna fetelor! A nascut cineva natural la Arcadia? Pana acum am auzit numai de cezariene .....
monik_03 spune:
Ei, eu sunt o burticuta mai mica decat tine, adica am intrat in saptamana 28. Asa ca urmeaza sa nasc la sfarsitul lui martie-inceputul lui aprilie! Nici eu nu sunt hotarata dar d-na dr.Samoila incurajeaza nasterea naturala, daca nu sunt probleme, bine-nteles. Asa ca pana pe la 37-38 de saptamani ne vom hotara cum se va produce evenimentul! Dar o sa poti sa te sfatuiesti cu ea! Sracina usoara in continuare!