nasterea la arcadia - iasi

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_mdm spune:

bune fetelor! am si eu o intrebare, urgentele la Arcadia se platesc? ca asa mi s-a zis ca daca ma duc cand medicul e de garda , ca at. putea sa ma vada, ar fi luat in considerare ca urgenta medicala si trebuie platit. Si pana la urma m-a programat luni ca sa ma ia in evidenta. Acum stau si ma gandesc, daca o sa am fereasca D. vreo problema sa ma duc de urgenta la spital la ei, se plateste consultul si ce mai fac, nu se deconteaza cu Casa?

...asteptand o minune in viata mea!

[url=http://www.pregnology.com/pregnancy/05/09/2011]www.pregnology.com/preggoticker2/990000/336600/My%20pregnancy/05/09/2011.png" border="0">[/url][url=http://www.pregnology.com]Make a pregnancy ticker[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

andreea cine ti-a spus asta? pare ciudat...eu in urgenta am nascut si n-am platit mai mult decat era vb...

-----

O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

ma refeream la controalele dinainte de sarcina! mi-a zis o asistenta de acolo. daca ma duc cu programare deconteaza , daca nu inseamna ca e urgenta si trebuie sa platesc cum e normal.

[url=http://www.pregnology.com/pregnancy/05/09/2011]www.pregnology.com/preggoticker2/990000/336600/My%20pregnancy/05/09/2011.png" border="0">[/url][url=http://www.pregnology.com]Make a pregnancy ticker[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inna_33 spune:

Buna ziua, fetelor!

Si pe mine m-ar interesa nasterea prin cezariana la Arcadia. M-ati dezumflat cu vestea ca Maternitatea deconteaza cu CAS Iasi. De aceea le-am trimis un e-mail prin care le-am cerut lamurirea acestui aspect. Pt. ca mie nu imi urmareste sarcina nici un medic ginecolog din Iasi, nu se pune problema de colaborator, deci ar fi mai ieftin costul operatiei, 3250 lei. Dar fara decontare...diferenta este prea mare...si nu am de ales decat sa ma enervez teribil in spitalul din Galati!

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inna_33 spune:

Buna fetelor,

Am primit raspuns pe e-mail. Serviciile policlinicii sunt decontate de CAS Iasi, dar cele oferite de spital (sau maternitate) beneficiaza de decontare cu orice CAS!Trebuie facuta programare la un dr care va monitoriza sarcina, apoi cu acesta se va face operatia.
In schimb, m-a speriat cineva cu preturile in caz ca exista complicatii ce necesita spitalizare suplimentara(peste trei zile).

Stie cineva cat costa o zi de spitalizare?

18+

Mergi la inceput

m si eu o intrebare: Cate dintre voi au ales sa nasca cu un medic angajat Arcadia? sau mai bine spus ati nascut vreuna cu medic de acolo? is interesata pentru ca m-am inscris la dna dr. Cacicovschi, o bomboana de om, dar ma gandesc cum va fi operatia de cezariana si hmmm...imi vin mii de intrebari in cap.
Am fost luni la Arcadia si cu ocazia asta am trecut si pe la consiliere. Toate bune si frumoase, sa zicem ca pretul e accesibil daca te gandesti ca nu te duci decat cu lenjeria ta intima si restul iti dau ei, dar m-a speriat faptul ca daca apare vreo complicatie si trebuie sa stai la terapie intensiva te costa 9 mil pe zi , iar daca necesita mai multe zile de spitalizare de cat alea 3 pe care ti le ofera ei, platesti 450 pe noapte. mi se pare enorm, ca la un hotel. oricum m-am hotarat sa nasc acolo, dartrebuie sa ma rog mult sa nu apara nici o complicatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik_03 spune:

Buna mamici, ma bucur ca s-a deschis acest subiect, cu nasterea la arcadia! Eu am stabilit o intalnire cu consilierul de la ei pentru 16 decembrie in vederea semnarii uni contract. La noi vine bebele in martie si m-am bucurat enorm cand am auzit astazi ca s-a semnat contractul cu CAS Iasi si pe urmatoarele luni, iar valoare decontata este aceeasi. Dilema mea este urmatoarea: sa aleg un medic angajat la ei sau unul colaborator? Diferenta este de 1350 lei in cazul unei cezariene. Daca ma puteti ajuta cu niste sfaturi ar fi extraordinar! Doctorul meu din Iasi nu este colaborator dar nici nu am neaparat pretentia sa ma asiste el. Astept parerile voastre!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marypah spune:

Buna ziua,

Interesant subiect. De unde stiti ca s-a renegociat si ce pret are o cezariana cu medic colaborator?

Pentru mamicile care au nascut deja la ARCADIA....E adevarat ca iti dau chiar si haine pentru bebelusi sau tot trebuie sa-ti iei hainutele tale cand iesi din maternitate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluighe spune:

eu am ales un medic de la ei si am renuntat la doctorita mea. mi-au spus atunci cand am semnat contractul ca doctorita mea are un tarif suplimentar mai mic decat cel afisat pe site. adica 500 lei ( nastere naturala). o mamica care a nascut prin cezariana la ei cu medic colaborator a platit, iarasi, mai putin decat afisat pe site, cam tot atat. mi s-a parut curios ca este, in unele cazuri, mai ieftin decat esti informat initial. e bine de verificat in fiecare caz in parte. eu am ales pe d-na dr. samoila, din alte motive, am mai spus de ce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cip17ina spune:

Pe mine dr Cacicovschi m-a chemat in data de 26 noiembrie la ora 11.Am intrat in rezerva,a venit si dr care mi-a zis ca operatia va fi la ora 13.Intre timp mi s-au monitorizat contractiile si BCF -urile.Putin inainte de ora stabilita au venit si m-au luat in sala.Dupa intreventie am ramas pe ATI vreo 4-5 ore pana am fost dezmortita complet,apoi m-au dus in rezerva de dinainte ,eu am facut rahianestezie,am fost constienta tot timpul interventiei.
Totul a fost ok,mai putin durerile ,dar cum v-am mai zis eu am mai suferit o cezariana cu un an in urma ,deci uterul abia daca se vindeca si de aceea durerile au fost mari.Nu va ganditi decat ca voi si bebelusul veti fi bine si veti pleca acasa dupa acele 3 zile .Sincer si eu imi faceam fel de fel de ganduri,totusi ziua de spitalizare e 450 ron .Ei mi-au zis ca daca se intampla ceva si trebuie sa stau mai multe zile asta insemnand si bani mai multi si nu-mi permit ma puteam transfera intr-un spital de stat.Deci solutii exista.Se poate pleca dupa numai 3 zile ,cand am nascut eu a mai nascut o mamica tot cu rahianestezie.Nu stiu ce sa zic de anestezia generala.Eu personal nu o recomand.

Mergi la inceput