nasterea la arcadia - iasi
Raspunsuri - Pagina 6
marypah spune:
Si iti fac ceva analize inainte de cezariana care sa intre in pretul pe care-l platesti?
Multumesc
andreea_mdm spune:
u cand am fost luni la arcadia la consiliere miau zis ca at cand te interneaza iti fac tot setul de analize incluse in pretul de contract, plus analize la bebe si vaccinurile. deci mi se pare super calumea. ei nu risca sa duci vreun virus pe acolo asta e clar! Tot stresul meu e sa nu trebuiasca sa depasesc cele 3 zile, ca daca tot fac efortul sa nasc acolo pentru siguranta, ce rost are ca apoi sa ma trimita la Cuza si tot sa iau virusl ala auriu?
...asteptand o minune in viata mea!
[url=http://www.pregnology.com/pregnancy/05/09/2011]www.pregnology.com/preggoticker2/990000/336600/My%20pregnancy/05/09/2011.png" border="0">[/url][url=http://www.pregnology.com]Make a pregnancy ticker[/url]
Inna_33 spune:
Cip17ina, nici eu nu ma gandeam la anestezie totala, din cate am auzit nici nu se prea fac in cazul cezarienelor. Dar daca am avut reactia aceea nasoala la anestezia totala, ma gandeam ca nu ma voi simti bine nici la aceasta...
Eu tot nu pricep...de ce la stat stai cel putin 5 zile obligatoriu...iar la privat esti gata "reparata" in trei zile!De aici vine teama mea, mai ales ca eu nu sunt din Iasi si trebuie sa ma gandesc si la drumul pana acasa...cred ca o sa ma mai gandesc la varianta Arcadia!
Cip17ina, multumesc mult pt lamuriri!!!
Pacat ca in Galati nu exista asa ceva!La noi ecografiile sunt peste 70 de ron...fetele din Iasi spun ca sunt echografii de 50 de ron!
Acum...nu stiu cat va costa echografia 4D la Avicena la dr. Socolov...la noi in Galati costa 300 ron.
Pupicei tuturor!!!!
19+
marypah spune:
Andreea MDM te inteleg perfect.
Ar fi culmea sa ajungem tot la stafilococ. Si eu tot din cauza asta vreau Arcadia.
Ce stiti de recoltarea celulelor stem? Intra in pretul contractului sau daca nu e firma STEM SURE platesti suplimentar si recoltarea? Eu as vrea cu Cord Blood.
cip17ina spune:
Eu am fost pacienta dr Socolov care face echo la Avicena.Un 4 D costa 200ron dar sa stiti ca e un dr in care eu am avut incredere 100%.Si sexul primului copil si celui de-al doilea mi l-a zis cu precizie.Pana la urma sexul conteaza mai putin ,ceea ce conteaza este ca bebe sa fie sanatos,ceea ce va doresc si voua din suflet.
Pe mine luandu-ma in evidenta dr Cacicovschi in saptamana 36 mi-a dat o groaza de analize de facut,dar cu bilet de la dr de familie mi s-au decontat in limita a 400 ron ,eu am depasit aceasta suma si am mai platit inca vreo 100 si ceva.Dar in asta a intrat si consultatia ,echo 4 D care la ei costa 220 ron ,plus multe analize de sange ,exudate faringian ,nazal si inca o dozare de anticorpi pentru ca am Rh negativ.Nu mi s-au parut multi bani avand e vedere si cate analize mi-au facut.
Pentru bebe la externare trebuie sa vii cu hainutele de acasa nu-ti dau ei,doar pe perioada cat sta bebe in maternitate .La externare am primit si un set de analize facute bebeului plus o audiograma .
marypah spune:
Multumim Cip17ina pentru ca ne spui din experienta ta.
Oricum cred ca merita nasterea la Arcadia.
Inna_33 spune:
Cip17ina, la care dintre cei doi dr Socolov ai fost?
La el sau la ea?
Dr de aici mi l-a recomandat pe dr. Socolov Razvan. Pe net am vazut ca si sotia dansului lucreaza acolo si este f apreciata!
19+
cip17ina spune:
Ina33,am fost pacienta domnului doctor la ambii copii.De doamna nu stiu ce sa-ti spun ,dar de el pot sa spun ca e un dr de nota 10,bun echografist in primul rand.Eu primul copil l-am obtinut prin FIV la Chisinau si a trebuit sa im i aleg un dr din Iasi ,neputandu-ma deplasa pentru consultatii si echografii la Chisinau.Il stiam pe d-l dr ca-mi facuse niste inseminari artificiale,fara rezultat din pacate,bine ca s-a rezolvat dincolo de Prut.Deci il recomand ,zic eu ca pe Iasi la ora actuala e cel mai bun .Si credeti-ma ca pana a obtine prima sarcina am fost la peste 10 din Iasi.
manucu spune:
Recoltarea celulelor stem intra in pretul intial indiferent pentru ce firma optezi. Ei lucreaza cu Sure Stem dar nu e obligatoriu sa recoltezi cu ei daca nu vrei. Pe mine m-au sunat cei de la Sure Stem si le-am zis ca deja am kitul de la Biogenis.
Amr 3 zile :).
mamica lui Mihnea-Gabriel (15.09.2008) si 36+ David-Andrei
andreea_mdm spune:
Manucu, nastere usoara si bebe sanatos! Ne rugam pentru tine si asteptam vesti!
...asteptand o minune in viata mea!
18w,4d
[url=http://www.pregnology.com/pregnancy/05/09/2011]www.pregnology.com/preggoticker2/990000/336600/My%20pregnancy/05/09/2011.png" border="0">[/url][url=http://www.pregnology.com]Make a pregnancy ticker[/url]